Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare bursa din India vrea sa se listeze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai mare bursa din India vrea sa se listeze

National Stock Exchange NSE), cea mai mare bursa de valori din India, s-a adresat in mod oficial autoritatii pietei nationale de capital Securities and Exchange Board of India) in vederea lansarii propriei oferte publice initiale, conform livemint. com. continuă pe Ziarul Bursa

Alerta meteo: vant si ninsori in cea mai mare parte a tarii pana luni seara. Unde intra in vigoare un cod galben

Meteorologii anunta ca, incepand de sambata dupa-amiaza si pana luni seara, in cea mai mare parte a tarii vor fi intensificari ale vantului, precipitatii mixte si ninsori. Pentru zona de munte a fost emisa o atentionare Cod galben de ninsori, chiar viscol la altitudini mai mari de 1. 700 de metri, un alt Cod galben - privind intensificari ale vantului - fiind emis pentru regiunea Moldovei.

Cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna: Minus 21,6 grade Celsius, inregistrate la intorsura Buzaului(VIDEO)

Iarna in toata regula in tara. Statia meteo din intorsura Buzaului a inregistrat minus 21,6 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna. in anii anteriori, in zona intorsurii.

Ea e cea mai bratrana persoana din lume: Femeia a implinit 117 ani (VIDEO)

Cea mai varstnica persoana din lume, japoneza Kane Tanaka, a implinit 117 ani si si-a sarbatorit duminica ziua de nastere intr-un centru pentru persoane varstnice din Fukuoka, in sudul Japoniei, relateaza Reuters.

VIDEO Cea mai varstnica persoana din lume, japoneza Kane Tanaka, a implinit 117 ani

Cea mai varstnica persoana din lume, japoneza Kane Tanaka, a implinit 117 ani si si-a sarbatorit duminica ziua de nastere intr-un centru pentru persoane varstnice din Fukuoka, in sudul Japoniei.

Bulgaria si Romania - tarile cu cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale

Preturile produselor la poarta fabricii au inregistrat, in luna noiembrie 2019 comparativ cu aceeasi perioada din 2018, o scadere de 1% in Uniunea Europeana UE) si un declin de 1,4% in zona euro, arata datele publicate ieri de Eurostat si preluate de Agerpres.

in ce conditii traiesc Adriana Iliescu si fiica ei Eliza, in apartamentul din Drumul Taberei. Ce pensie are cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania locuieste impreuna cu fiica ei, Eliza, intr-un apartament din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Chiar daca cele doua nu au conditii de trai tocmai bune, femeia spera sa ajunga sa isi vada fiica pe propriile picioare. Adriana Iliescu are in acest moment o pensie de 2. 000 de lei. Cea mai .

Faze tari: Unde si-a gasit inelul pierdut acum 62 de ani; Prima pisica clonata din lume, Copy Cat, a implinit 18 ani; Cea mai varstnica persoana din lume a implinit 117 ani

Cea mai varstnica persoana din lume a implinit 117 ani. Japoneza Kane Tanaka si-a prelungit recordul de cea mai in varsta persoana din lume, sarbatorindu-si duminica. Metode inedite de relaxare. Cursuri de yoga intr-o cafenea cu pisici. intr-o cafenea din statul american Missouri, obisnuitii casei nu sunt clientii care vin zilnic, ci cateva.

Pretul aurului, la cel mai mare nivel din ultimii 20 ani. Ce arata datele Bancii Nationale

Pretul aurului a ajuns, luni 6 ianuarie), la cel mai mare curs inregistrat in ultimii 20 de ani cel putin, se arata in datele Bancii Nationale ale Romaniei BNR). Mai exact, pretul aurului a urcat pana.

Vanzarile din comertul cu amanuntul raman la 7% dupa 11 luni din 2019. Vanzarile de produse nealimentare au avut cea mai mare crestere

Vanzarile din comertul cu amanuntul -un indicator care aproximeaza consumul privat- au stagnat in decembrie la 7% dupa primele 11 luni ale anului trecut, acest ritm fiind in continuare unul peste potential. Potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica, dupa o crestere de 7,1% in perioada ianuarie- octombrie 2018, comertul en detail pare sa confirme incetinirea turatiilor, coborand foarte usor la 7% dupa 11 luni.

Vine URGIA peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! E stare de ALERTA

Mai sunt doar cateva ore pana intram in noul an. in caz ca aveti planuri mari pentru aceasta seara, trebuie neaparat sa tineti cont de conditiile meteo. Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )