Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai mare banca privata din Rusia preluata de Banca Centrala

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare banca privata din Rusia preluata de Banca Centrala

Banca Centrala a Rusiei a lansat marti una dintre cele mai mari operatiuni de salvare a unei institutii bancare din istoria sa, anuntand ca va prelua banca privata Otkritie, care in ultimele luni a fost afectata de o diminuare dramatica a depozitelor ca urmare a ingrijorarilor cu privire la calitatea portofoliului sau, informeaza Reuters, citata de Agerpres. Intr-un comunicat de presa, Banca Centrala a Rusiei a informat ca va deveni actionar major la Bank Otkritie, a saptea mare banca din Rusia in functie de active, utilizand un fond dedicat curatarii bilanturilor bancilor care au cumulat imprumuturi toxice. continuă pe Hotnews

Cea mai mare banca privata din Rusia va fi preluata de Banca Centrala

Banca Centrala a Rusiei a lansat marti una dintre cele mai mari operatiuni de salvare a unei institutii bancare din istoria sa, anuntand ca va prelua banca privata Otkritie. Cea mai mare banca privata din.

Banca centrala a Rusiei preia cea mai mare banca privata a tarii

Banca centrala a Rusiei a declarat ca intentioneaza sa utilizeze fonduri proprii pentru a deveni investitor major al Otkritie, potrivit CNBC. Otkritie este cel mai mare creditor privat al tarii si respectiv a saptea cea mai mare banca a tarii, dupa active, conform datelor din trimestrul al doilea furnizate de Interfax.

A doua cea mai mare banca din UE isi deschide sucursala in Romania

Cea mai mare banca din Franta si a doua din Uniunea Europeana, dupa HSBC, isi va deschide sucursala in Romania pana la sfarsitul trimestrului intai al anului.

Cea mai mare companie energetica din lume a luat fiinta, in China

Cel mai mare producator de carbune din China, Shenhua Group Corp. , va fuziona cu China Guodian Group Corp, unul din primii cinci producatori chinezi de energie, dand nastere celei mai mari companii de utilitati din lume, dupa cum a anuntat, ieri, Comisia chineza de supervizare si administrare a activelor statului Sasac), transmite Reuters, citata de Agerpres.

E cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!

Fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Gelu Diaconu, a afirmat ca cea mai mare minciuna declarata public de un om politic o reprezinta negarea oricarei legaturi cu firma Tel Drum din partea liderului PSD, Liviu Dragnea.

Gelu Diaconu, fost sef al ANAF, dupa ce Dragnea a negat orice legatura cu Tel Drum: E cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!

Gelu Stefan Diaconu, fostul sef al ANAF, a reactionat pe Facebook la scurt timp dupa ce Liviu Dragnea a negat, duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, orice legatura cu Tel Drum, afirmand ca el avea deja bani atunci cand a intrat in politica: Doar atat va zic: e cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!, a scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

China creeaza cea mai mare companie de energie din lume

Guvernul presedintelui Xi Jinping a aprobat miercuri fuziunea grupului Shenhua Group Corp. , cel mai mare miner de carbune din China, cu China Guodian Corp. , printre cele mai mari generatoare de energie, contolat de comisia de stat pentru supravegherea si administrarea activelor.

Cum sa evitam regretul, cea mai mare teama a oamenilor: sfaturi de la un psiholog roman

Regretul a devenit cea mai puternica teama pe care un om o poate experimenta, iar orice actiune importanta din viata noastra este insotita de frica de regrete. Psihologii sunt de parere ca ne putem invinge destul de usor teama, daca urmam cateva sfaturi.

Liviu Dragnea, atacat de un fost sef ANAF: E cea mai mare minciuna declarata public de un om politic

Dupa ce Liviu Dragnea a negat la Antena 3 ca ar avea vreo legatura cu firma Tel Drum, fostul sef ANAF, Gelu Diaconu, a avut o reactie dura la adresa liderului PSD. Doar atat va zic: e cea mai.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Iohannis proiectelor de motivicare a legilor justitiei: Cred ca cea mai mare suparare a fost propunerea cu privire la numirea procurorilor sefi. Catre protestatari: Sa astepta,, sa avem dezbateri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica la Antena 3, intrebat de Radu Tudor de ce crede ca a spus presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca propunerile de modificare a legilor justitiei sunt un atac la statul de drept si submineaza lupta anticorputie, ce a propus mai mare suparare a fost numirea procurorilor sefi de catre CSM, la propunerea MJ.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )