Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cea mai mare companie de infrastructura din lume vrea sa reconstruiasca Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai mare companie de infrastructura din lume vrea sa reconstruiasca Europa

Grupul italian Atlantia SpA, cea mai mare companie de infrastructura din lume, considera Europa drept cea mai atractiva piata pentru crestere si ar putea chiar sa beneficieze de pe urma Brexitului, in conditiile in care traficul prin tunelul de sub Canalul Manecii ar putea sa creasca, informeaza Bloomberg, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai faimoasa catedrala ortodoxa din lume, TRANSFORMATA in moschee

Sfanta Sofia, catedrala din Era Bizantina si, in prezent, muzeu, care este unul dintre cele mai cunoscute monumente ale Istanbulului, ar putea fi reconvertita in moschee. Acest lucru a fost sugerat de.

FOTO Adolescentul roman calificat la cea mai mare competitie de robotica din lume: Vreau sa fac o corporatie care sa bata Samsung si Apple

Andrei Istudor, elev in clasa a X-a a Colegiului National Unirea din Focsani, este unul dintre cei mai buni roboticieni ai Romaniei.

Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, prima din tara unde oamenii isi achita taxele doar la automate self-pay

Ciugud, comuna din judetul Alba cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, este singura din mediul rural, din tara, in care oamenii isi pot plati taxele si impozitele locale la automate de tip 'self-pay', amplasate in magazinele din toate cele sase sate componente.

Uber se extinde in Orientul Mijlociu, prin cea mai mare achizitie a sa

Compania preia Careem pe 3,1 miliarde de dolari Uber Technologies face cea mai mare achizitie a sa, prin cumpararea rivalei din Dubai, Careem Networks FZ, pentru 3,1 miliarde de dolari, intr-o tranzactie care-i va extinde operatiunile in Orientul Mijlociu, transmit BBC si Reuters.

VIDEO Angelique Kerber, catre Bianca Andreescu: Esti cea mai mare regina a dramelor

Angelique Kerber a pierdut pentru a doua oara in mai putin de o saptamana in fata Biancai Andreescu, lucru care a facut-o pe jucatoarea din Germania sa reactioneze dur la strangerea de mana de la finalul partidei. Esti cea mai mare regina a dramelor dintotdeauna a fost mesajul pe care Kerber i l-a transmis adversarei.

ANDREI ROTH (UIPATH): Suntem cea mai putin inovativa economie din Europa, dar potentialul exista

Studiile Uniunii Europene arata clar ca suntem cea mai putin inovativa economie din Europa, potentialul exista, dar ne lipsesc resursele, politicile si coerenta, a declarat, pentru Agerpres, Andrei Roth, Manager Cluj Office UiPath, la cea de-a doua editie a conferintei internationale dedicate inovarii - Innoteque .

Cea mai mare competitie internationala despre comunicare a stiintei. De ce au nevoie studentii si cercetatorii romani ca sa participe

Studentii si cercetatorii romani care au invata sau lucreaza in inginerie, medicina, tehnologie, biologie, chimie, fizica sau matematica pot participa la FameLab, cea mai importanta competitie internationala de comunicare a stiintei, desfasurata in peste 30 de tari. inscrieri se pot face pana pe 31 martie.

PNL revendica o prima victorie in fata PSD. Orban: I-am batut la strangerea de semnaturi. PNL este partidul care se bucura de cea mai mare incredere

PNL a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, listele de semnaturi de sustinere si lista de candidati pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat cu aceasta ocazie ca PNL a batut PSD in strangerea de semnaturi.

Autobiografia lui Michelle Obama, pe cale sa devina cea mai de succes carte de memorii din istorie

Autobiografia Becoming a fostei prime doamne a Statelor Unite Michelle Obama este pe cale sa devina cea mai de succes carte de memorii din toate timpurile, cu peste 10 milioane de exemplare vandute pana in prezent, a declarat marti editura Penguin Random House PRH).

Cum arata cel mai mare Tyrannosaurus rex gasit vreodata

Paleontologii au descoperit cea mai mare fosila de Tyrannosaurus rex de pana acum, care ne arata cat de mare era dinozaurul care ne-a terifiat pe toti in filmele Jurassic Park. Fosila a fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )