Libnet.ro
UNICEF

20:45

Este catelul cu cea mai mare inima. Cum arata cel mai inalt patruped din lume (VIDEO)

B1 B1,
Este catelul cu cea mai mare inima. Cum arata cel mai inalt patruped din lume (VIDEO)

O familie din Marea Britanie spune ca are cel mai mare catel din lume. Patrupedul ce poarta numele de Major este din rasa Marele Danez, are trei ani, o inaltime de 2. 17 metri si are 76 de. continuă pe B1

Descoperire uimitoare facuta de chinezi. Este cea mai mare din lume

Autoritatile chineze au descoperit cea mai mare caverna marina, cu o adancime de peste 300 de metri. Pana acum, cea mai mare caverna de acest tip era situata in Bahamas, avand o.

Batalia pentru Herastrau - cea mai mare ferma de pokemoni din Romania - va avea loc joi, 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go isi dau din nou intalnire in Parcul Herastrau, unde va avea loc primul eveniment major Pokemon GO din Romania. Daca saptamana trecuta a avut loc vanatoarea de Pokemoni, joi, 28 iulie, de la ora 17. 00, jucatorii vor putea participa la Batalia pentru Herastrau!, denumita de catre organizatori drept cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori/antrenori.

Doi bihoreni au pus pe picioare cea mai mare ferma de magarite din tara: Sunt cele mai pretentioase animale, dar laptele lor e similar cu cel matern

Doi bihoreni au pus pe picioare cea mai mare ferma de magarite din Romania si unica fabrica de procesare a laptelui de magarite. Totul a inceput in urma cu un an si jumatate, de la 6 exemplare cumparate pentru ca unul dintre ei suferea de o alergie urata, pe care a inceput sa o trateze cu lapte de magarita.

Cea mai mare mochee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

Cea mai mare moschee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

FP, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Fondul Proprietatea s-au apreciat cu 2,76%, in perioada 14-21 iulie, raportat le euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece actiuni listate la BVB, care a urcat cu 1,24%, in intervalul analizat.

Opt lucrari de Corneliu Baba, aduse in Romania in premiera. Tablourile compun cea mai mare colectie particulara de Baba

Opt lucrari nemaivazute ale pictorului Corneliu Baba au fost aduse la Muzeul de Arta Constanta. Acestea fac parte din colectia particulara a unui iubitor de arta de peste hotare, care s-a lasat convins ca achizitiile sale sa fie admirate de publicul larg.

RCSRDS a preluat cea mai mare statie electrica privata din Romania, in incercarea de a intra pe segmentul distributiei de energie

Grupul RCSRDS, prin filiala Foto Distributie SRL, a cumparat anul trecut de la compania timisoreana Exclusiv Agroline o statie electrica privata de langa Timisoara racordata direct la reteaua nationala de transport a Transelectrica, precum si reteaua de distributie aferenta acesteia, urmand sa distribuie energie electrica consumatorilor racordati la aceasta retea, potrivit Profit. ro.

Vodafone a fost sanctionata cu cea mai mare amenda, in valoare de 720.000 de lei

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii a aplicat amenzi in valoare totala de 900. 000 de lei operatorilor Orange, Vodafone si Telekom pentru neindeplinirea obligatiilor de acoperire prevazute in licentele de utilizare a spectrului de frecvente radio castigate in urma procedurii de selectie organizate in anul 2012, a declarat Cristin Popa, Director executiv al ANCOM, intr-un comunicat de presa.

Cum arata cea mai abrupta strada din lume, intrata in Cartea Recordurilor: casele parca sunt inghitite de pamant FOTO VIDEO

Cea mai abrupta strada din lume a intrat in Cartea Recordurilor. Cu un unghi de 19 grade, aceasta a devenit o atractie pentru turistii care trec prin Dunedin, Noua Zeelanda.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )