Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cea mai mare scufundatoare din lume a disparut

Antena3 Antena3,
Cea mai mare scufundatoare din lume a disparut

O rusoaica recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra. Aceasta a fost vazuta ultima oara in apropiere de Ibiza, unde a. continuă pe Antena3

Cea mai cunoscuta scufundatoare din lume a disparut in Marea Mediterana

Rusoaica Natalia Molchanova, recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume, este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra.

Cea mai apreciata branza din lume a aparut dintr-o greseala si nu poate fi produsa decat intr-un singur loc din lume

Vasterbottensost, cea mai apreciata branza din lume, a aparut dintr-o greseala si are un secret care nu a putut fi descifrat nici de testele ADN. Specialitatea este atat de apreciata incat cererea este.

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Astronomii au descoperit cea mai MARE structura din Univers. Ce diametru are inelul care a fascinat cercetatorii

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria.

A fost descoperita cea mai mare structura din Univers. Are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina!

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria, informeaza.

Masacrul de la Hiroshima putea fi evitat: cinci mituri despre cea mai mare crima din istorie

In legatura cu bombardarea nucleara a Japoniei, exista in prezent numeroase mituri. Dar cat de adevarate sunt acestea? Planul pentru crearea unei bombe de uraniu s-a nascut in 1939, in anul in careAlbert Einstein i-a scris presedintelui Franklin Roosevelt despre faptul ca o reactie nucleara necontrolata in lant are un potential imens de a fi [] Masacrul de la Hiroshima putea fi evitat: cinci mituri despre cea mai mare crima din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare structura din Univers este un inel cu diametrul de cinci miliarde de ani-lumina

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria, informeaza dailymail. co. uk.

Cea mai mare campioana la scunfundari libere, banuita a se fi inecat

Cea mai titrata scufundatoare din lume este posibil sa se fi inecat in Spania, in timpul unei scufundari realizate in timpul liber.

Premiera nationala in constructia de poduri: Satu Mare a avut primul pod cu deschiderea cea mai mare

In toamna anului 1976, orasul Satu Mare a intrat in istorie dupa ce aici s-a construit primul pod cu deschiderea cea mai mare din tara si una dintre cele mai mari in Europa. Cei care au muncit din greu la aceasta lucrare au ramas anonimi in presa locala, in timp ce comunistii au primit toate laudele.

Bursa a revenit ieri pe plus, anuland cea mai mare parte a scaderilor de luni

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a revenit ieri pe plus, in cadrul sedintei fiind anulata cea mai mare parte a scaderilor de luni, se arata intr-un raport zilnic al Prime Transaction.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )