Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum arata cel mai mare Tyrannosaurus rex gasit vreodata

Playtech Playtech,
Cum arata cel mai mare Tyrannosaurus rex gasit vreodata

Paleontologii au descoperit cea mai mare fosila de Tyrannosaurus rex de pana acum, care ne arata cat de mare era dinozaurul care ne-a terifiat pe toti in filmele Jurassic Park. Fosila a fost. continuă pe Playtech

FMI: Razboiul comercial SUA - China, cel mai mare risc al stabilitatii mondiale

Razboiul comercial dintre SUA si China reprezinta cel mai mare risc cu privire la stabilitatea globala si pentru a raspunde socurilor economice din Europa este necesara o stabilitate fiscala, a declarat prim-adjunctul directorului general al Fondului Monetar International, David Lipton, potrivit Reuters.

FMI: Razboiul comercial dintre SUA si China reprezinta cel mai mare risc la adresa stabilitatii mondiale

Razboiul comercial dintre SUA si China reprezinta cel mai mare risc la adresa stabilitatii pe plan global si este necesara stabilitate fiscala pentru a raspunde socurilor economice din Europa, a afirmat luni prim-adjunctul directorului general al Fondului Monetar International, David Lipton, transmite Reuters.

Parintele Iustin Parvu: Acesta este cel mai mare rau care bantuie Romania!

Parintele Iustin Parvu explica in cartea Ne vorbeste Parintele Justin care este cel mai rau lucru care bantuie Romania. Sa nu ne miram de ce exista o asa mare degradare in societatea de astazi. Tineretul.

Istoria romaneasca a unei industrii de peste 100 de ani: distrusa de stat, reinviata de privat. Ram Addanki (BAT): Am devenit al doilea cel mai mare contribuitor la bugetul de stat si un angajator strategic

Pe bulevardul Regiei, chiar langa pasajul Basarab, terenul fostei Regii Autonome a Tutunului din Bucuresti zace abandonat. in perioada regimului comunist aici se produceau tigarile Carpati, Snagov sau Marasesti. Dupa revolutie, Societatea Nationala Tutunul Romanesc, care detinea si aceasta fabrica, a fost privatizata, ajungand in portofoliul firmei Interagro, controlata de controversatul om de afaceri Ioan Niculae. in 2012 societatea a initiat un proiect imobiliar urias acolo, ce viza construirea a doua turnuri de 30 si 35 de etaje, un parc cultural si un cartier rezidential, insa totul a ramas la stadiul de proiect, din cauza unor litigii cu statul in ceea ce priveste achitarea datoriilor SNTR. Cat despre producerea tigarilor, fosta industrie romaneasca a murit.

Se fac inscrieri pentru o noua editie a celui mai mare eveniment anual sportiv din Dobrogea. Unde si cand va avea loc

Asociatia Bike Works anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru Macin Mountain Fun Greci, 2019, cel mai mare eveniment sportiv al anului din Muntii Macinului, unde, in perioada 7-9 iunie 2018, pe langa concursurile de MTB si cross montan programate in zilele de 8 si 9 iunie, vor fi spectacole, un foc de tabara si multe alte surprize. in plus, cursa copiilor, din 9 iunie, a devenit etapa din Cupa Nationala XCO.

Cea mai mare companie de infrastructura din lume vrea sa reconstruiasca Europa

Grupul italian Atlantia SpA, cea mai mare companie de infrastructura din lume, considera Europa drept cea mai atractiva piata pentru crestere si ar putea chiar sa beneficieze de pe urma Brexitului, in conditiile in care traficul prin tunelul de sub Canalul Manecii ar putea sa creasca, informeaza Bloomberg, potrivit Agerpres.

VIDEO Angelique Kerber, catre Bianca Andreescu: Esti cea mai mare regina a dramelor

Angelique Kerber a pierdut pentru a doua oara in mai putin de o saptamana in fata Biancai Andreescu, lucru care a facut-o pe jucatoarea din Germania sa reactioneze dur la strangerea de mana de la finalul partidei. Esti cea mai mare regina a dramelor dintotdeauna a fost mesajul pe care Kerber i l-a transmis adversarei.

Dragnea le promite militarilor o noua lege a pensiilor, in cel mai scurt timp

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit miercuri cu reprezentanti ai asociatiilor militarilor in retragere si in rezerva, stabilind formarea unui grup de lucru comun care sa elaboreze o noua lege a pensiilor militare in cel mai scurt timp.

Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, prima din tara unde oamenii isi achita taxele doar la automate self-pay

Ciugud, comuna din judetul Alba cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, este singura din mediul rural, din tara, in care oamenii isi pot plati taxele si impozitele locale la automate de tip 'self-pay', amplasate in magazinele din toate cele sase sate componente.

Tate Modern, cel mai vizitat muzeu britanic in 2018

Tate Modern a devenit pentru prima data in istoria sa, cel mai vizitat muzeu britanic, dupa ce, in 2018, a inregistrat aproximativ 5,9 milioane de vizitatori, devansand astfel British Museum.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )