Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cea mai mare gradinita din tara si-a deschis portile in sectorul 4 al Capitalei - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cea mai mare gradinita din tara si-a deschis portile in sectorul 4 al Capitalei - VIDEO

Cea mai mare gradinita din tara si-a deschis portile in sectorul 4 al capitalei. De la 1 martie, 500 de copii vor merge zilnic in noul spatiu, amenajat dupa o investitie de peste doua milioane de. continuă pe Antena3

Cea mai mare gradinita din tara noastra - inaugurata in Sectorul 4

Cea mai mare gradinita din tara noastra a fost inaugurata, astazi, in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand Arena, situat pe Bulevardul Metalurgiei.

Cea mai mare gradinita din Romania, in Sectorul 4 din Capitala. 500 de prescolari, mutati temporar, ca urmare a inceperii lucrarilor de consolidare si modernizare a unitatilor de invatamant din zona

Cea mai mare gradinita din Romania va functiona de la data de 1 martie in centrul comercial Grand Arena din Sectorul 4 al Capitalei. Noua gradinita ofera conditii unice de studiu, si cel mai important,.

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata in Sectorul 4 din Capitala

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata joi in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand.

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata in Sectorul 4

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata joi in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand Arena, situat pe Bulevardul.

O echipa de cercetatori a descoperit cea mai mare albina din lume. Ce dimensiuni are si unde traieste insecta-gigant

A fost redescoperita cea mai mare albina din lume, care face parte dintr-o specie ce nu a mai fost vazuta din anul 1981. O echipa de ecologisti si cercetatori a descoperit aceasta albina din specia Megachile.

Cum arata cea mai mare albina din lume, redescoperita dupa 40 de ani FOTO VIDEO

Cea mai mare albina din lume, specie care nu a mai fost vazuta din 1981, a fost redescoperita in Indonezia. Cercetatorii au publicat imagini cu insecta.

SONDAJ 63% dintre romani considera ca vor fi nevoiti sa lucreze si dupa varsta de pensionare, cea mai mare pondere din Europa

Circa 63% dintre romani anticipeaza ca vor fi nevoiti sa isi castige existenta si dupa varsta de pensionare, cea mai mare pondere din Europa, comparativ cu media de 54% la nivel european, potrivit unui sondaj efectuat de grupul financiar olandez ING.

Cea mai mare minciuna din istorie: ce cauta doi daci in gradinile faimosului Versailles

Dupa 1990, in Romania au inceput a circula doua imagini cu statui aflate in gradinile ceui mai faimos palat din lume, Versailles, precum si explicatiile ca ele reprezinta doi daci aristocrati, doi.

Ministerul Sanatatii a lansat licitatia pentru vaccinul anti-HPV. Romnia este tara din UE cu cea mai mare mortalitate cauzata de cancerul de col uterin

Ministerul Sanatatii a lansat licitatia pentru vaccinul anti-HPV, a anuntat, vineri, ministrul Sorina Pintea. Romania este tara din Uniunea Europeana cu cea mai mare mortalitate cauzata de cancerul de col uterin si singura, in afara de Polonia, care nu a alocat, pana in acest an, niciun ban pentru vaccinarea anti-HPV. Ministerul Sanatatii nu a mai cumparat vaccin anti-HPV de 11 ani, din 2008.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in luna ianuarie

Romania a avut, in luna ianuarie, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, si anume de 3,2%, fiind urmata de Letonia 2,9%), Ungaria si Estonia ambele 2,8%), arata datele publicate vineri de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )