Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare si mai neinspirata pictura murala din Bucuresti pe un bloc din Drumul Taberei

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare si mai neinspirata pictura murala din Bucuresti pe un bloc din Drumul Taberei

In cartierul Drumul Taberei, cartierul santier al Bucurestiului, a fost dezvelita cea mai mare pictura murala din oras, mai mare decat cea de pe blocul din Militari. continuă pe Adevărul

Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce: 30 de masini in valoare de 20 milioane dolari

Un miliardar din Hong Kong a facut cea mai mare comanda de flote din istoria Rolls Royce, urmand sa plateasca 20 de milioane dolari pentru 30 de masini care vor plimba oaspetii unui hotel din Macao. Doua dintre masini vor fi cele mai scumpe Phantom-uri comandate vreodata, urmand sa aiba si portiuni placate cu aur. Hotelul este in capitala mondiala a jocurilor de noroc: Macao.

Cea mai mare reclama din lume: LG promoveaza G3 agresiv in lumea araba

LG G3 poate fi poate cel mai bun smartphone cu Android de pe piata in momentul acesta, iar compania din Coreea de Sud vrea sa demonstreze asta. Au pus cea mai mare reclama din lume.

Gigantul software german SAP face cea mai mare achizitie din istoria sa: 8,3 miliarde dolari pentru Concur Technologies

SAP, furnizorul german de solutii software de business, a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 8,3 miliarde dolari pentru compania americana Concur Technologies. Compania preluata furnizeaza software de management al cheltuielilor si are 23. 000 de clienti.

Steaua a egalat cea mai mare victorie din cupele europene

Prin victoria cu Aalborg, scor 6-0, Steaua si-a egalat cea mai mare victorie din istorie in cupele europene.

Cea mai mare comanda din istoria Rolls Royce! A cumparat 30 de masini pe 20 de milioane dolari, in 5 minute

Un om de afaceri din Hong Kong a facut cea mai mare comanda din istoria Rolls-Royce. A cheltuit o avere pe 30 de masini. Stephen Hung din Hong Kong se poate lauda acum cu cea mai valoroasa flota de masini din.

Dmitri Medvedev: Intregul sistem de securitate al Europei este amenintat. Suntem cea mai mare tara din lume, o putere nucleara

Intregul sistem de securitate al Europei este amenintat, in prezent, a declarat vineri premierul rus Dmitri Medvedev, reprosand Occidentului ca pare sa uite ca tara sa are propriile interese si avertizand ca nu va tolera santajul politic, relateaza RIA Novosti, citata de Mediafax.

Adrian Cioroianu: in Europa a fost cea mai mare acumulare de forte dinamice din istoria recenta a umanitatii

Europa nu a fost niciodata un continent linistit si a avut singerari, revolutii si razboaie cit cuprinde. De ce aceasta neliniste? Pentru ca aici a fost cea mai mare acumulare de forte dinamice din istoria recenta a umanitatii, scrie istoricul Adrian Cioroianu in Dilema Veche.

incepe Septemberfest, cel mai mare festival al berii din Transilvania

Cel mai mare festival al berii din Transilvania da astazi startul la distractie. Timp de 10 zile, pe platoul Salii Sporturilor din Cluj Napoca vor avea loc concerte, targuri mestesugaresti, expozitii de fotografie, show-uri gastronomice, concursuri pentru toate varstele si aici va fi amanajt un parc de distractii.

Hrana noastra cea de toate zilele e scumpa si proasta. Platim cel mai mare TVA din UE pentru alimente

Romanii se hranesc scump si prost! Platesc a doua cea mai mare taxa pe valoarea adaugata pe alimente din Uniunea Europeana, potrivit unui studiu realizat de compania KeysFin. Si asta nu este tot! Pe langa.

Nuclearelectrica estimeaza un profit cu 254% mai mare fata de buget

Conducerea Nuclearelectrica SNN) estimeaza ca va inregistra un profit net de 98,99 milioane de lei, la finalul acestui an, cu 254,8% mai mare decat cel preconizat prin Bugetul de Venituri si Cheltuieli, aprobat de actionari, in luna iulie, reiese dintr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )