Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cel mai mare stadion din Germania a fost inchis, dupa ce au depistat o BOMBA de 250 kg in tribune

Antena3 Antena3,
Cel mai mare stadion din Germania a fost inchis, dupa ce au depistat o BOMBA de 250 kg in tribune

Stadionul de fotbal din Dortmund, cel mai mare din Germania, a fost evacuat si temporar inchis dupa descoperirea unei bombe de aviatie neexplodate din cel de-al doilea razboi mondial. Bomba a fost dezamorsata. continuă pe Antena3

NSA nu a reusit sa va sparga telefoanele, spune Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM

Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM afirma ca a fost tinta unei tentative de hacking din partea agentiilor guvernamentale britanice si americane, noteaza CNN. La momentul atacurilor, in 2010 si 2011,.

Kovesi prezinta bilantul DNA pe 2014: S-a inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, in cadrul evenimentului in care prezinta bilantul DNA, ca in 2014 a fost inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati.

Cel mai mare vas de croaziera din lume intra in serviciu anul viitor

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2. 747 de cabine pentru 5. 479 de pasageri si 2. 400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare din lume, a declarat Nicolae Demetriade, presedintele World Travel, care reprezinta.

Cel mai mare targ apicol din tara, organizat in Blaj

Cel mai mare targ apicol din Romania, ce are loc anual la Blaj, se va desfasura anul acesta in perioada 26-27 martie. Pentru al doilea an consecutiv, evenimentul va fi gazduit de Piata 1848.

Avancronica Liga Campionilor: Manchester City - Barcelona, cel mai tare meci din optimi

Manchester City o intalneste, marti, pe teren propriu, de la ora 21. 45, in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor, pe FC Barcelona. Trupa lui Messi si Neymar va da piept cu Aguerro si coechipierii sai in cel mai puternic duel din aceasta faza a competitiei.

Bucurestiul, capitala cu cel mai mare risc seismic din Europa

Bucurestiul este capitala cu cea mai mare expunere seismica din Europa si ocupa locul zece mondial. Anuntul a fost facut, vineri, de primarul general Sorin Oprescu care a precizat ca nu vrea sa creeze panica, ci.

Indienii de la Tata Motors recunosc ca cea mai ieftina masina din lume a fost un esec si din cauza pretului prea mic

Tata Motors, compania indiana care a lansat masina de 2. 500 de dolari, admite ca a gresit la partea de marketing prin prezentarea masinii ca fiind cea mai ieftina din lume, spune Ratan Tata, fost sef al grupului. Descrierea a devenit un stigmat pentru masina, fiindca oamenii pur si simplu nu voiau ca vecinii sa ii vada in ceva atat de ieftin. Acum, compania va repozitiona produsul. A fost prezentata ca fiind cea mai ieftina masina din India, nu cea mai accesibila si nici cu cel mai bun raport calitate-pret.

Cea mai mare scrisoare din Romania, adresata de fanii romani trupei Backstreet Boys

Cea mai mare scrisoare din Romania, cu o lungime de cinci metri si care cuprinde peste 200 de semnaturi si mesaje ale fanilor romani, va fi trimisa membrilor trupei Backstreet Boys, pentru a marca 20 de ani de la infiintarea formatiei.

Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu, nominalizat pentru premiul Cel mai bun spital

Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti a fost nominalizat de catre Europe Bussiness Assembly din Marea Britanie pentru premiul Cel mai bun spital. Decernarea distinctiilor va avea loc pe data de.

Cel mai frumos sat din Dobrogea. 2 Mai, locul unde rasare marea

2 Mai este locul unde rasare marea. Asa este caracterizata mica asezare din sudul tarii, in ghidul Cele mai frumoase sate din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )