Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Capitala. Locul in care va fi amenajata

Antena3 Antena3,
Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Capitala. Locul in care va fi amenajata

Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Capitala. Va fi amenajata pe Lacul Morii, unde va fi dezvoltata si zona de promenada. Investitia presupune, printre altele, construirea unor. continuă pe Antena3

Bucuresti ca-n Dubai: unde va fi cea mai mare plaja artificiala

Primaria Sectorului 6 vrea sa construiasca pe Lacul Morii cea mai mare plaja artificiala din Bucuresti si nu numai. Mai vrea sa dezvolte pe Lacul Morii si zona de promenada. Lucrarile urmeaza sa inceapa in primavara acestui an. Primaria Sectorului 6 vrea sa aloce 44,7 milioane de lei pentru amenajarea zonelor de promenada de pe Lacul [] .

NU mai sunt bani pentru CULTURA: S-a pus lacatul pe cea mai veche cula-muzeu din Romania (FOTO)

Cea mai veche cula din Romania, cula Greceanu, de la Maldaresti, judetul Valcea, a fost scoasa la vanzare. Cula, ridicata pe vremea lui Mihai Viteazul, se vinde pentru 400. 000 de euro, dar autoritatile.

Vicepresedintele Comisiei Europene critica din nou Guvernul de la Bucuresti: Cea mai mare provocare cu care se confrunta Uniunea Europeana este ca tari precum Polonia, Ungaria si Romnia se abat de la calea democratica liberala

Cea mai mare provocare cu care se confrunta Uniunea Europeana este in prezent ca tari precum Polonia, Ungaria si Romania se abat de la calea democratiei liberale, spune, intr-un interviu pentru CNBC, vicepresedintele Comisiei Europene Jyrki Katainen, care a criticat in mai multe randuri puterea de la Bucuresti pentru masurile care slabesc statul de drept. Cu o zi in urma, el afirma ca intentia Guvernului de la Bucuresti de a emite o Ordonanta de Urgenta pentru contestatia in anulare este incredibila si ca poporul roman merita stat de drept. Reactia Comisiei Europene privind Ordonanta pentru revizuirea unor sentinte: Este esential ca Romania sa revina pe drumul cel bun in lupta impotriva coruptiei, sa asigure o justitie independenta si sa evite orice pasi inapoi.

Amiralul Emil Cico Dumitrescu si contributia acestuia la falimentul Resial SA, cea mai mare fabrica de caramizi refractare din Romania

Decesul amiralului Emil Cico Dumitrescu la varsta de 84 de ani, fost consilier prezidential al lui Ion Iliescu, readuce in atentie contributia acestuia la falimentul unei dintre cele mai mari fabrici din Alba Iulia, Resial SA.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 ianuarie: Vom avea precipitatii in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in general inchisa, cu precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Acestea vor fi mixte in regiunile vestice, sudice si sud-estice, mai ales in timpul noptii si pe spatii mici se.

Cati criminali, violatori si talhari au iesit din cea mai mare inchisoare din Moldova cu recursul compensatoriu. Violatorul notoriu care a recidivat dupa cateva zile

Cei mai multi dintre detinutii eliberati de la Iasi in baza recursului compensatoriu au executat pedepse pentru omor, viol sau talharie.

Somerii cu studii liceale, cea mai mare pondere in totalul somerilor inregistrati la AMOFM Bucuresti

La sfarsitul lunii decembrie, in evidentele Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti erau inregistrati 15. 710 someri din care 8. 477 femei), rata somajului fiind de 1.

Germania a interzis cea mai importanta companie aeriana din Iran! Mahan Air este acuzata de sustinerea miscarilor teroriste din Orientul Mijlociu

Germania i-a retras licenta unei companii aeriene din Iran din cauza ca aceasta transporta echipament si personal militar in Siria si in alte zone de razboi din Orientul Mijlociu, in urma presiunilor facute de.

Nou RECORD inregistrat! Romania a importat cea mai mare cantitate de energie din ultimii 19 ani

Romania a importat, marti, cea mai mare cantitate de energie din ultimii 19 ani, respectiv 1860 MW, fiind aproape de capacitatea maxima a infrastructurii de transport de energie pe care tara o are, respectiv 2.

Cel mai mare proiect de consultare publica din Romania. Locuitorii resedintelor de judet sunt invitati sa decida prioritatile orasului in care traiesc

Banca Mondiala si UrbanizeHub Romania, in parteneriat cu Federatia Zonelor Metropolitane si Aglomerarilor Urbane din Romania si cu sprijinul autoritatilor publice locale, au identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru Bucuresti si cele 40 de resedinte de judet din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )