Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUV-ul electric Skoda Enyaq iV este cea mai scumpa masina a companiei: iti schimba parerea despre Skoda

Playtech Playtech,
SUV-ul electric Skoda Enyaq iV este cea mai scumpa masina a companiei: iti schimba parerea despre Skoda

Skoda a dezvaluit una dintre cele mai impresionante masini ale sale din ultimul deceniu. Desi multi o vor tine minte ca fiind cea mai scumpa din portofoliu, include cateva atuuri impresionante. continuă pe Playtech

Simona Halep si-a cumparat cea mai scumpa masina electrica din lume. Cati bani a scos din cont

Simona Halep si-a luat cea mai scumpa masina electrica din lume. Romanca a dat peste 150. 000 euro pe masina.

Unde este cea mai adanca gaura din lume. Multi romani nu stiu raspunsul la aceasta intrebare

Unde este cea mai adanca gaura din lume si cum a fost formata aceasta? Este mai adanca si decat cel mai cunoscut punct al oceanului Groapa Marianelor. Unde este cel mai adanx loc din lume? Ajunge la scoarta terestra Cel mai adang loc din lume este asa cunoscuta Gaura de foraj Kola, care se .

Digisport: Ce achizitie pentru Simona Halep! Numarul 2 mondial si-a cumparat cea mai scumpa masina electrica din lume

Jucatoarea de tenis s-a afisat in Bucuresti cu un Porsche Taycan, un bolid electric al carui pret depaseste 150. 000 de euro. Conform AntenaSport, Halep a aparut cu automobilul electric la un antrenament desfasurat in Bucuresti.

Simona Halep si-a cumparat cea mai scumpa masina electrica de pe piata. Cum arata bolidul de peste 150.000 de euro (FOTO)

Simona Halep, locul 2 WTA, si-a cumparat o masina electrica de peste 150. 000 de euro. Jucatoarea de tenis de 28 de ani a aparut la un antrenament in Bucuresti cu unPorsche Taycan. Simona.

Dr. Virgil Musta: Aceasta este cea mai importanta regula in sectia de votare!

La finalul lunii septembrie ar putea fi o explozie a numarului de cazuri de COVID-19, avertizeaza medicul Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Victor Babes din Timisoara.

Cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au murit in doar 24 de ore din cauza covid

Astazi este cea mai neagra zi din Romania, intrucat, in ultimele 24 de ore, au murit 60 de persoane care au fost infectate cu coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore au fost depistate 1. 053 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Aceasta este cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au .

Cea mai mare gaura neagra descoperita pana acum a fost confirmata de cercetatori

O echipa de astronomi a observat ceea ce sustin ca este cea mai masiva coliziune a doua gauri negre vazuta vreodata. inainte de coliziune, cel putin unul dintre masivele obiecte spatiale.

Enel Green Power a pus in functiune cea mai mare centrala solara din Texas

Enel Green Power a pus in functiune a doua faza, de 245 MW, a centralei sale solare Roadrunner, din Upton County, Texas. Proiectul, a carui capacitate totala este de 497 MW, reprezinta cea mai mare centrala solara operationala din Texas si este cea mai mare centrala a companiei in Statele Unite, conform unui comunicat trimis redactiei.

Cea mai proasta veste la inceput de saptamana. Dupa alegeri ramanem fara curent electric, pe langa apa calda

O noua veste rea vine de la specialisti. Dupa alegeri este posibil sa ramanem fara curent electric, pe langa apa calda. Care este motivul?! Dupa alegerile locale, ramanem fara apa calda si caldura?! Cel care va castiga alegerile pentru postul de Primar General al Capitalei va avea de rezolvat o problema extrem de importanta pentru .

Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei. Cine este si ce afacere are

Intr-o lume dominata de barbati si miliardele lor, se ridica caPhoenix din prorpia cenusa una din cele mai bogate femei dinlume, si nu, nu este sotia celebrului Bill Gates. Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei Fosta doamna Bezos este acum cea mai bogata femeie din lume, in timp ce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )