Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cea mai mare greseala pe care o facem la micul dejun

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare greseala pe care o facem la micul dejun

Din dorinta de-a avea o dieta cat mai sanatoasa, cu putine calorii si fara alimente bogate in grasimi, multi dintre noi cadem in celalta extrema si mancam la micul dejun numai fructe. Bogate in vitamine si antioxidanti, aceste alimente nu ne pot asigura insa tot necesarul de energie de care avem nevoie dimineata. continuă pe Adevărul

VIDEO A fost stabilit un nou record mondial pentru cea mai mare inaltime de la care este inscris un cos de baschet

Noul record mondial a fost stabilit luna aceasta de catre un australian care a aruncat mingea de baschet de la o inaltime de 126 de metri, de pe barajul Gordon River din Tasmania, Australia. Videoclipul, postat pe youtube, a obtinut peste 1 milion de vizualizari in numai doua zile de la publicare, conform youtube. com.

Groapa de gunoi ilegala, posibil cea mai mare din Europa, descoperita in sudul Italiei

Autoritatile italiene au descoperit o groapa de gunoi neautorizata, care ar putea fi cea mai mare din Europa, la nord de orasul Napoli, informeaza site-ul postului Euronews. Substante chimice, ma.

Depozitarul a procesat cea mai mare valoare inregistrata pana acum pentru distribuirea dividendelor

Depozitarul Central informeaza ca, in data platii dividendelor pentru emitentul OMV Petrom SA, 12 iunie 2015, a fost procesata cea mai mare valoare inregistrata pana in prezent pentru distribuirea dividendelor, respectiv 626. 112,82 lei.

Cea mai mare teapa imobiliara din Constanta. Pagubitii Vectra si-au cerut banii printr-un protest la inaltime, in statiunea Mamaia

Sambata la pranz, aproximativ 50 de persoane au scandat pe o cladirea ridicata pe terenului minigolf Aurora. Ei vor sa-si recupereze banii dati in urma cu multi ani pentru achizitionarea unor apartamente ce urmau sa se construiasca pe strada Baba Novac.

Nord-coreenii se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimul secol

Coreea de Nord se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimul secol, situatie care ar putea conduce la o agravare a penuriei de produse alimentare, relateaza AFP. Productia de grau este serios afectata,.

Keyboardio este cea mai scumpa, ergonomica si ciudata tastatura [VIDEO]

Oricine scrie la tastatura de mai mult de cateva saptamani are mari sanse sa aprecieze eficienta conferita de tastatura mecanica Keyboardio. E foarte ciudata estetic. in acelasi timp, aceasta creatie are mari sanse sa va faca incredibil de eficienti la tehnoredactare, asigurandu-va simultan ca pozitia in care va tineti mainile pe taste este una dintre [] Keyboardio este cea mai scumpa, ergonomica si ciudata tastatura [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Coreea de Nord trece prin cea mai grava seceta din ultimul secol

Coreea de Nord trece prin cea mai grava seceta din ultimul secol, anunta agentia oficiala de presa nord-coreeana, citata de Le Figaro. Din cauza secetei, au fost compromise campurile de orez din provinciile.

Pe jumatate Lego: cea mai impresionanta masina de la cursa Le Mans [VIDEO]

Cursa de anduranta Le Mans se desfasoara anual in Franta. Timp de 24 de ore, peste 50 soferi priceputi se intrec nu numai in viteza, ci si in eficienta. Pe langa bolizii clasici, anul acesta, pe pista a aparut si o masina cu totul speciala. Popularul joc Lego nu mai este demult doar o modalitate [] Pe jumatate Lego: cea mai impresionanta masina de la cursa Le Mans [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Hillary Clinton glumeste pe tema varstei sale: Voi fi cea mai tanara femeie presedinte al SUA

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton, de 67 de ani, a redus, sambata, la tacere intrebarile privind varsta sa, in cadrul primului sau discurs de campanie, afirmand ca ar deveni cea mai tanara femeie presedinte din istoria SUA daca ar fi aleasa, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Hillary Clinton glumeste pe tema varstei sale: Voi fi cea mai tanara femeie presedinte al SUA

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton, de 67 de ani, a redus la tacere intrebarile privind varsta sa, in cadrul primului sau discurs de campanie, afirmand ca ar deveni cea mai tanara femeie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )