Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cea mai relaxanta melodie din lume. Cercetarile arata ca ea ar reduce frecventa batailor inimii

Antena3 Antena3,
Cea mai relaxanta melodie din lume. Cercetarile arata ca ea ar reduce frecventa batailor inimii

Weightless, o piesa lansata de grupul britanic Marconi Union, a fost denumita cea mai relaxanta melodie din lume: un studiu stiintific desfasurat la Mindlab Institution in 2011 a analizat efectul ei asupra. continuă pe Antena3

VIDEO Cea mai relaxanta melodie din lume, atestata stiintific: reduce bataile inimii si imbunatateste somnul

Piesa muzicala, desemnata a fi cea mai relaxanta melodie din lume, compusa de o echipa de cercetatori si trupa Marconi Union din Marea Britanie, are acum si videoclip terapeutic.

VIDEO Cea mai relaxanta melodie din lume atestata stiintific: reduce bataile inimii si imbunatateste somnul

Piesa muzicala, desemnata a fi cea mai relaxanta melodie din lume, compusa de o echipa de cercetatori si trupa Marconi Union din Marea Britanie, are acum si videoclip terapeutic.

Cel mai scump cocktail din lume costa 11.500 de euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, relateaza Mediafax.

Cel mai scump cocktail din lume se bea intr-un bar londonez. Pretul: 11.500 euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, celebra pentru aparitia in filmul Perspectiva unei crime din seria James.

Faze Tari: Cel mai infricosator pod din lume este facut din sticla; A primit o factura de 70.000 de lei la mobil. Cu ce si-a incarcat o tanara factura; Vrei sa lucrezi pentru Regina Marii Britanii? Uite ce trebuie sa faci!

Cea mai frumoasa poveste de dragoste! Sunt casatoriti de 83 de ani si inca se tin de mana. Intr-o lume in care dragostea dureaza trei ani. Si-a taiat singur limba sa scape de sforait. Premiera mondiala! Medicul chinez Zhang Xiangmin si-a operat singur limba pentru a scapa de sforait.

Unul dintre cei mai cunoscuti ilustratori din lume vine la ICE Comic Con

Ice Comic Con anunta sosirea unui alt artist grafic de renume care va sta de vorba cu publicul si va dezvalui din secretele artei sale. Noah Bradley vine tocmai din Australia si se alatura celorlalti doi artisti confirmati pana acum, Alessandro Vitti Marvel) si Guillermo Ortego Marvel, DC Comics), precum si starului din Game of Thrones si Star Wars: Episode 7, Miltos Yerolemou. Noah este un artist desavarsit, un spirit liber care adora sa calatoreasca, iar impresiile culese se reflecta in creatiile sale.

Cele mai valoroase banci din lume: chinezii au cele mai multe reprezentante in TOP 10

Sunt multe moduri prin care bancile pot fi evaluate, prin profitabilitate, dupa marimea activelor sau in cel mai simplu mod, prin capitalizare. Investitorii sunt cei mai in masura sa stabileasca valoarea unei companii si capitalizarea reflecta astfel.

Dr. Dre, cel mai bogat rapper din lume

Revista Forbes a publicat clasamentul anual al celor mai bine platite nume de pe scena hip-hop-ului si, din nou, surprizele sunt putine la acest capitol. Aflat pe locul trei anul trecut, in fruntea.

George Clooney a cucerit-o pe Amal Alamuddin printr-un e-mail: Cred ca cel mai sexi barbat ar trebui sa se intalneasca cu cea mai sexi avocata

Avocata britanica Amal Alamuddin s-a lasat cu greu cucerita de George Clooney, considerat unul dintre cei mai sexi barbati din lume. Desi actuala sa sotie a refuzat sa-i dea numarul ei de telefon dupa prima intalnire, Clooney a reusit sa o cucereasca pe Alamuddin printr-un e-mail in care insista ca cel mai sexi barbat din lume trebuie sa se intalneasca cu cea mai sexi avocata din lume.

Eurostat: Preturile productiei industriale din Romania, cea mai mare crestere din UE, in august

Preturile productiei industriale au crescut in august numai in Romania, Letonia si Suedia, in timp ce in zona euro ele au scazut cu 1,4%, iar in Uniunea Europeana cu 1,5% comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )