Libnet.ro
UNICEF

18:46

Cea mai mare retea sociala face un anunt socant: decizia priveste sute de milioane de oameni

Antena3 Antena3,
Cea mai mare retea sociala face un anunt socant: decizia priveste sute de milioane de oameni

Printre multiplele platforme online pe care va puteti cheltui banii, Facebook se afla destul de sus, iar acum tocmai a fost implementat un sistem prin care respectivii bani va pot fi returnati. Jocurile de. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, asteptat in august la Buzau pentru a participa la cea mai mare parada militara

Un numar de 600 de militari vor fi moblizati pentru a participa la cea mai mare parada organizata la Buzau. Evenimentul va avea loc pe 18 august in cadrul unui amplu program organizat pentru sarbatorirea centenarului Armatei a 2-a.

Cum au fost inselati sute de clujeni din Floresti, cea mai mare comuna din tara. Protestul lor la Agentia de Mediu, un esec

Mii de clujeni din cea mai mare comuna din tara sufera din cauza mirosului de la ferma de pui amenajata in zona. Dezvoltatorii imobiliari le-au spus clientilor ca firma nu are autorizatie si activitatea va inceta, acelasi lucru l-au promis si politicienii la fiecare campanie. De zece ani ferma functioneaza legal si a cerut reautorizarea. Florestenii au protestat, astazi, anemic fata de reautorizare.

Lovitura grea pentru economia Turciei! Turismul a inregistrat cea mai mare scadere din ultimii 22 de ani

Problemele din Turcia din ultima perioada au avut consecinte grave asupra turismului, care s-a redus cu peste 40% in iunie. Aceasta a fost cea mai mare scadere inregistrata, in ultimii 22 de ani, sc.

Doi bihoreni au pus pe picioare cea mai mare ferma de magarite din tara: Sunt cele mai pretentioase animale, dar laptele lor e similar cu cel matern

Doi bihoreni au pus pe picioare cea mai mare ferma de magarite din Romania si unica fabrica de procesare a laptelui de magarite. Totul a inceput in urma cu un an si jumatate, de la 6 exemplare cumparate pentru ca unul dintre ei suferea de o alergie urata, pe care a inceput sa o trateze cu lapte de magarita.

Descoperire uimitoare facuta de chinezi. Este cea mai mare din lume

Autoritatile chineze au descoperit cea mai mare caverna marina, cu o adancime de peste 300 de metri. Pana acum, cea mai mare caverna de acest tip era situata in Bahamas, avand o.

Cea mai mare mochee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

Cea mai mare moschee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

Este catelul cu cea mai mare inima. Cum arata cel mai inalt patruped din lume (VIDEO)

O familie din Marea Britanie spune ca are cel mai mare catel din lume. Patrupedul ce poarta numele de Major este din rasa Marele Danez, are trei ani, o inaltime de 2. 17 metri si are 76 de.

RCSRDS a preluat cea mai mare statie electrica privata din Romania, in incercarea de a intra pe segmentul distributiei de energie

Grupul RCSRDS, prin filiala Foto Distributie SRL, a cumparat anul trecut de la compania timisoreana Exclusiv Agroline o statie electrica privata de langa Timisoara racordata direct la reteaua nationala de transport a Transelectrica, precum si reteaua de distributie aferenta acesteia, urmand sa distribuie energie electrica consumatorilor racordati la aceasta retea, potrivit Profit. ro.

Credeai ca stii totul despre Delia? in cine are cea mai mare incredere

Astazi este una dintre cele mai apreciate artiste din tara, si, chiar daca viata ei a fost analizata pe toate partile, tot mai sunt lucru nestiute despre Delia. Cine se afla in dreapta artistei, dar mai.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )