Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cea mai mare mamaliga din Romania, pregatita la Cluj.

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare mamaliga din Romania, pregatita la Cluj.

Cea mai mare mamaliga pregatita vreodata in Romania a fost preparata la Cluj, cu ocazia Campionatului International de Gatit in Aer Liber. Mamaliga a fost pregatita de bucatarii de la restaurantul Memo 10, detinut de Primaria Cluj-Napoca. Este vorba de o mamaliga de 200 de kilograme, cu branza si cu jumari. Dupa omologarea recordului national, mamaliga a fost impartita participantilor la evenimentul organizat in parcarea Polus Center. La campionatul de gatit din parcare au participat echipe . continuă pe România Liberă

Boiko Borisov: Incepand cu 2013, Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa. Romania, in urma Bulgariei

Incepand cu 2013, Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa, a promis joi premierul Bulgariei, Boiko Borisov, aflat la Plovdiv cu ocazia aniversarii a 127 de ani de la unificarea tarii, relateaza Novinite. Potrivit Standard News, Borisov si-a manifestat increderea ca Bulgaria este pe drumul cel bun si ca va depasi mai multe tari, inclusiv Romania.

Premierul bulgar: Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa din 2013. Va depasi multe state, inclusiv Romania

Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa incepand cu 2013, a spus joi premierul Bulgariei, Boiko Borisov, informeaza Novinite. Borisov s-a aratat increzator ca Bulgaria se afla pe drumul cel bun.

Premierul bulgar: Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa din 2013

Bulgaria nu va mai fi cea mai saraca tara din Europa incepand cu 2013, a spus joi premierul Bulgariei, Boiko Borisov, informeaza Novinite. Borisov s-a aratat increzator ca Bulgaria se afla pe drumul cel bun.

BenQ G1 - cea mai subtire camera foto digitala cu display pivotant si obiectiv luminos F1.8, disponibila in Romania (FOTO)

BenQ a lansat in Romania BenQ G1, despre care spune ca este cea mai subtire camera foto digitala cu display pivotant si obiectiv luminos F1. Tehnologia optica avanseaza continuu la BenQ. Noua camera.

Corina Cretu: Viviane Reding nu se va afla in cea mai comoda ipostaza la dezbaterile din Parlamentul European

La dezbaterea din Parlamentul European privind situatia din Romania va participa si comisarul Viviane Reding, care nu se va afla in cea mai comoda ipostaza, pentru ca i se va spune ca sprijina un partid si un.

VIDEO Barack Obama a acceptat investitura democratilor pentru o noua candidatura la presedintie: Va confruntati cu cea mai evidenta alegere a acestei generatii

Presedintele american Barack Obama si-a sustinut discursul de investitura joi seara in cadrul Conventiei Nationale a Democratilor, reluand tema sperantei pentru America si afirmand ca, la scrutinul din 6 noiembrie, americanii se confrunta cu cea mai evidenta alegere a acestei generatii. Obama si-a sustinut discursul in sala conventiei democratilor din Charlotte, Carlina de Nord. El i-a urmat vicepresedintelui Joe Biden, care l-a laudat pentru ca a salvat industria auto si pentru ca a condamnat uciderea lui Osama bin Laden, noteaza BBC.

Cel mai mare producator francez de automobile isi pierde locul in indicele celor mai mari companii listate la Bursa

PSA Peugeot Citroen, cel mai mare producator francez de automobile, si-a pierdut locul in componenta indicelui bursier CAC 40 al celor mai mari companii listate din Franta, dupa scaderea actiunilor cu peste 60%.

Efectele crizei economice: Cuplurile din Romania nu se mai casatoresc

De la izbucnirea crizei economice aproape ca nu exista sector de activitate care sa nu fie afectat. Iar efectele problemelor economice se rasfrang si asupra cuplurilor din Romania, care aleg sa nu se mai.

Care este stadiul lucrarilor la autostrada Timisoara - Lugoj Lot 1, primul tronson de autostrada din Romania care ar putea fi finalizata inainte de termen

Lucrarile la lotul 1 al autostrazii Timisoara - Lugoj varianta de ocolire a municipiului Timisoara) in lungime de 9,5 km sunt intr-un stadiu avansat si exista sanse ca acest tronson sa fie inaugurat inainte de termen. La solicitare HotNews. ro, CNADNR a precizat ca la finele lunii august stadiul lucrarilor era de 75,95%, fata de 61,83% in iulie si 48,41% in iunie. CNADNR a precizat ca termenul contractual de finalizare a lucrarilor este aprilie 2013 si a evitat sa spuna daca tronsonul va fi gata mai devreme, insa surse apropiate situatiei au precizat ca, daca ritmul sustinut al lucrarilor va continua, autostrada Timisoara - Lugoj Lot 1 ar putea fi prima autostrada din Romania finalizata inainte de termen.

Utile: Viroza respiratorie, boala inceputului de scoala; Ce medicamente pot duce la ingrasare; Cele mai bune antibiotice din natura

Tehnicile-minune care redau barbatia. Medicii romani invata de la straini cum sa isi ajute pacientii care au hipospadias, o malformatie a penisului foarte intalnita printre barbatii din Romania. Unul. Ceaiul de musetel calmeaza gastrita/ Toamna, durerile de stomac se intetesc. Iata cum le poti trata. Gastrita este o afectiune inflamatorie si distrofica a mucoasei gastrice, producand.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )