Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cea mai mare greseala pe care o poti face cand cumperi iPhone 6s sau 6s Plus

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare greseala pe care o poti face cand cumperi iPhone 6s sau 6s Plus

Pentru inca un an, Apple vinde un iPhone de 16GB. Desi iPhone 6s este prezentat drept cel mai avansat telefon al momentului, n-ar trebui sa faci aceasta mare greseala cand il vei cumpara. continuă pe Adevărul

Cum arata sediul central al Huawei din Shenzhen: locul care gazduieste cea mai mare cantina din Asia, capabila sa hraneasca zilnic 40.000 de oameni

Sediul Huawei din Shenzhen este locul in care traiesc, muncesc si se relaxeaza in pauze) nu mai putin de 40. 000 de oameni. Campusul gigantului tehnologic este in realitate un oras in miniatura, cu banci, cafenele, spital, parcuri si cea mai mare.

GALERIE FOTO. Chipul lui Van Gogh si alte figurine GIGANTICE din flori, la cea mai mare parada a Florilor din Olanda

Chipul artistului olandez Vincent Van Gogh si 18 elemente din picturile lui au fost recreate din flori dahlia, in dimensiuni uriase, pentru cea mai mare parada de flori din Olanda, care a avut loc in orasul Zundert.

Romania, Malta si Cehia, cea mai mare crestere economica anuala din UE

Malta, Cehia si Romania sunt tarile care au avut cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul doi din 2015, comparativ cu perioada similara din 2014, potrivit Eurostat.

Malta, Cehia si Romania, cea mai mare crestere economica anuala din UE

Malta, Cehia si Romania au avut cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul doi al anului, comparativ cu perioada similara din 2014, potrivit celei de-a doua estimari publicate astazi de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Tinutul cailor de rasa de la Sacuieni, locul unde se afla cea mai mare herghelie privata din Europa

In localitatea bihoreana Sacuieni se gaseste cea mai mare herghelie privata din Europa, dar si locul unde a fost infiintata si omologata o noua rasa de cai grei numita Linia Fitero.

Timisoara, cea mai mare cerere pentru spatiile industriale si logistice

In prima jumatate a anului au fost inregistrate tranzactii cu circa 113. 000 de metri patrati de spatii industriale si logistice, la nivel national, cea mai mare cerere fiind inregistrata de Timisoara, cu 34% din total, ne-a declarat Cristina Pop, Head of Industrial Agency in cadrul companiei de consultanta imobiliara JLL.

FOTO. RUSIA prezinta public cea mai mare BOMBA NUCLEARA din istorie: 25 de tone. Unde este EXPUSA

Cea mai puternica bomba nucleara construita in istoria omenirii cantareste 25 de tone si are opt metri lungime.

Regizoarea Beatrice Rancea, dezvaluiri despre cea mai mare drama din viata ei

Regizoarea Beatrice Rancea a dezvaluit, intr-un interviu, momentele grele prin care a trecut dupa ce, din cauza unui accident grav, a fost nevoita sa renunte la dans.

Roman SA, cea mai mare fabrica din istoria Brasovului se reorganizeaza si prevede incasari de sute de milioane de euro

Uzina Roman, fosta Steagu Rosu este singura fabrica de de vremea comunistilor care inca mai exista la Brasov. De ani buni se zbate sa supravietuiasca, iar acum reorganizarea este ultima sansa pentru a scapa de faliment.

EXCLUSIV Cum a ajuns un roman dealer la cea mai mare bursa de flori a planetei, din Amsterdam

Intreprinzatorul bucurestean Traian Saplacan si-a urmat pasiunea pentru flori si - dupa mai multe peripetii prin mediul de afaceri autohton - a urcat pe platformele de tranzactionare ale World Flower Exchange din Amsterdam.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )