Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cea mai mare reclama din lume: LG promoveaza G3 agresiv in lumea araba

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare reclama din lume: LG promoveaza G3 agresiv in lumea araba

LG G3 poate fi poate cel mai bun smartphone cu Android de pe piata in momentul acesta, iar compania din Coreea de Sud vrea sa demonstreze asta. Au pus cea mai mare reclama din lume. continuă pe Adevărul

Dmitri Medvedev: Intregul sistem de securitate al Europei este amenintat. Suntem cea mai mare tara din lume, o putere nucleara

Intregul sistem de securitate al Europei este amenintat, in prezent, a declarat vineri premierul rus Dmitri Medvedev, reprosand Occidentului ca pare sa uite ca tara sa are propriile interese si avertizand ca nu va tolera santajul politic, relateaza RIA Novosti, citata de Mediafax.

Gigantul software german SAP face cea mai mare achizitie din istoria sa: 8,3 miliarde dolari pentru Concur Technologies

SAP, furnizorul german de solutii software de business, a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 8,3 miliarde dolari pentru compania americana Concur Technologies. Compania preluata furnizeaza software de management al cheltuielilor si are 23. 000 de clienti.

Steaua a egalat cea mai mare victorie din cupele europene

Prin victoria cu Aalborg, scor 6-0, Steaua si-a egalat cea mai mare victorie din istorie in cupele europene.

Cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce! A cumparat 30 de masini pe 20 de milioane dolari, in 5 minute

Un om de afaceri din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls-Royce. A cheltuit o avere pe 30 de masini. Stephen Hung din Hong Kong se poate lauda acum cu cea mai valoroasa flota de masini din.

Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce: 30 de masini in valoare de 20 milioane dolari

Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda de flote din istoria Rolls Royce, urmand sa plateasca 20 de milioane dolari pentru 30 de masini care vor plimba oaspetii unui hotel din Macao. Doua dintre masini vor fi cele mai scumpe Phantom-uri comandate vreodata, urmand sa aiba si portiuni placate cu aur. Hotelul este in capitala mondiala a jocurilor de noroc: Macao.

Cascada Bigar, DISTRUSA de viitura. Cum arata acum cea mai frumoasa cascada din lume

Vesti proaste din Caras-Severin, unde aspectul unei cascade-simbol pentru imaginea tarii noastre in lume a fost serios deteriorat de o viitura puternica. Cascada Bigar, desemnata anul trecut de The World.

Faze Tari: Au facut nunta in pielea goala pentru 500.000 de dolari; Ea se poate considera cea mai fericita femeie din lume! Ai sa ramai uimit cand vei afla ce job are; Soarecii au lasat-o fara pensie!

Tanara acuzata ca o violat un barbat in timpul somnului. Cum isi povesteste acesta experienta. Chantae Gilman, 26 de ani, din Seattle. Cu lingura asta nu versi pe tine nici sa vrei!Lingurita anti-tremuraturi permite suferinzilor de boala lui Parkinson si celor care tremura din alte cauze.

Cea mai mare si mai neinspirata pictura murala din Bucuresti pe un bloc din Drumul Taberei

In cartierul Drumul Taberei, cartierul santier al Bucurestiului, a fost dezvelita cea mai mare pictura murala din oras, mai mare decat cea de pe blocul din Militari.

Hrana noastra cea de toate zilele e scumpa si proasta. Platim cel mai mare TVA din UE pentru alimente

Romanii se hranesc scump si prost! Platesc a doua cea mai mare taxa pe valoarea adaugata pe alimente din Uniunea Europeana, potrivit unui studiu realizat de compania KeysFin. Si asta nu este tot! Pe langa.

Simona Halep, despre participarea la Turneul Campioanelor: Abia astept sa evoluez impotriva celor mai bune jucatoare din lume

Simona Halep va fi a treia jucatoare din istoria tenisului romanesc care va participa la Turneul Campioanelor. Aflata pe locul doi in ierarhia WTA, Halep a precizat ca de-abia asteapta sa evolueze, in Singapore, impotriva celor mai buna jucatoare din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )