Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cea mai mare greseala pe care o fac oamenii cand le este frig. isi pun viata in pericol

Antena3 Antena3,
Cea mai mare greseala pe care o fac oamenii cand le este frig. isi pun viata in pericol

Suntem intr-o perioada a anului in care corpul nostru are mare nevoie de ajutor. Friguleste un mare inamic al organismului nostru, motiv pentru care trebuie sa stim cum sa il protejam. Corpul. continuă pe Antena3

Cea mai mare greseala pe care o facem in Post. Medic: Mancand toate aceste produse dubioase, nu facem decat sa ne suprasolicitam si ficatul si rinichii

Alegerea alimentelor de post este o grija mare in aceasta perioada si, atrag atentia medicii, preferam variantele cele mai la indemana, deloc intamplator si cele mai agresiv promovate.

Miliardarul care vrea sa construiasca cea mai mare baterie din lume

Elon Musk pare ca nu mai are foarte mult timp sa se mandreasca cu cea mai mare baterie din lume, deoarece un alt miliardar vrea sa-i depaseasca recordul. Compania lui Elon Musk, Tesla, a reusit in urma cu cateva luni sa construiasca cea mai mare baterie din lume, insa performanta demna de Cartea Recordurilor ar [].

Eurostat: Romania, cea mai mare scadere a numarului de angajati in 2016

Numarul de angajati a crescut, in 2016, in 231 de regiuni din Uniunea Europeana 84%), potrivit datele Oficiului European de Statistica Eurostat . In Romania insa, mai exact in nord-estul si sud-vestul Olteniei, s-a inregistrat cea mai mare scadere a.

STUDIU Romania are, alaturi de Bulgaria si Australia, cea mai mare pondere a femeilor care lucreaza in tech, dar sunt platite cu 20% mai putin decat barbatii

Romania este una din primele tari cu o pondere mare a femeilor care lucreaza in domeniul tech, reprezentand peste un sfert din totalul angajatilor din acest sector, insa ele sufera la capitolul salariu, primind cu aproape 20% mai putini bani decat colegii lor barbati.

Cea mai bine platita prostituata din SUA: Cand dau peste un roman, stiu ca voi avea parte de amor salbatic

La 27 de ani, Alice Little, o tanara originara din Dublin si care locuieste in Statele Unite ale Americii, sustine ca este escorta sexuala care castiga cei mai multi bani. in aproape doi ani si.

Secretele celor mai bune armate din lumea antica. Soldati antrenati ca trupele speciale si omorati la cea mai mica greseala

Armata romana este considerata de specialisti cea mai buna forta militara a lumii antice. A impresionat prin eficienta si disciplina, fiind instrumentul cu ajutorul caruia a luat nastere cel mai intins si puternic imperiu al lumii antice. Tot specialistii spun ca secretul eficientei acestei armate se baza pe cateva principii simple, dar revolutionare pentru acea perioada.

Facebook primeste avertismente de la cea mai mare democratie din lume: Nu toleram furtul

Facebook a primit avertismente miercuri din partea ministrului tehnologiei informatiei din India cu privire la orice incercare de folosire abuziva a datelor sau de manipulare a alegerilor in aceasta.

California, zeci de mii de persoane evacuate. Se asteapta cea mai mare furtuna

Autoritatile din comitatul Santa Barbara au ordonat evacuarea a peste 30. 000 de persoane ale caror l.

Cea mai mare slabiciune a Simonei Halep a fost dezvaluita. Ce face sportiva dupa fiecare meci

Simona Halep, locul 1 mondial in clasamentul WTA, se afla la turneu de la Miami. Romanca nu se fereste sa isi ascunda slabiciunea ei. Dupa fiecare meci, fie ca il pierde, fie ca il castiga, jucatoarea.

Caini maidanezi fotografiati printre pacienti in curtea celui mai mare spital din Moldova. Manager: Ca sa pun sa otravesc, nu pot sa fac asa ceva

Mai multi caini maidanezi au fost fotografiati in cursul zile de miercuri, 21 martie, in curtea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi, cea mai mare unitate sanitara din Moldova. Managerul institutiei admite prezenta patrupedelor si spune ca, in trecut, a formulat mai multe solicitari catre hingheri, insa problema nu s-a rezolvat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )