Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se reiaua lucrarile la cea mai mare biblioteca din Baragan. Investitia se ridica la peste 3 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Se reiaua lucrarile la cea mai mare biblioteca din Baragan. Investitia se ridica la peste 3 milioane de euro

Cea mai mare biblioteca din Baragan va fi terminata, desi de un an lucrarile la edificiu au fost sistate. Consilierii judetene si-au dat acordul pentru finalizarea constructiei, o investitie de peste 3 milioane de euro. continuă pe Adevărul

FOTO Sase fotografi romani, finalisti la cea mai mare competitie de fotografie

Sase fotografi romani, Adi Bulboaca, Ioana Moldovan, Radu Dumitrescu, Alex Andriesi, Sorin Rechitan si Rares Taciu, au fost selectati pe lista scurta la cea mai mare competitie de fotografie din lume, Sony World Photography Awards, Premiul cel mare este de 25. 000 de dolari.

REZIST. Cel mai mare protest din Romania in imagini

Curtea Veche Publishing anunta aparitia cartii care documenteaza cel mai mare protest din istoria postdecembrista a Romaniei.

Estimare PwC: China, India si SUA, in topul tarilor cu cea mai mare economie globala, in 2050

China, India si Statele Unite ar putea ajunge, in anul 2050, cele mai mari economii din lume.

Cea mai mare executare silita din Romania. Bunuri ale omului de afaceri Costica Constanda vor fi scoase la licitatie

Bunurile omului de afaceri Costica Constanda vor fi scoase la licitatie de banca in ceea ce reprezinta cea mai mare executare silita din Romania, in valoare de minimum 43 de milioane de euro.

Cea mai mare executare silita din Romania: Aproape 20 de cladiri care fac parte din averea omului de afaceri Costica Constanda vor fi scoase la licitatie

Probleme uriase pentru omul de afaceri Costica Constanda. Acesta va fi executat silit din cauza unui imprumut bancar pe care nu l-a mai putut returna. Aproape 20 de cladiri care fac parte din averea.

Sondaj la nivel european privind marimea ideala a sanilor: Romancele apar in statistica drept avand cea mai mare marime

Marimea sanilor continua sa ramana un subiect controversat care atrage pareri foarte diferite in functie de persoana intrebata. Pentru a vedea o opinie generala, Dr. Ed a facut un.

Madalina Ghenea a recunoscut ca este insarcinata: M-a facut cea mai fericita femeie din lume (FOTO)

Zvonurile au fost confirmate! Madalina Ghenea este insarcinata, iar ea si iubitul ei, Matei Stratan, vor deveni in scurt timp parintii unei fetite. Madalina a dat primelele declaratii despre.

Nimeni nu a stiut nimic despre ea! Cum arata sora mai mare a Melaniei Trump (FOTO)

Cea mai buna prietena si confidenta Primei Doamne a Statelor Unite traieste la New York si este sora mai mare a Melaniei Trump despre care nimeni nu stia nimic pana acum. Aceasta locuieste la New York,.

Maria Dragomiroiu, cea mai buna prietena a Madalinei Manole, nu merge la inmormantarea mamei acesteia. E prea multa suferinta (FOTO)

Maria Dragomiroiu, cunoscuta cantareata de muzica populara, era cea mai buna prietena a Madalinei Manole. La scurt timp dupa ce a fost auntata moartea mamei Madalinei, Maria Dragomiroiu a marturisit.

Cea mai buna jucatoare a CSM-ului, suedeza Bella Gullden, nu stie unde va juca sezonul viitor

Suedeza Bella Gullden este cea mai buna jucatoare de la CSM Bucuresti si a incris pana acum 62 de goluri in Liga Campionilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )