Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare surpriza din istoria rugbyului: Japonia invinge dubla campioana Africa de Sud

Online Sport Online Sport,
Cea mai mare surpriza din istoria rugbyului: Japonia invinge dubla campioana Africa de Sud

Clarvazatorii au avut dreptate cand au spus ca in septembrie se va intampla ceva nemaivazut si intr-adevar s-a intamplat, sambata seara, pe terenul din Brighton unde Japonia a produs cea mai mare surpriza din istoria rugbyului invingand dubla campioana mondial Africa de Sud. continuă pe Online Sport

Tezaurul artistului fotograf Ionita G. Andron a fost recuperat. Avem poate cea mai mare fototeca din tara!

Colectia de clisee fotografice si manuscrise ale artistului fotograf Ionita. Andron se afla de azi in proprietatea Muzeului Judetean Satu Mare. Dupa lungi negocieri,institutia a cumparat colectia de fotografii care se afla in proprietatea urmasilor fotografului satmarean in schimbul a 60 de mii de euro.

Unilever, Procter and Gamble si Biofarm au avut cea mai mare vizibilitate in media

Unilever, Procter and Gamble si Biofarm sunt advertiserii cu cea mai mare vizibilitate in publicitate, in luna august, potrivit mediaTRUST.

Tinta de acoperire a populatiei cu televiziune digitala terestra pentru acest an ar putea sa nu fie atinsa: Cea mai mare parte a licitatiei pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania este contestata la CNSC

Cea mai mare parte a licitatiei pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania, contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 101,5 milioane lei, este in prezent contestata la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC), au precizat pentru HotNews. ro oficialii Societatii Nationale de Radiocomunicatii SNR/Radiocom). Dupa esecul unei licitatii de peste 120 milioane de euro, soldata cu demiterea directorului general, Gabriel Grecu, SNR a relansat in luna mai 2015 licitatia pentru implementarea unei retele nationale de televiziune digitala terestra, care ar urma sa concureze platformele TV prin cablu si satelit.

Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE

Slovacia si Romania au avut cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din toate statele membre ale Uniunii Europene in iulie 2015 comparativ cu perioada similara din 2014, arata datele prezentate joi de.

FOTO: Unde se afla cea mai frumoasa biblioteca din lume

Cea mai frumoasa biblioteca din lume se afla in Cehia. Biblioteca Klementium a fost deschisa prima data in 1772 si a functionat ca parte a unei Universitati iezuite, potrivit boredpanda. com.

Avertisment din partea britanicilor: in Occident se va instala cea mai rece iarna din ultimii 50 de ani

Britanicii au anuntat ca in urmatoarele luni o sa se instaleze cea mai rece iarna din ultimii 50 de ani, relateaza B1 TV. Englezii spun ca se asteapta ca ninsorile abundente sa puna stapanire pe Europa.

Tarile din care vin refugiatii: in primele trei luni ale anului, kosovarii reprezentau cea mai mare parte a imigrantilor europeni

Din ce in ce mai multi imigranti si refugiati sosesc in Europa, fugind de persecutii, de razboi si de saracie. O persoana din 122 din lume este acum fie refugiata, fie gonita din locurile natale sau solicitanta de azil in alte tari, deoarece lumea este un dezastru, potrivit sefului agentiei pentru refugiati UNHCR) a Organizatiei Natiunilor Unite ONU).

Cel mai mare papuc din lume poate fi admirat in Piata Sfatului

Zilele culturale maghiare aduc in acest weekend un targ culinar cu specific unguresc, dar si multe surprize. Marea atractie va fi cel mai mare papuc din lume care va fi expus in Piata Sfatului.

Cea mai frumoasa cladire din Baragan, deschisa publicului. Casa in care s-a scris istoria cinematografiei romanesti, o bijuterie arhitectonica

Sub umbrela Zilelor Europene ale Patrimoniului, calarasenii au astazi ocazia sa viziteze cea mai frumoasa cladire istorica din Baragan. Ziua portilor deschise la Directia de Cultura, care functioneaza in casa-monument a instaritilor Ana si Marinache Popescu, incepe sambata, 19 septembrie, la ora 10.

Cea mai moderna biblioteca din Baragan se deschide in 2016. Noua cladire va adaposti si o cafenea literara

Una dintre cele mai moderne biblioteci din Baragan se construieste la Calarasi. Noul sediu ce va adaposti peste 300. 000 de volume va fi gata la in primavara anului viitor si a inghitit pana acum peste 8 milioane de lei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )