Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare producator francez de automobile isi pierde locul in indicele celor mai mari companii listate la Bursa

Antena3 Antena3,
Cel mai mare producator francez de automobile isi pierde locul in indicele celor mai mari companii listate la Bursa

PSA Peugeot Citroen, cel mai mare producator francez de automobile, si-a pierdut locul in componenta indicelui bursier CAC 40 al celor mai mari companii listate din Franta, dupa scaderea actiunilor cu peste 60%. continuă pe Antena3

Cel mai bogat cetatean francez cere cetatenie belgiana. Afla aici de ce

Bernard Arnault, cel mai bogat om din Franta, presedinte si director general al grupului Louis Vuitton Moet Hennessy LVMH), a cerut cetatenie belgiana, in timp ce guvernul presedintelui Francois Hollande se.

Peugeot iese din componenta indicelui bursier al celor mai mari companii franceze

PSA Peugeot Citroen, cel mai mare producator francez de automobile, si-a pierdut locul in componenta indicelui bursier CAC 40 al celor mai mari companii listate din Franta, dupa scaderea actiunilor cu peste 60% in ultimele 12 luni, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.

Franta: Berrnard Arnault, cel mai bogat om din Europa, solicita cetatenie belgiana. Presedintele LVMH neaga acuzatiile ca ar dori sa evite taxele promise de presedintele Hollande

CEO-ul grupului LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton S. ) Bernard Arnault, cel mai bogat om din Europe potrivit topului Forbes din 2012, a anuntat sambata ca a solicitat cetatenie belgiana, invocand motive personale si de afaceri, relateaza Reuters. Cu toate ca anuntul este facut la o zi dupa ce presedintele francez Francois Hollande a declarat ca va grabi impunerea unei noi taxe pentru persoanele cu averi foarte mari, Arnaul a tinut sa precizeze ca va continua sa plateasca taxe Frantei si ca isi va mentine si cetatenia franceza.

Efectul Hollande: cel mai bogat francez cere cetatenie belgiana.

Bernard Arnault, cel mai bogat om din Franta, presedinte si director general al grupului Louis Vuitton Moet Hennessy LVMH), a cerut cetatenie belgiana, in timp ce guvernul presedintelui Francois Hollande se pregateste sa introduca o taxa controversata pe veniturile celor mai bogati cetateni. LVMH a confirmat, intr-un comunicat, ca Arnault a cerut cetatenie belgiana, insa grupul subliniaza ca miliardarul este si ramane un contribuabil in Franta, potrivit WSJ. com. Potentiala acordare .

Cea mai mare mamaliga din Romania, pregatita la Cluj.

Cea mai mare mamaliga pregatita vreodata in Romania a fost preparata la Cluj, cu ocazia Campionatului International de Gatit in Aer Liber. Mamaliga a fost pregatita de bucatarii de la restaurantul Memo 10, detinut de Primaria Cluj-Napoca. Este vorba de o mamaliga de 200 de kilograme, cu branza si cu jumari. Dupa omologarea recordului national, mamaliga a fost impartita participantilor la evenimentul organizat in parcarea Polus Center. La campionatul de gatit din parcare au participat echipe .

Cel mai longeviv barbat din Europa a murit, la varsta de 111 ani.

Cel care era considerat cel mai longeviv barbat din Europa, spaniolul Francisco Fernandez, a incetat din viata vineri, la varsta de 111 ani, in localitatea Pinilla de la Valderia din provincia Leon, anunta agentia EFE, citata de Agerpres. El s-a nascut pe data de 24 iulie 1901 si obisnuia sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in ziua urmatoare, cu prilejul festivitatilor de Sf. Apostol, la care se reunea toata familia lui, cum s-a intamplat si in acest an cand a fost inconjurat de cei 3 copii ai .

Spania: Cel mai longeviv barbat din Europa a murit vineri, la varsta de 111 ani

Cel care era considerat cel mai longeviv barbat din Europa, spaniolul Francisco Fernandez, a incetat din viata vineri, la varsta de 111 ani, in localitatea Pinilla de la Valderia din provincia Leon, anunta agentia EFE, citata de Agerpres.

Mihai Razvan Ungureanu: Cel mai probabil voi candida pentru un loc de deputat

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, ales vineri presedinte al formatiunii Forta Civica, a declarat jurnalistilor ca cel mai probabil va candida pentru un loc de deputat la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Bucegi: Un copil de 12 ani, aflat in tabara, gasit mort. Cel mai probabil, a cazut de la fereastra camerei sale

Vineri, un baiat de 12 ani, aflat in tabara in Masivul Bucegi, a fost gasit mort. Cel mai probabil, acesta a cazut de la fereastra camerei sale, insa cauza exacta a mortii se va afla in urma unei anchete a.

MINI John Cooper Works GP, cel mai rapid model din gama

MINI va lansa la Salonul Auto de la Paris editia limitata John Cooper Works GP. Cel mai rapid MINI construit vreodata va ajunge pe piata din Romania la finele acestui an, la un pret de pornire de 34. 285 Euro, fara TVA.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )