Libnet.ro
UNICEF

09:30

Nord-coreenii se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimul secol

Antena3 Antena3,
Nord-coreenii se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimul secol

Coreea de Nord se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimul secol, situatie care ar putea conduce la o agravare a penuriei de produse alimentare, relateaza AFP. Productia de grau este serios afectata,. continuă pe Antena3

Coreea de Nord trece prin cea mai grava seceta din ultimul secol

Coreea de Nord trece prin cea mai grava seceta din ultimul secol, anunta agentia oficiala de presa nord-coreeana, citata de Le Figaro. Din cauza secetei, au fost compromise campurile de orez din provinciile.

Ambasada SUA, la aniversarea de135 de ani de relatii diplomatice cu Romania:Ne dorim ca toti romanii sa se bucure de pace si securitate, protejati de statul de drept.NATO este nu doar cea mai mareata alianta din istoria mondiala, ci si cea care asigura s

In data de 14 iunie, Statele Unite ale Americii si Romania sarbatoresc 135 de ani de relatii diplomatice. Lumea s-a schimbat considerabil in aceasta perioada. Multi diplomati din ambele tari au depus eforturi sustinute de-a lungul anilor pentru a construi, mentine si consolida relatia. Ne bucuram acum de rezultatele eforturilor lor, sub forma unui parteneriat strategic infloritor, transmite Ambasada SUA prin intermediul unui comunicat de presa.

Concert cu intrare libera la cea mai veche biserica din Brasov

Corul Bach al Bisericii Negre isi incheie stagiunea printr-un concert de muzica sacra din romantism, care se va desfasura vineri 19 iunie de la ora 19. Intrarea este libera.

Groapa de gunoi ilegala, posibil cea mai mare din Europa, descoperita in sudul Italiei

Autoritatile italiene au descoperit o groapa de gunoi neautorizata, care ar putea fi cea mai mare din Europa, la nord de orasul Napoli, informeaza site-ul postului Euronews. Substante chimice, ma.

Keyboardio este cea mai scumpa, ergonomica si ciudata tastatura [VIDEO]

Oricine scrie la tastatura de mai mult de cateva saptamani are mari sanse sa aprecieze eficienta conferita de tastatura mecanica Keyboardio. E foarte ciudata estetic. in acelasi timp, aceasta creatie are mari sanse sa va faca incredibil de eficienti la tehnoredactare, asigurandu-va simultan ca pozitia in care va tineti mainile pe taste este una dintre [] Keyboardio este cea mai scumpa, ergonomica si ciudata tastatura [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Depozitarul a procesat cea mai mare valoare inregistrata pana acum pentru distribuirea dividendelor

Depozitarul Central informeaza ca, in data platii dividendelor pentru emitentul OMV Petrom SA, 12 iunie 2015, a fost procesata cea mai mare valoare inregistrata pana in prezent pentru distribuirea dividendelor, respectiv 626. 112,82 lei.

Pe jumatate Lego: cea mai impresionanta masina de la cursa Le Mans [VIDEO]

Cursa de anduranta Le Mans se desfasoara anual in Franta. Timp de 24 de ore, peste 50 soferi priceputi se intrec nu numai in viteza, ci si in eficienta. Pe langa bolizii clasici, anul acesta, pe pista a aparut si o masina cu totul speciala. Popularul joc Lego nu mai este demult doar o modalitate [] Pe jumatate Lego: cea mai impresionanta masina de la cursa Le Mans [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Hillary Clinton glumeste pe tema varstei sale: Voi fi cea mai tanara femeie presedinte al SUA

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton, de 67 de ani, a redus, sambata, la tacere intrebarile privind varsta sa, in cadrul primului sau discurs de campanie, afirmand ca ar deveni cea mai tanara femeie presedinte din istoria SUA daca ar fi aleasa, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Hillary Clinton glumeste pe tema varstei sale: Voi fi cea mai tanara femeie presedinte al SUA

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton, de 67 de ani, a redus la tacere intrebarile privind varsta sa, in cadrul primului sau discurs de campanie, afirmand ca ar deveni cea mai tanara femeie.

Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop

Space X, companie fondata de Elon Musk, va testa in viitorul apropiat cunoscutul trenHyperloop, capabil de viteze incredibile. Hyperloop este unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale lui Elon Musk. O calitate a Hyperloop care a cucerit oamenii a fost ca poate ajunge de la Los Angeles la San Francisco in jumatate de ora ceea ce [] Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2879 seconds )