Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pretul alimentelor a inregistrat luna trecuta cea mai mare crestere din ultimii patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul alimentelor a inregistrat luna trecuta cea mai mare crestere din ultimii patru ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial a inregistrat in luna iunie un avans de 4,2%, cea mai mare crestere lunara din ultimii patru ani, in principal ca urmare a unei majorari semnificative a preturilor la zahar, a anuntat, joi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), citata de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul alimentelor a inregistrat luna trecuta cea mai mare crestere din ultimii patru ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial a inregistrat in luna iunie un avans de 4,2%, cea mai mare crestere lunara din ultimii patru ani, in principal ca urmare a unei majorari semnificative a preturilor la zahar, a anuntat, astazi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), citata de Reuters.

Cea mai mare colonie de pinguini Chinstrap, amenintata de eruptia unui vulcan

Unul dintre vulcanii din mica insula Zavodovski a arhipelagului South Sandwich din Oceanul Antarctic este activ din martie 2016. Insula adaposteste peste un milion de pinguini Chinstrap Pygoscelis antarctica), cea mai mare colonie din lume a acestei specii, potrivit Institutului britanic de cercetari antarctice BAS), care luna trecuta a detectat un cutremur de mare magnitudine in apropiere. Cercetatorii au confirmat, prin satelit, existenta a doi vulcani in eruptie in arhipelag, unul la nord pe muntele Curry de pe insula Zavodovski) si altul la sud pe muntele Sourabaya de pe insula Bristol), relateaza cotidianul spaniol ABC.

Happy Channel a inregistrat cea mai mare cota de piata in Whole Day, din 2006 pana in prezent

Happy Channel, post al Intact Media Group destinat publicului feminin cu varste cuprinse intre 18 49 de ani, a inregistrat ieri, 5 iunie, cea mai mare cota de piata din istoria postului, dar.

Romania printre statele UE cu cea mai mare scadere a populatiei in 2015

Romania se numara printre statele membre UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2015, potrivit datelor publicat astazi de Oficiul european de statistica Eurostat).

Romania, cea mai mare scadere din UE a productivitatii resurselor in ultimii sase ani

Romania a consemnat, in 2015 comparativ cu 2010, cea mai mare scadere a productivitatii resurselor minus 35,8%),din Uniunea Europeana motivul principal fiind majorarea consumului intern de materii prime, potrivit datelor publicate astazi de Oficiul european de Statistica Eurostat).

Vremea se va racori in cea mai mare parte a tarii. PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

Vremea se va racori in cea mai mare parte a tarii, iar la munte si in regiunile sud-estice in cursul zilei va fi in general instabila, informeaza ANM, potrivit Mediafax. Prognoza METEO.

Suceava, Salaj si Calarasi, judetele cu cea mai mare valoare a daunei medii

Judetele in care se inregistreaza cea mai mare valoare a daunei medii sunt, in cazul persoanelor fizice, Suceava 9. 401 lei), Salaj 9. 192 lei) si Calarasi 8. 127 lei), iar in cazul persoanelor juridice Suceava 16. 338 lei), Arad 11. 551 lei) si Satu Mare 11. 047 lei), potrivit unei analize realizate la solicitarea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), data marti publicitatii.

Cum devine internetul cea mai mare problema cand calatoresti in alte tari

Turistii care se duc in alte tari vor internet si cum costul in roaming inca este mare, folosesc retele WiFi. Totusi, acestea pot crea mari probleme, conform specialistilor.

Suceava, Salaj si Calarasi, judetele cu cea mai mare medie a daunei pe RCA

Primele trei judete in ce priveste valoarea daunei medii pe RCA sunt, in cazul persoanelor fizice, Suceava 9. 401 lei), Salaj 9. 192 lei) si Calarasi 8. 127 lei), iar in cazul persoanelor juridice Suceava 16. 338 lei), Arad 11. 551 lei) si Satu Mare 11. 047 lei), potrivit unui studiu realizat de compania de consultanta Milliman, comandat de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Titlurile BVB, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-au apreciat cu 13,22%, in perioada 24 iunie - 1 iulie, raportat la euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicilor BET si BET-XT.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )