Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare minciuna din istorie: ce cauta doi daci in gradinile faimosului Versailles

Antena3 Antena3,
Cea mai mare minciuna din istorie: ce cauta doi daci in gradinile faimosului Versailles

Dupa 1990, in Romania au inceput a circula doua imagini cu statui aflate in gradinile ceui mai faimos palat din lume, Versailles, precum si explicatiile ca ele reprezinta doi daci aristocrati, doi. continuă pe Antena3

SONDAJ 63% dintre romani considera ca vor fi nevoiti sa lucreze si dupa varsta de pensionare, cea mai mare pondere din Europa

Circa 63% dintre romani anticipeaza ca vor fi nevoiti sa isi castige existenta si dupa varsta de pensionare, cea mai mare pondere din Europa, comparativ cu media de 54% la nivel european, potrivit unui sondaj efectuat de grupul financiar olandez ING.

Ford isi inchide cea mai veche fabrica din Brazilia

Ford isi va inchide cea mai veche fabrica din Brazilia si va renunta la producerea camioanelor grele in America de Sud, o decizie care ar putea duce la concedierea a 2. 700 de angajati, a anuntat marti producatorul auto american, transmit DPA, Xinhua si Reuters.

A murit barbatul care a oferit cel mai faimos sarut din istorie. Povestea lui George Mendonsa

Barbatul care apare intr-una dintre cele mai cunoscute fotografii din toate timpurile,cea in care un marinar saruta o asistenta medicala, in Times Square, a murit. George Mendonsa avea 95 de ani.

Care este cea mai cautata meserie din Romania

Meseria de sofer ramane cea mai cautata pe piata muncii din Romania, deficitul de candidati fiind generat si de atractivitatea sporita a joburilor de transport international, potrivit studiului Indexul.

O bijuterie necunoscuta. Aceasta este cea mai veche biserica din lemn de la sud de Carpati

Bisericile de lemn sunt printre cele mai vechi forme de arhitectura populara din spatiul romanesc. Ridicata in urma cu o jumatate de mileniu, in Vaideeni Valcea, se ascunde cea mai veche biserica de lemn.

Horoscop eveniment: Cea mai mare Super Luna plina a anului 19 februarie 2019. Care e adevaratul impact pe care il are asupra fiecarei zodii ?

Super Luna februarie 2019. In fiecare luna, Luna trece prin ciclul sau de 28 zile care include 4 faze diferite. Cele doua faze la care suntem cu totii atenti sunt cele care ne influenteaza cel mai mult vietile : Luna.

Curs BNR: Euro se apropie de 4,75 lei. Aurul, la cea mai ridicata valoare din iulie 2016

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, o noua crestere pentru moneda europeana de 0,17% fata de nivelul atins luni. Aurul a urcat pana la cel mai mare nivel din iulie 2016 pana in prezent.

Invitatie inedita la turism pe cea mai mare platforma siderurgica din Romania. Ce spera sefii combinatului de la Galati sa obtina prin acest demers

Evenimentul ReDescopera Combinatul Siderurgic este organizat pe 16 martie 2019, pe baza de inscriere prealabila. Termenul limita de inscriere este 6 martie. Chiar daca pare un program turistic, scopul este cat se poate de pragmatic: atragerea de noi angajati pentru platforma siderurgica.

Meseria de sofer ramne cea mai cautata pe piata muncii din Romnia, arata datele OLX. Ce alte meserii au numar mare de candidati/loc

Pentru un post de sofer publicat pe OLX, aplica, in medie, 42 de candidati, durata aproximativa de ocupare a unui loc de munca pentru aceasta pozitie este de 18 zile, iar 1 din 6 soferi romani castiga peste 7000 lei pe luna, arata cea mai noua editie a studiului Indexul locurilor de munca in care se regasesc principalele date centralizate din sectiunea Locuri de munca, de pe OLX. Bone - Menajere este domeniul in care angajatorii gasesc cel mai rapid candidati, durata medie de ocupare a unei oferte de munca fiind de 12 zile.

Alarmant! Acesta este cel mai mare inamic al sanatatii inimii

Supararea, tristetea dar mai ales un nivel ridicat de stres in organism afecteaza in mod negativ intre organismul. Specialistii sustin insa ca cea mai afectata este inima, explicati fiind aceea ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )