Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare banca japoneza se alatura exodului bancar de la un forum saudit pentru investitii

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare banca japoneza se alatura exodului bancar de la un forum saudit pentru investitii

Directorul executiv al celei mai mari banci din Japonia s-a retras de la o conferinta despre investitii, organizata in Arabia Saudita. Acesta s-a alaturat unei miscari generale de boicotare a conferintei, miscare care a aparut drept reactie la cazul Khashoggi, transmiteFree Malaysia Today. continuă pe Hotnews

E OFICIAL! Romania a ajuns cea mai BOGATA tara din Est: Romanii, mai prosperi decat ungurii. Cea mai mare banca a lumii da cifrele pe fata

Suntem cu mult mai bogati decat credeam, ne asigura grupul financiar Credit Suisse care arata ca Romania a ajuns cea mai bogata tara din aceasta zona a Europei. Potrivit specialistilor citati de.

Top zece tari cu cea mai mare speranta de viata sanatoasa. Estimarea pentru Romania

Statul cu cea mai mare speranta de viata sanatoasa este Singapore, arata ultimul raport al Forumului Economic Mondial privind competitivitatea tarilor si economiilor. in Romania, speranta de viata sanatoasa este evaluata la 65,5 ani.

Regizoarea bosniaca Jasmila Zbanic, cel mai mare punctaj si cea mai mare finantare la prima sesiune pe 2018 a concursului CNC

Regizoarea si scenarista bosniaca Jasmila Zbanic, premiata cu Ursul de Aur la Berlinala din 2006, a primit pentru proiectul incotro, Aida, produs de Digital Cube, cea mai mare finantare din partea Centrului National al Cinematografiei la sesiunea I/2018 a concursului de proiecte.

Bomba zilei la Turneul Campioanelor: Cea mai mare rivala a lui Halep a inceput cu o infrangere clara

Simona Halep lipseste de la WTA Finals, fiind nevoita sa ia o pauza din cauza durerilor de la spate. in absenta ei, detinatoarea trofeului a fost invinsa in prima zi.

in Londra, cel mai mare protest anti-Brexit

Protestatarii care cer un referendum asupra acordului final in legatura cu Brexit-ul, au organizat un mars, in Londra, organizatorii miscarii spunand ca ar fi cea mai mare, cea mai vocala si mai importanta demonstratie de acest gen, relateaza BBC.

Cea mai salbatica zona a fostei cai ferate inguste a devenit traseu educativ: locul ofera un habitat bogat si extrem de rar

Cea mai frumoasa zona traversata in trecut de calea ferata ingusta Hunedoara - Tinutul Padurenilor a devenit traseu educativ pentru iubitorii de natura. Aici pot fi vazute specii rare de plante si arbori.

Cine au fost stramosii Familiei Regale a Romaniei. Cea mai veche mentionare a Zollernilor dateaza din anul 1061

Cea mai veche mentionare a Zollernilor dateaza din anul 1061, cand este amintit teritoriul condus de contele Burkhard I von Zollern. Pe la sfarsitul secolului al XII-lea, Frederick al III-lea de Zollern, a devenit.

Moody's reduce ratingul Italiei: Deficitul semnificativ mai mare dect se astepta

Agentia Moody's reduce ratingul Italiei de la Baa2 la Baa3 cu perspectiva stabila. Decizia este legata de o modificare concreta a strategiei bugetare, cu un deficit semnificativ mai mare decat se astepta afirma reprezentantii Moody's intr-un comunicat citat de La Stampa.

Uganda ncepe lucrarile pentru al 5-lea cel mai mare pod din Africa

Uganda a deschis lucrarile pentru podul de 112 milioane de dolari, al 5-lea cel mai mare pod din Africa in Jinja, in partea de est a tarii, potrivitCNN.

Radu Banciu: Ilie Balaci a facut parte din cea mai impresionanta formatie de club din istoria fotbalului romanesc (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea fostului mare fotbalist al Craiovei Maxima, Ilie Balaci. Ilie Balaci a fost un jucator de balon, cum se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )