Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare provocare a anului va fi cresterea tensiunilor politice, sociale si economice in Germania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai mare provocare a anului va fi cresterea tensiunilor politice, sociale si economice in Germania

La opt ani de la cea mai grava criza fianciara dupa Marea Depresiune, Statele Unite, Marea Britanie si alte state dezvoltate pun frane globalizarii cu o intoarcere de 180 de grade, dar cea mai mare provocare a anului curent va fi cresterea tensiunilor politice, sociale si economice in Germania, potrivit unei analize a MarketWatch. continuă pe Ziarul Bursa

Flavius Stoican a condus primul antrenament al echipei Pandurii. Este cea mai mare provocare din viata mea

Noul antrenor al echipei Pandurii a fost prezentat, ieri, de administratorul special al clubului. Noul tehnician a condus, ieri dimineata, primul antrenament al lotului de 40 de jucatori.

Gheorghe Damian, primarul din comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara: Nu doresc sa fiu scos pe usa din spate din PSD, dupa 17 ani

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, Gheorghe Damian, exclus vineri din PSD, a afirmat, spune ca nu doreste sa fie scos 'pe usa din spate' a unui partid din care a facut parte 17 ani si de care este 'legat sufleteste' si ca, in consecinta, va ataca decizia Comitetului Executiv Judetean Alba, informeaza Agerpres.

Alba: Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, exclus din PSD

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, care este si vicepresedinte al PSD Alba si a castigat al cincilea mandat de edil cu 85% din voturi, a fost exclus, vineri seara, din partid, informeaza News. ro. El a declarat ca va contesta masura.

Opel inregistreaza cea mai mare crestere a cotei de piata

2016 a fost un an bun pentru Opel/Vauxhall care a realizat din nou cresteri semnificative ale vanzarilor anuale. Conform datelor provizorii, producatorul auto din Russelsheim a vandut aproximativ 1,16 milioane de autovehicule in 2016. Aceasta cifra reprezinta o crestere cu aproximativ 46. 000 de autovehicule sau de patru procente fata de anul precedent si este cel mai mare volum de vanzari din 2011.

Ryanair, mai sus decat Lufthansa: a devenit cea mai mare companie aeriana din Europa dupa numarul de pasageri

Compania low-cost Ryanair a depasit Lufthansa si a devenit astfel cea mai mare companie aeriana din Europa dupa numarul de pasageri in 2016, scrie Deutsche Welle.

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, exclus din PSD (FOTO)

Primarul din Ciugud, comuna care incaseaza cele mai multe fonduri europene din Romania, care este si vicepresedintele PSD Alba, care a castigat al cincilea mandat de edil cu 85% din voturi, a fost.

Cea mai mare aberatie cu fonduri europene din Romania, refinantata cu o suma fabuloasa. Groapa de gunoi din varful muntelui va fi terminata in curand

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat continuarea a 11 proiecte din mai multe regiuni din Romania, cu o finantare din partea Uniunii Europene de peste 500 de milioane de euro, printre care si cele doua depozite de deseuri din judetul Suceava, de la Moara si cel din Pasul Mestecanis si infrastructura aferenta.

Florin Iordache: Viitorul Justitiei din Romania depinde, in cea mai mare masura, de oamenii care aleg sa se puna in serviciul dreptatii

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, sustine ca viitorul Justitiei din Romaniei depinde de oamenii care aleg sa se puna in serviciul dreptatii.

Topul oraselor in care turistii prefera sa ramana peste noapte. Hunedoara a inregistrat cea mai mare crestere

Desi impresioneaza prin numarul si importanta obiectivelor turistice, Hunedoara continua sa ramana in urma altor judete din vestul tarii si din Transilvania, in ce priveste atragerea turistilor. Anual 150. 000 de turisti aleg sa ramana cel putin o noapte la hotelurile si pensiunile din judet, iar dintre acestia doar 10. 000 sunt straini.

Economia Germaniei a crescut cu 1,8% anul trecut, cel mai mare avans din ultimii cinci ani

Economia germana a urcat cu 1,9% in 2016, cea mai mare crestere din ultimii cinci ani, arata o estimare preliminara a Biroului Federal de Statistica, citata de Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )