Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cea mai mare PLAJA URBANA din Europa se deschide sambata langa Bucuresti: 30.000 metri patrati si 5 milioane de euro investitie

B1 B1,
Cea mai mare PLAJA URBANA din Europa se deschide sambata langa Bucuresti: 30.000 metri patrati si 5 milioane de euro investitie

Complexul de wellness si relaxare Therme din Bucuresti deschide pe 10 iunie cea mai mare plaja urbana din Europa, anunta Ziarul Financiar. Proiectul are o suprafata de 30. 000 metri patrati, a necesitat o. continuă pe B1

Cea mai mare PLAJA URBANA din Europa se deschide sambata langa Bucuresti: 30.000 metri patrati si 5 milioane de euro investitie

Complexul de wellness si relaxare Therme din Bucuresti deschide pe 10 iunie cea mai mare plaja urbana din Europa, anunta Ziarul Financiar. Proiectul are o suprafata de 30. 000 metri patrati, a necesitat o.

Therme deschide cea mai mare plaja urbana din Europa, cu piscina tropicala. Iata cum arata si cat costa intrarea

Complexul Therme de langa Bucuresti deschide, din 10 iunie, cea mai mare plaja urbana din Europa, in urma unei investitii de 5 milioane de euro. Iata cum arata Sands of Therme si cat costa sa te distrezi in zilele libere acolo.

Romania va avea cea mai mare plaja urbana din Europa. Unde se afla aceasta

Cea mai mare plaja urbana din Europa se va deshide la doar 15 minute de Bucuresti, in data de 10 iunie. Aceasta are 30. 000 de metri patrati si include o piscina tropicala de 720 mp si 1. 500 de sezlonguri.

Bucurestiul va avea cea mai mare plaja urbana din Europa, o investitie de cinci milioane de euro: cum arata, cand se deschidesi ce facilitati ofera FOTO

Therme Bucuresti inaugureaza cea mai mare plaja urbana din Europa. Centrul pune la dispozitia vizitatorilor o plaja de 30. 000 de metri patrati si o multime de alte atractii, intreaga investitie ridicandu-se la suma de cinci milioane de euro.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2017 (5,6%)

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, dupa ce produsul intern brut a crescut cu 5,6% in primul trimestru din 2017, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, arata datele corectate cu variatiile sezoniere publicate joi de oficiul european pentru statistica Eurostat.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2017

Potrivit unui raport Eurostat, Romania a inregistrat cea mai mare crestere a Produsului Intern Brut PIB) din Uniunea Europeana in primul trimestru din 2017, comparativ cu trimestrul anterior si cu aceeasi perioada a anului trecut, scrie Mediafax.

Chris Evert: Simona Halep nu va pierde acest titlu. Este cea mai mare sansa pe care a avut-o vreodata sa castige un Grand Slam

Castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, Chris Evert este de parere ca Simona Halep nu va rata castigarea trofeului de la Roland Garros, mentionand ca romanca va gasi o cale pentru a profita de cea mai mare sansa pe care a avut-o vreodata de a se impune la un turneu de Grand Slam. Nu joaca impotriva Serenei sau impotriva unei sportive care a invins-o. Nu va pierde acest titlu, a precizat fosta campioana americana.

Telefonul cu cea mai mare baterie are parte de un upgrade

Telefonul cu cea mai mare baterie din lume, Oukitel K10000 Pro, are parte de primul upgrade. Noua versiune a acestuia va veni la pachet cu functia de Fast Charging si este de asteptat sa coste sub 1000 de lei, la fel ca editia acestuia lansata anul trecut. Despre telefonul cu cea mai mare baterie gasiti [].

Transgaz, cea mai mare apreciere din BET

Indicele BET, al celor mai lichide douasprezece companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), s-a apreciat cu 2,15%, in perioada 24-31 mai, raportat la moneda euro, depasind ceilalti indici importanti ai pietei de actiuni locale.

Proprietara unei fabrici de clatite: Hatisul legislativ a fost cea mai mare provocare pe care am avut-o de infruntat

Dupa ce timp de patru ani a condus o afacere cu clatite, care se adresa in special mediului de business, Georgiana Gheorghe a investit, in prima faza, 250. 000 de lei intr-un nou brand de clatite Clatette targetand consumatorii din retail.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )