Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna: Minus 21,6 grade Celsius, inregistrate la intorsura Buzaului(VIDEO)

B1 B1,
Cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna: Minus 21,6 grade Celsius, inregistrate la intorsura Buzaului(VIDEO)

Iarna in toata regula in tara. Statia meteo din intorsura Buzaului a inregistrat minus 21,6 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna. in anii anteriori, in zona intorsurii. continuă pe B1

Ea e cea mai bratrana persoana din lume: Femeia a implinit 117 ani (VIDEO)

Cea mai varstnica persoana din lume, japoneza Kane Tanaka, a implinit 117 ani si si-a sarbatorit duminica ziua de nastere intr-un centru pentru persoane varstnice din Fukuoka, in sudul Japoniei, relateaza Reuters.

VIDEO Cea mai varstnica persoana din lume, japoneza Kane Tanaka, a implinit 117 ani

Cea mai varstnica persoana din lume, japoneza Kane Tanaka, a implinit 117 ani si si-a sarbatorit duminica ziua de nastere intr-un centru pentru persoane varstnice din Fukuoka, in sudul Japoniei.

in ce conditii traiesc Adriana Iliescu si fiica ei Eliza, in apartamentul din Drumul Taberei. Ce pensie are cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania locuieste impreuna cu fiica ei, Eliza, intr-un apartament din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Chiar daca cele doua nu au conditii de trai tocmai bune, femeia spera sa ajunga sa isi vada fiica pe propriile picioare. Adriana Iliescu are in acest moment o pensie de 2. 000 de lei. Cea mai .

Cea mai mare bursa din India vrea sa se listeze

National Stock Exchange NSE), cea mai mare bursa de valori din India, s-a adresat in mod oficial autoritatii pietei nationale de capital Securities and Exchange Board of India) in vederea lansarii propriei oferte publice initiale, conform livemint. com.

Faze tari: Unde si-a gasit inelul pierdut acum 62 de ani; Prima pisica clonata din lume, Copy Cat, a implinit 18 ani; Cea mai varstnica persoana din lume a implinit 117 ani

Cea mai varstnica persoana din lume a implinit 117 ani. Japoneza Kane Tanaka si-a prelungit recordul de cea mai in varsta persoana din lume, sarbatorindu-si duminica. Metode inedite de relaxare. Cursuri de yoga intr-o cafenea cu pisici. intr-o cafenea din statul american Missouri, obisnuitii casei nu sunt clientii care vin zilnic, ci cateva.

MQ-9 Reaper - cea mai temuta drona din lume folosita in operatiunea in care a fost ucis generalul Soleimani

Generalul iranian Qassem Soleimani, seful fortelor de elita Quds, si comandantul militiei irakiene Abu Mahdi al-Muhandis, au fost ucisi vineri dimineata intr-un atac aerian lansat asupra convoiului lor pe aeroportul din Bagdad. in atac a fost folosita o drona MQ-9 Reaper.

Prefect suparat ca politistii ignora indicatiile ministrului de Interne. Cate echipaje a gasit patruland pe cea mai circulata sosea din Moldova

Prefectul judetului Vrancea, Gherghita Berbece, a convocat pentru luni o analiza a modului in care politistii au igonorat indicatiile ministrului de Interne, Marcel Vela, impreuna cu sefii institutiilor din subordinea ministerului, pentru inlaturarea disfunctionalitatilor.

Locul din Romania unde oamenii au tremurat la minus 21,6 grade Celsius, marti dimineata

Locuitorii din intorsura Buzaului au tremurat, marti dimineata, la minus 21,6 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna in judetul Covasna.

Ger la intorsura Buzaului: Minus 21,6 grade Celsius

Statia meteo din intorsura Buzaului a inregistrat, marti dimineata, minus 21,6 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna in judetul Covasna.

VREMEA. Record de temperatura negativa, in aceasta dimineata

Statia meteo din intorsura Buzaului a inregistrat, marti dimineata, minus 21,6 grade Celsius, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna in judetul Covasna.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )