Libnet.ro
UNICEF

16:16

Cea mai mare banca din Germania vrea sa inlocuiasca jumatate dintre angajati cu roboti

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare banca din Germania vrea sa inlocuiasca jumatate dintre angajati cu roboti

Directorul general al Deutsche Bank, John Cryan, a spus ca raportul dintre angajatii front office, care genereaza venituri, si cei back office, care se ocupa de sistemele interne ale bancii, este aiurea, acestia din urma putand fi primii inlocuiti de roboti. continuă pe Adevărul

Buzunarele romanilor, lovite din nou. Inflatia, la cea mai mare cota, din 2013 incoace

Rata anuala a inflatiei a urcat in septembrie la 2,6%, cel mai mare nivel inregistrat din august 2013, cand a fost 3,67%, potrivit datelor de la Institutul National de Statistica INS).

Un nou salt al euro: 4,6390 lei. Cea mai slaba cotatie din ultimii cinci ani

Euro continua sa creasca, in contextul scandalului legat de modificarea codului fiscal. Banca Nationala a Romaniei a stabilit, vineri, un curs de 4,6390 lei. Este cea mai mare valoare din ultimii cinci.

ONU avertizeaza: Lumea va vedea cea mai mare foamete din ultimele decenii, cu milioane de victime

Seful Biroului ONU pentru afaceri umanitare, Mark Lowcock, a avertizat miercuri ca, in cazul in care coalitia condusa de Arabia Saudita nu va permite accesul ajutorului umanitar in Yemen, aceasta.

Laura Codruta Kovesi, la Viena: Cea mai mare provocare este acum, in Romania, pastrarea independentei magistratilor

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, in cadrul unui discurs sustinut la Viena, ca in acest moment, cea mai mare provocare in Romania este pastrarea independentei magistratilor.

Revolutia PSD continua sa creasca euro. Moneda europeana, la cel mai mare nivel din august 2012

Revolutia fiscala a PSD continua sa creasca euro. Moneda europeana a ajuns la cel mai mare nivel din luna august 2012. Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat, joi, un euro la 4. 6279 de.

Pe ce pozitie se claseaza cea mai mare universitate din Romania potrivit celui mai recent clasament mondial

In cel mai recent clasament britanic al universitatilor din intreaga lume exista o singura universitate din Romania situata in intervalul 401-500. Topul mondial a fost publicat miercuri, 8 noiembrie.

Pe ce pozitie se claseaza cea mai mare universitate din Romania in cel mai recent clasament mondial

In cel mai recent clasament britanic al universitatilor din intreaga lume exista o singura universitate din Romania situata in intervalul 401-500. Topul mondial a fost publicat miercuri, 8 noiembrie.

Cea mai mare universitate din tara organizeaza, al patrulea an consecutiv, o campanie de donare de sange

UBB organizeaza intre 20 si 24 noiembrie o noua editie a campaniei de donare de sange Donam impreuna, UBB da startul!. Editia din acest an este organizata impreuna cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj, Fotbal Club Universitatea Cluj, Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Cluj si Centrul Mobil de Transfuzii Targu-Mures. De luni, 13 noiembrie, incepe o campanie de informare pentru donarea de sange.

Analist: Cel mai mare risc din jurul bitcoin

O serie de lideri de business au tot atras atentia asupra riscului unei bule speculative in investitiile bitcoin, insa altul ar fi acum cel mai mare risc din jurul asa-numitei monede virtuale - atrage acum atentia un analist Citigroup.

Euro se apropie de 4,64 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,6390 lei/euro, cel mai mare nivel din august 2012 pana in prezent, pe fondul accentuarii tensiunilor sociale, a anuntului privind cresterea inflatiei si a datelor privind cresterea deficitului comercial.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )