Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare executare silita din Romania. Costica Costanda ar trebui sa returneze statului un teren cu 20 de cladiri

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare executare silita din Romania. Costica Costanda ar trebui sa returneze statului un teren cu 20 de cladiri

Aproape 20 de cladiri care fac parte din averea lui Costica Costanda vor fi scoase la licitatie, aceasta fiind cea mai mare executare silita din Romania. Pretul de pornire se ridica la 43 de milioane de euro, potrivit Digi24. continuă pe România Liberă

Cea mai mare executare silita din Romania: Aproape 20 de cladiri care fac parte din averea omului de afaceri Costica Constanda vor fi scoase la licitatie

Probleme uriase pentru omul de afaceri Costica Constanda. Acesta va fi executat silit din cauza unui imprumut bancar pe care nu l-a mai putut returna. Aproape 20 de cladiri care fac parte din averea.

Cea mai mare executare silita din Romania. Bunuri ale omului de afaceri Costica Constanda vor fi scoase la licitatie

Bunurile omului de afaceri Costica Constanda vor fi scoase la licitatie de banca in ceea ce reprezinta cea mai mare executare silita din Romania, in valoare de minimum 43 de milioane de euro.

Se reiaua lucrarile la cea mai mare biblioteca din Baragan. Investitia se ridica la peste 3 milioane de euro

Cea mai mare biblioteca din Baragan va fi terminata, desi de un an lucrarile la edificiu au fost sistate. Consilierii judetene si-au dat acordul pentru finalizarea constructiei, o investitie de peste 3 milioane de euro.

FOTO Sase fotografi romani, finalisti la cea mai mare competitie de fotografie

Sase fotografi romani, Adi Bulboaca, Ioana Moldovan, Radu Dumitrescu, Alex Andriesi, Sorin Rechitan si Rares Taciu, au fost selectati pe lista scurta la cea mai mare competitie de fotografie din lume, Sony World Photography Awards, Premiul cel mare este de 25. 000 de dolari.

Bursa romaneasca, a sasea cea mai mare crestere din lume in 2017

Cele mai tranzactionate actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti, incluse in indicele principal BET, au inregistrat cresteri de 13% in 2017, Romania clasandu-se astfel pe locul al saselea in topul celor mai mari 50 economii ale lumii, dupa tari ca.

Sondaj la nivel european privind marimea ideala a sanilor: Romancele apar in statistica drept avand cea mai mare marime

Marimea sanilor continua sa ramana un subiect controversat care atrage pareri foarte diferite in functie de persoana intrebata. Pentru a vedea o opinie generala, Dr. Ed a facut un.

Ministerul Energiei a emis autorizatia pentru construirea gazoductului Bulgaria-Romania-Ungaria-Austria. Toma Petcu: Cel mai mare beneficiu este ca Romania isi diversifica sursele de aprovizionare cu gaze

Ministerul Energiei a emis autorizatia de construire pentru gazoductul BRUA, un nou coridor european de transport al gazelor naturale care va interconecta Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria. Anterior, proiectul era in blocaj, intrucat nu se putea emite autorizatia de construire, astfel ca statul roman risca intarzierea lucrarilor si pierderea finantarii europene de aproape 180 de milioane de euro.

40 de ani de la CEL MAI MARE CUTREMUR inregistrat in Romania. Marturiile EMOTIONANTE ale unor supravietuitori (VIDEO)

Au trecut 40 de ani de la marele cutremur din 1977! Peste 1. 500 de morti si peste 11. 000 de raniti este bilantul cutremurator al seismului care a avut magnitudinea de 7,2 pe Richter si care a durat 56 de secunde. Cu.

Primul pas spre realizarea zonei metropolitane Braila-Galati. Asocierea celor doua orase se va numi Dunarea de Jos, ca sa fie toata lumea multumita

Despre unirea oraselor Braila si Galati in cea mai mare zona metropolitana din Romania se vorbeste de 20 de ani, insa pana acum demersurile au ramas doar pe hartie, iar una dintre piedici a fost pusa de orgoliile celor doua administratii, care isi disputau intaietatea in cadrul asociatiei. Pana si denumirea acesteia era motiv de disputa. Acum, aceste diferende par a fi lasate in urma.

Nimeni nu a stiut nimic despre ea! Cum arata sora mai mare a Melaniei Trump (FOTO)

Cea mai buna prietena si confidenta Primei Doamne a Statelor Unite traieste la New York si este sora mai mare a Melaniei Trump despre care nimeni nu stia nimic pana acum. Aceasta locuieste la New York,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2049 seconds )