Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cea mai mare pomana a porcului se gateste sambata in Piata Unirii din Focsani

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare pomana a porcului se gateste sambata in Piata Unirii din Focsani

Grupul de companii Premium Porc organizeaza sambata, 17 decembrie 2016, de la ora 16. 00, in Piata Unirii din municipiul Focsani, cea de-a III-a editie a evenimentului Ziua Porcului Ignat. continuă pe Adevărul

Cea mai mare problema a Romaniei este stabilitatea fiscala

Cea mai mare problema pe care o are tara noastra, la ora actuala, este stabilitatea fiscala, afirma Cristina Chiriac, presedintele Asociatiei Nationale a Antreprenorilor ANAA), adaugand ca nu poate fi creata o clasa antreprenoriala in lipsa stabilitatii fiscale si nici investitorii straini nu pot fi atrasi in lipsa unei prognoze pe urmatorii trei ani.

UniCredit va concedia mii de angajati si va lansa cea mai mare emisiune de actiuni din Italia, in incercarea de a se salva

UniCredit vrea sa lanseze pana in iunie cea mai mare emisiune de actiuni din Italia si sa obtina astfel 13 miliarde de euro, bani care vor ajuta la scoaterea din bilant a unor credite neperformante ev.

PSD a castigat alegerile in Olt, cu cea mai mare prezenta la vot

UPDATE 13 decembrie, ora 13. 40: Social-democratii au castigat alegerile in judetul Olt, cu cea mai mare prezenta la vot, de 47,16 la suta, conform rezultatelor Biroului Electoral Judetean.

Masina electrica cu cea mai mare autonomie nu mai e Tesla

In imaginile alaturate este masina electrica ce depaseste, in teorie, recordul de autonomie inregistrat de Tesla. Poarta numele Lucid Motors Air si va ajunge pe piata in 2018. Cu totii visam la masina electrica perfecta cu o autonomie generoasa si un pret accesibil. Se pare insa ca vor mai trece cativa ani pana cand astfel [].

CNA a sanctionat patru posturi TV pentru emisiunile din campania electorala si din ziua alegerilor. Romania TV a primit cea mai mare amenda: 30.000 de lei

Consiliul National al Audiovizualului a decis, marti, sanctionarea a patru posturi de televiziune pentru emisiunile difuzate in perioada campaniei electorale si in ziua alegerilor, 11 decembrie.

ALERTA! Granita dintre doua tari, iNCHISA din cauza MAFIEI: Bancnota cu cea mai mare valoare va fi scoasa din circulatie pentru a stopa contrabanda

Probleme mari pentru Venezuela si Columbia din cauza mafiei. Presedintele Nicolas Maduro a anuntat inchiderea temporara pentru o perioada de 72 de ore a granitei, intr-o incercare de a pune.

Doctorul Burnei ar fi luat mita de 15 ori intr-o luna. Cea mai mare suma primita a fost 1350 de euro

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei, de la Spitalul de copii Marie Curie, a luat intr-o luna mita de 15 ori.

Tarancute(De la fantana), cea mai importanta pictura de Grigorescu, licitata intre 90.000 si 160.000 de euro

Vedeta de necontestat este cea mai importanta pictura a lui Nicolae Grigorescu iesita pana astazi din colectiile private si pusa in vanzare in piata de arta:TarancuteDe la fantana) 90. 000 euro).

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare de la CE de Handbal

Cristina Neagu a fost la finalul zilei de miercuri cea mai prolifica marcatoare de pana acum, de la Campionatul European de Handbal feminin Suedia 2016.

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in aceasta iarna: minus 22 de grade la Miercurea Ciuc

Meteorologii au anuntat ca cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 22 de grade Celsius, a fost inregistrata, in noaptea de marti spre miercuri, in judetul Harghita, la Miercurea Ciuc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )