Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cea mai mare teapa pentru mii de romani! Blocurile reabilitate termic ar putea fi refacute

Antena3 Antena3,
Cea mai mare teapa pentru mii de romani! Blocurile reabilitate termic ar putea fi refacute

Unii dintre bucuresteni se considera norocosi pentru ca locuiesc deja in blocuri izolate termic, insa acestia nu au aflat inca si parerea specialistilor. intr-un interviu pentru. continuă pe Antena3

Cea mai mare evacuare din Germania, din ultimele sapte decenii, s-a incheiat fara incidente. O bomba uriasa din Al Doilea Razboi Mondial a fost dezamorsata

Cea mai mare evacuare din Germania, din ultimele sapte decenii, s-a incheiat fara incidente. Peste 60. 000 de oameni s-au intors, duminica, la casele lor dupa ce o bomba din cel de-al Doilea Razboi.

BACALAUREAT 2017. Care este cea mai mare nota luata la examen

Absolventii de liceu au aflat, vineri, notele la cea ce-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat. Cea mai mare nota obtinuta este 9,71 si a fost obtinuta de o eleva din judetul Iasi, de la profilul filologie. Nici un absolvent nu a reusit sa ia media 10.

Sony a lansat cea mai mare boxa Bluetooth si e foarte colorata

Este putin probabil sa ai nevoie de o boxa atat de mare, dar cei de la Sony au dezvaluit la IFA 2017 un mastodont cu numele MHC-V90W. in cazul in care te-ai frustrat un pic la cea mai recenta petrecere din cauza experientei audio pe care ai oferit-o musafirilor, exista o alternativa foarte interesanta creata [].

Sute de persoane evacuate in Los Angeles in urma celui mai mare incendiu de vegetatie din istoria orasului

Un incendiu de vegetatie s-a extins sambata in nordul orasului Los Angeles, primarul declarand ca este cea mai mare valvataie din istoria orasului. Acesta a ordonat evacuarea catorva sute de persoane si inchiderea unei autostrazi, relateaza Reuters.

Cea mai scumpa ciocolata din lume! Se gaseste numai in cateva magazine din lume

Daca vreti sa degustati cea mai fina ciocolata din lume trebuie sa faceti economii. Si asta pentru ca nu oricine isi permite o asa delicatesa. Acesta este cel mai scump desert din lume! O singura.

S-a casatorit cea mai sexi ciobanita din Gorj (FOTO)

Valeria Cherciu, cea mai sexi ciobanita din Gorj, s-a casatorit weekend-ul trecut cu un politist de frontiera. Nunta a avut locla Radosi, Gorj, unde a fost amplasat un cort luxos, iar petrecerea a fost pe m.

CNIPMMR propune infiintarea Institutului de Export: Romania are un potential mai mare de export decat cel realizat, care nu este valorificat

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) solicita autoritatilor infiintarea Institutului de Export, in parteneriat public privat, precizand ca Romania are un potential mai mare de export decat cel realizat, care nu este valorificat in prezent, in special rezultand din internationalizarea IMM-urilor, care nu este suficient sustinuta.

Cum este mentinuta atentia soferilor pe cea mai lunga sosea din lume - FOTO

Un drum foarte lung, fara curbe, fara gropi sau pericole poate fi foarte periculos. Asta pentru ca intervine plictiseala si monotonia, iar riscul de a dormi la volan este foarte mare. in Australia exista.

FOTO La Victorias Secret, frumusetea nu este cea mai importanta: care sunt calitatile unui inger sexy

Aproape 500 sute de modele se inscriu anual la castingul pentru show-ul Victorias Secret, care are loc in noiembrie, fiind difuzat la televiziune in decembrie. Echipa ingerilor este formata din 14 manechine carora li se alatura fete noi, recent alese si anuntate. Desi poate sa para surprinzator, un chip placut si un corp armonios nu sunt de ajuns pentru a intra in echipa celor mai frumoase fete, cerintele fiind mult mai complexe.

Cea mai cool reclama nu iti vinde nimic, dar deja vrei sa cumperi

O companie specializata in comercializarea de clipuri stock pentru diverse campanii a creat o reclama ce s-ar putea sa ti se adreseze, chiar daca nu vinde nimic. in functie de timpul pe care il petreci online sau in fata televizorului, s-ar putea sa intampini din ce in ce mai multe reclame destinate tinerilor nascuti intre [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )