Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cea mai mare scrisoare din Romania, adresata de fanii romani trupei Backstreet Boys

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare scrisoare din Romania, adresata de fanii romani trupei Backstreet Boys

Cea mai mare scrisoare din Romania, cu o lungime de cinci metri si care cuprinde peste 200 de semnaturi si mesaje ale fanilor romani, va fi trimisa membrilor trupei Backstreet Boys, pentru a marca 20 de ani de la infiintarea formatiei. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Sper ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, este cea mai mare investitie politica a mea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-un interviu televizat, ca spera ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, pentru ca aceasta este cea mai mare investitie politica a lui. Eu sper s.

Coca-Cola a vandut obligatiuni de 8,5 miliarde euro, cea mai mare emisiune a unei companii din SUA

Coca-Cola a vandut obligatiuni in valoare de 8,5 miliarde de euro, aceasta fiind cea mai mare emisiune de obligatiuni denominate in euro realizata vreodata de o companie americana si a doua la nivel global, dupa cea a companiei farmaceutice Roche din 2009, potrivit Mediafax.

Indienii de la Tata Motors recunosc ca cea mai ieftina masina din lume a fost un esec si din cauza pretului prea mic

Tata Motors, compania indiana care a lansat masina de 2. 500 de dolari, admite ca a gresit la partea de marketing prin prezentarea masinii ca fiind cea mai ieftina din lume, spune Ratan Tata, fost sef al grupului. Descrierea a devenit un stigmat pentru masina, fiindca oamenii pur si simplu nu voiau ca vecinii sa ii vada in ceva atat de ieftin. Acum, compania va repozitiona produsul. A fost prezentata ca fiind cea mai ieftina masina din India, nu cea mai accesibila si nici cu cel mai bun raport calitate-pret.

FOTO. Cum arata si cat costa cea mai extravaganta inghetata din Dubai

Cea mai scumpa inghetata din Dubai, Diamantul Negru, se gaseste intr-o cafenea de lux si costa 817 dolari, echivalentul sumei de peste 3. 000 de lei, informeaza site-ul alarabiya. net.

Cel mai mare stadion din Germania a fost inchis, dupa ce au depistat o BOMBA de 250 kg in tribune

Stadionul de fotbal din Dortmund, cel mai mare din Germania, a fost evacuat si temporar inchis dupa descoperirea unei bombe de aviatie neexplodate din cel de-al doilea razboi mondial. Bomba a fost dezamorsata.

FOTO Certeze, cea mai frumoasa si bogata comuna din Romania. Locul in care cel mai amarat om era primarul

Certeze, cea mai bogata si printre cele mai frumoase comune din Romania, e la o aruncatura de bat de Negresti Oas. Cand intri in comuna nu stii pe care parte a drumului sa te uiti mai intai si ce constructie sa admiri mai mult.

Oracle a inchiriat 9 etaje din SkyTower

Oracle Romania, filiala locala a grupului american Oracle Corporation, a inchiriat 9 etaje din cladirea de birouri SkyTower, ceea ce reprezinta cea mai mare tranzactie imobiliara de acest gen de pe piata din Romania din 2015, arata un comunicat remis redactiei. Potrivit unor surse, contractul a fost incheiat pe o perioada de minim cinci ani, iar inchirierea unui etaj ar costa 1-1,5 milioane de euro pe an.

VIDEO: A fost descoperita cea mai mare gaura neagra din Univers care contrazice fizica

Oamenii de stiinta au descoperit o gaura neagra care este atat de mare incat contrazice teoria cresterii acestor formatiuni misterioase din Univers. Practic, descoperirea contrazice Fizica cuantica pe care noi o cunoastem in prezent, potrivit Mediafax. ro .

Dumitru (Consiliul Fiscal):Populatia finanteaza cea mai mare parte a datoriei publice, respectiv 96,2 miliarde de lei

Populatia este principalul finantator al datoriei publice a Romaniei, avand in vedere ca bancile cumpara titluri de stat din banii deponentilor persoane fizice, aceasta categorie fiind singura care inregistreaza excedent pe parte de economisire, sustine presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, citat de Agerpres. Dumitru a mentionat ca, in acest context, datoria publica este acolo unde ar trebui sa fie, la 40% fin PIB, iar o crestere peste acest nivel ar deveni critica pentru ca nu are cine sa absoarba aceasta datorie. In plus, el a atras atentia ca trebuie sa avem in vedere ca dobanzile sunt la minime istorice peste tot in lume, insa pe masura ce acestea vor creste, vor creste si costurile Romaniei cu datoria publica.

Timisoara are cea mai dinamica economie din Romania. Valoarea exporturilor a ajuns la 4.125 milioane euro. Crestere cu 965 milioene de euro

Valoarea exporturilor in Timis, in primele zece luni din 2014 a ajuns la 4. 125 milioane euro, fata de 3. 160 milioane euro in 2013.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )