Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cea mai mare expozitie de camioane din Sud-Estul Europei, in mai la Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai mare expozitie de camioane din Sud-Estul Europei, in mai la Bucuresti

T-Festival , cel mai mare festival dedicat transportatorilor din Sud-Estul Europei, aflat la cea de-a patra editie si organizat de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR), in parteneriat cu Uniunea Internationala a. continuă pe Wall-Street Ro

PSD are in acest moment cea mai mare cota de incredere

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat ca in acest moment partidul pe care il conduce are cea mai mare cota de incredere, aceasta datorandu-se atat rezultatelor guvernarii social-democrate, cat si politicii duse de formatiune in ultima perioada, informeaza surse din media.

Romania a avut cea mai mare inflatie anuala negativa din UE in martie

Romania a consemnat, in luna martie 2016 comparativ cu luna martie 2015, cea mai mare inflatie negativa in randul celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o rata de minus 2,4%, fata de cea de minus 2,1% inregistrata in februarie, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit unor surse din presa.

Care este cea mai mare durere a lui Marian Munteanu, candidatul PNL la Capitala

Candidatul PNL la Primaria Bucuresti, Marian Munteanu, a marturisit miercuri, la Antena 3, ca cea mai mare durere a sa este aceea ca nu are copii. Eu nu am copii. Sa stiti ca nu este o durere mai mare .

Studiu EY: Crestere de 22% pe piata de fuziuni si achizitii in 2015. Cea mai mare tranzactie a anului, vanzarea participatiei lui Ion Tiriac la Unicredit

In 2015, piata de fuziuni si achizitii a crescut cu 21,7% fata de anul precedent, la 3,65 de miliarde de dolari si a fost a patra piata importanta din regiune. Totodata, cea mai mare tranzactie a anului a fost vanzarea participatiei lui Ion Tiriac la filiala din Romania a grupului bancar italian Unicredit, pentru suma de 771 de milioane de dolari, conform studiului EY CSE MA Barometer 2015.

VIDEO INTERVIU Tratamentul minim-invaziv al anevrismelor cerebrale. Dr. Stefanita Dima: Ruptura unui anevrism este descrisa de pacienti drept cea mai mare durere de cap din viata unui om

Dr. Stefanita Dima, medic primar radiologie si imagistica medicala a discutat in cadrul unui interviu despre anvrismele cerebrale, simptomatologie si metodele de interventie minim invazive. In plus, Medlive demareaza programul de screening al patologiei neuro vasculare. Anevrismele cerebrale se impart in doua categorii: anevrismele nerupte si cele rupte. Anevrismele rupte sunt dramatice. Ruptura unui anevrism este un eveniment pe care niciun pacient nu il uita.

Calgon face cea mai mare afacere a sa din Europa

Calgon Carbon Corp. din SUA preia operatiunile derulate de compania franceza Arkema SA in sectorul carbonului si filtrelor, pentru care plateste 163 de milioane de dolari, iar astfel societatea americana cu activitati de purificare a apei face cel mai mare pas in Europa.

Statistici. Romanii, a doua cea mai mare comunitate din Marea Britanie

Criza locurilor de munca si salariile mici ii determina pe tot mai multi europeni din statele estice si sudice ale continentului sa se indrepte spre Regatul Unit, potrivit unui studiu intreprins de Observatorul pentru Migratie al Universitatii Oxford.

Cea mai mare dovada de iubire. Un caine isi asteapta cu rabdare stapanul batran sa treaca strada

Moment extrem de emotionant surprins de camere. Imaginile cu un batran care se deplaseaza greu, cu o carja intr-o mana si cu lesa cainelui in cealalta, i-au impresionat pe internauti, dupa ce au devenit virale.

Barcelona eliminata! Messi traverseaza cea mai mare criza din ultimii cinci ani

FC Barcelona a fost eliminata aseara in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa 2-1 si 0-2 cu Atletico Madrid.

VIDEO Sacali in Delta Dunarii. Principalul pradator din sud-estul Romaniei a fost surprins noaptea pe Grindul Lupilor

Doi sacali au fost filmati de specialisti de la Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, pe timp de noapte, in timp ce cautau hrana. Ei si-au facut aparitia pe Grindul Lupilor, intr-o zona strict protejata din sudul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, in apropierea Centrului de Monitorizare Ornitologica Cocorul.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )