Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cea mai mare problema cu panourile electrice defecte

Playtech Playtech,
Cea mai mare problema cu panourile electrice defecte

Desi panourile solare pot juca un rol important in lupta cu incalzirea globala, ele pot deveni in acelasi timp si bucati mari de deseuri electronice, cand ajung la finalul vietii. Pana. continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, avertisment ingrjorator dupa ce Romania a inregistrat cea mai mare rata de decese din UE: Avem capacitatea sa tratam acesti pacienti, dar nu cu succes

In contextul pandemiei de COVID-19, Romania se afla pe primul loc in ceea ce priveste cea mai mare rata a deceselor din Uniunea Europeana, cu 3,1 la 100. 000 de locuitori, conform unui raport realizat de Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC). in urma cu putin timp, profesorul Alexandru Rafila a explicat motivele pentru .

Cea mai mare gaura neagra descoperita pana acum a fost confirmata de cercetatori

O echipa de astronomi a observat ceea ce sustin ca este cea mai masiva coliziune a doua gauri negre vazuta vreodata. inainte de coliziune, cel putin unul dintre masivele obiecte spatiale.

M.A.I anunta cu cea mai mare captura de pastile de captagon si hasis din istoria Politiei Romane

Astazi, 4 septembrie, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-sef de politi.

Judetul din Romania cu cea mai mare rata de promovare la Bacalaureatul de toamna

Botosaniul se afla pe primul loc in Romania la procentrul de promovabilitate a Bacalaureatului de toamna. Aproape jumatate dintre cei inscrisi la aceasta sesiune au reusit sa treaca examenul maturitatii.

Cea mai mare frica a democratilor este ca Trump nu-si va accepta infrangerea in alegeri

Trei sferturi dintre cei care declara ca il vor vota pe Joe Biden in cadrul alegerilor prezidentiale din Statele Unite au declarat ca sunt ingrijorati de faptul ca Donald Trump nu-si va accepta infrangerea in noiembrie.

Corbii de Piatra, cea mai veche manastire rupestra din Romania. Este singura biserica din tara cu doua altare in naos

Corbii de Piatra, cea mai veche manastire rupestra din tara noastra dateaza din secolul al XIV-lea), ce gazduieste si cel mai vechi ansamblu de pictura, se afla de mai multi ani intr-o stare avansata de degradare. Desi Primaria Corbi a facut demersuri sustinute, birocratia din Prefectura Arges a blocat inceperea reabilitarii.

SUV-ul electric Skoda Enyaq iV este cea mai scumpa masina a companiei: iti schimba parerea despre Skoda

Skoda a dezvaluit una dintre cele mai impresionante masini ale sale din ultimul deceniu. Desi multi o vor tine minte ca fiind cea mai scumpa din portofoliu, include cateva atuuri impresionante.

Cea mai rara Dacia din istorie. Cat de putine masini a facut producatorul din Pitesti

Brandul Dacia este unbun national,daca e sa luam in calcul popularitatea si numarul mare de automobile ce circulau pe drumurile patriei, in vremea regimului de trista amintire. Ambitia lui Nicolae Ceausescu de a avea o masina romaneasca a devenit realitate in anii 60, Cea mai rara Dacia din istorie in 1966 a fost semnat un .

Cea mai gustoasa prajitura cu mac si crema de vanilie. Reteta este destul de simpla

O prajitura cu un aspect asa cum ti-ai dori atunci cand ai musafiri, extrem de simplu de facut si destul de ieftina. Iata tot ce trebuie sa faci ca sa-ti iasa o prajitura cu mac si crema de vanilie extraordinara! Reteta pentru prajtura cu mac si crema de vanilie Ai invitati la masa si nu .

E prapad in Bucuresti. Cea mai neagra zi in Capitala, dupa izbucnirea pandemiei

Zi neagra pentru bucuresteni! Explozie de infectari cu coronavirus in Capitala! Care sunt datele pentru azi, 5 septembrie, indicate de catre Grupul de Comunicare Strategica? Explozie de infectari in Bucuresti! Ultimele date oferite de catre Grupul de Comunicare Strategica arata faptul ca in Capitala situatia este mai neagra decat a fost vreodata de la izbucnirea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )