Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai frumoasa cladire din Baragan, deschisa publicului. Casa in care s-a scris istoria cinematografiei romanesti, o bijuterie arhitectonica

Adevărul Adevărul,
Cea mai frumoasa cladire din Baragan, deschisa publicului. Casa in care s-a scris istoria cinematografiei romanesti, o bijuterie arhitectonica

Sub umbrela Zilelor Europene ale Patrimoniului, calarasenii au astazi ocazia sa viziteze cea mai frumoasa cladire istorica din Baragan. Ziua portilor deschise la Directia de Cultura, care functioneaza in casa-monument a instaritilor Ana si Marinache Popescu, incepe sambata, 19 septembrie, la ora 10. continuă pe Adevărul

FOTO: Unde se afla cea mai frumoasa biblioteca din lume

Cea mai frumoasa biblioteca din lume se afla in Cehia. Biblioteca Klementium a fost deschisa prima data in 1772 si a functionat ca parte a unei Universitati iezuite, potrivit boredpanda. com.

Cea mai moderna biblioteca din Baragan se deschide in 2016. Noua cladire va adaposti si o cafenea literara

Una dintre cele mai moderne biblioteci din Baragan se construieste la Calarasi. Noul sediu ce va adaposti peste 300. 000 de volume va fi gata la in primavara anului viitor si a inghitit pana acum peste 8 milioane de lei.

Cea mai mare surpriza din istoria rugbyului: Japonia invinge dubla campioana Africa de Sud

Clarvazatorii au avut dreptate cand au spus ca in septembrie se va intampla ceva nemaivazut si intr-adevar s-a intamplat, sambata seara, pe terenul din Brighton unde Japonia a produs cea mai mare surpriza din istoria rugbyului invingand dubla campioana mondial Africa de Sud.

Avertisment din partea britanicilor: in Occident se va instala cea mai rece iarna din ultimii 50 de ani

Britanicii au anuntat ca in urmatoarele luni o sa se instaleze cea mai rece iarna din ultimii 50 de ani, relateaza B1 TV. Englezii spun ca se asteapta ca ninsorile abundente sa puna stapanire pe Europa.

Cea mai frumoasa lectie de omenie. Trei tineri din Iasi gatesc si hranesc zeci de sarmani, totul pe banii si timpul lor: E un troc, primim zambete la schimb

Alexandru Horaicu, Bogdan Puiu si Diana Chirita, trei tineri ieseni in varsta de 25 de ani, prieteni de mai multi ani, si-au propus sa faca un troc aparte. Cei trei pasionati de gatit fac schimb de mancare calda, pe care o prepara in bucataria proprie, pe zambete sincere din partea celor care traiesc pe strazi, in centre de plasament sau in locuri insalubre din oras.

Cea mai ieftina conserva pentru iarna. Rosii uscate la soare, marinate in ulei de masline, un deliciu culinar din Baragan

Ca sa ne putem bucura de savoarea rosiilor, cele mai indragite si sanatoase legume, si in anotimpul hibernal, conservele de toamna sunt cea mai la indemana varianta. Pregatite in casa, legumele nu numai ca se pastreaza timp indelungat, ci sunt si adevarate medicamente pentru organism. Rosiile uscate natural la soare sunt o varianta ieftina si delicioasa pentru diverse feluri de mancare in timpul iernii.

Cel mai rapid violonist din lume, David Garrett, pe scena Festivalului George Enescu

Balada pentru vioara si orchestra a lui George Enescu a rasunat pe scena Atheneului Roman interpretata de cel mai rapid violonist din lume, intrat in Cartea Recordurilor. David Garrett a oferit publicului de la.

Este cea mai buna atractie turistica din lume si cel mai probabil nu ai fost aici. Doar 1.268 de romani o viziteaza

Templul hindus Angkor Wat din Cambodgia a fost numit cea mai buna atractie turistica din lume de catre ghidul Lonely Planet , iar anul acesta doar 1. 268 de romani ajung sa-l viziteze. Cifra este extrem de mica daca ne gandim ca in Grecia, cea mai.

Volvo isi pastreaza titlul de cea mai sigura masina

Volvo si-a creat un renume, acum multi ani, pentru faptul ca masinile sale sunt extrem de sigure, asta chiar dinainte ca siguranta pasagerilor sa fie la moda. De atunci insa, mai multe companii auto au inceput sa dea mai multa importanta acestui capitol, iar compania suedeza a intrat intr-o oarecare criza de identitate. Valoarea cea [] Volvo isi pastreaza titlul de cea mai sigura masina Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

in 2015 s-a inregistrat cea mai calda luna august de pe Terra din ultimii 135 de ani

Ultima luna a verii din acest an a fost cea mai calduroasa inregistrata vreodata pe planeta de la inceputul monitorizarii temperaturilor in 1880, a declarat joi agentia americana pentru cercetare oceanica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2711 seconds )