Libnet.ro
UNICEF

11:45

FOTO. RUSIA prezinta public cea mai mare BOMBA NUCLEARA din istorie: 25 de tone. Unde este EXPUSA

România Liberă România Liberă,
FOTO. RUSIA prezinta public cea mai mare BOMBA NUCLEARA din istorie: 25 de tone. Unde este EXPUSA

Cea mai puternica bomba nucleara construita in istoria omenirii cantareste 25 de tone si are opt metri lungime. continuă pe România Liberă

Cea mai mare scadere a preturilor din ultimii 56 de ani

Preturile de consum din Elvetia au inregistrat in august cea mai mare scadere din ultimii 56 de ani, de 1,4% comparativ cu intervalul similar al anului trecut, evolutie care reflecta presiunile exercitate de.

Elvetia a inregistrat cel mai mare declin al preturilor de consum in 56 de ani

Preturile de consum din Elvetia au inregistrat in august cea mai mare scadere din ultimii 56 de ani, de 1,4% comparativ cu intervalul similar al anului trecut, evolutie care reflecta presiunile exercitate de cotatia ridicata a francului si preturile reduse ale petrolului, relateaza Reuters.

Samsung Tab S2 8.0 e cea mai frumoasa tableta de la IFA 2015 [FOTO]

Avand in vedere ca piata tabletelor a scauzt semnificativ in ultimul an, nu e de mirare ca producatorii nu se mai inghesiue ca inainte sa lanseze astfel de gadgeturi. Totusi, exista companii care inca vor sa scoata produse bune, iar Samsung a prezentat, in cadrul IFA 2015, poate cea mai frumoasa tableta a sa. Anul [] Samsung Tab S2 8. 0 e cea mai frumoasa tableta de la IFA 2015 [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Politista in Romania, eroina in Haiti: o satmareanca a salvat oameni dupa cutremurul devastator si a fost aleasa cea mai buna politista din lume

Comisarul-sef Raluca Domuta 38 de ani) este primul ofiter din Romania care a ajuns sa fie desemnat cea mai buna politista din lume. in spatele distinctiei remarcabile stau multe ore dedicate misiunii de cautare si salvare a victimelor cutremurului din Haiti.

EXCLUSIV Ioan Holender:Cea mai mare greseala ar fi ca directorul cel nou sa fie un dirijor

Dupa sapte editii, Ioan Holender, directorul artistic al Festivalului International George Enescu, se retrage. Holender spune ca este foarte ingrijorat in privinta viitorului festivalului, iar numele inca neconfirmat la nivel oficial al dirijorului rus Vladimir Jurowski, care ar trebui sa-i fie succesor i se pare o alegere neinspirata, pentru ca-si va urmari doar interesele propriei cariere.

Victorie uriasa pentru Simona Halep. Este la cea mai buna performanta din cariera la US Open

Calificarea in sferturile turneului este cea mai buna performanta a Simonei Halep la US Open. in faza urmatoare a competitiei constanteanca o va intalni pe Viktoria Azarenka, numarul 21 mondial. Simona Halep - .

Cea mai puternica racheta din lume ar putea decola mai devreme decat te-ai fi asteptat

Gigantica racheta Falcon Heavy a celor de la SpaceX are o noua data de lansare. De data aceasta nu ne referim la o lansare pe piata, ci la una in spatiu. in primavara anului viitor, super-racheta ar trebui sa decoleze spre orbita. Potrivit vicepresedintelui SpaceX, Lee Rosen, ziua in care vom lansa racheta Falcon Heavy, [] Cea mai puternica racheta din lume ar putea decola mai devreme decat te-ai fi asteptat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai veche sculptura din sud-estul Europei poate fi admirata la Targoviste

Arheologii de la Muzeul Evolutiei Omului si Tehnologiei in Paleolitic din cadrul Complexului National Muzeal Curtea Domneasca din Targoviste au gasit scos la iveala, in santierul de la Poiana Ciresului Piatr Neamt), la finalul lunii august, cea mai veche sculptura din Romania si din sud-estul Europei care dateaza de acum 23. 000 de ani.

Macel la cea mai prestigioasa academie militara din SUA

Treizeci de cadeti din primul an de la West Point, cea mai prestigioasa academie militara din SUA, au fost raniti dupa ce traditionala bataie cu perne care marcheaza sfarsitul primei veri de antrenament s-a .

AUDIO |Colaborare exploziva: Nicole Cherry lanseaza impreuna cu Mohombi single-ul Vive la Vida Uite cum suna cea mai tare colaborare a momentului

Nicole Cherry este, cu siguranta, artista cu cea mai buna ascensiune muzicala, din ultimii doi ani. A scos hit-uri dupa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )