Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cea mai mare tragedie din Marea Neagra in secolul XX. Scrisoarea-document despre calatoria pe Struma, nava in care au murit 769 de evrei romani

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare tragedie din Marea Neagra in secolul XX. Scrisoarea-document despre calatoria pe Struma, nava in care au murit 769 de evrei romani

O scrisoare descoperita recent in arhivele CNSAS descrie atmosfera de pe vasul Struma, torpilat de un submarin sovietic pe 24 februarie 1942. Au murit atunci 769 de evrei romani care incercau sa se refugieze in Palestina, una dintre cele mai mari tragedii petrecute vreodata pe mare. continuă pe Adevărul

FOTO Cea mai mare sala de fitness si culturism din Romania s-a deschis la Timisoara. Aparatele, programele si conditiile sunt uimitoare

Noul Smartfeet Studio deschis in Timisoara, in fostele hale ale intreprinderi Electrotimis, este este cea mai mare sala de fitness si culturism din Romania.

China a depasit Statele Unite si a devenit cea mai mare economie a lumii

China a depasit Statele Unite si a devenit cea mai mare economie a lumii, potrivit datelor publicate in octombrie de Fondul Monetar International, relateaza MarkerWatch. Acest lucru tocmai s-a intamplat si.

Acolo unde copacii nu au crengi: Vukovar, orasul in care s-a desfasurat cea mai mare batalie din Europa dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial

Prin 1991-1992, mass media din intreaga lume privea spre Iugoslavia, spre evenimentele care se desfasurau cu o repeziciune nemaivazuta pana atunci. Pentru romanii iesiti recent din bezna celor doua ore de televiziune, era primul razboi transmis live in imagini si la radio, primul razboi in care stirile de dimineata apareau diferite total fata de cele din seara precedenta.

Pretul barilului de titei Brent a coborat sub pragul de 63 de dolari, cea mai scazuta valoare din 2009

Pretul barilului de titei Brent a coborat vineri sub pragul de 63 de dolari, acesta fiind cea mai scazuta valoare din iulie 2009, informeaza Reuters. Totul in conditiile in care Agentia Internationala pentru.

EXCLUSIV/UPDATE Peste 200 de asigurati asteapta despagubiri pentru locuintele avariate in urma celui mai mare cutremur din acest an, dar PAID ii cere Institutului pentru Fizica Pamantului sa estimeze daunele

Nici unul din cei peste 200 de romani cu locuintele asigurate obligatoriu care au cerut despagubiri in urma celui mai mare cutremur din acest an, de 5,7 pe scara Richter produs in 22 noiembrie, in regiunea Vrancea, nu a primit pana acum vreun ban. PAID, societatea care trebuie sa faca platile, spune ca despagubirile se vor achita dupa ce va primi un raport oficial din partea Institutului pentru Fizica Pamantului, care sa ateste data si intensitatea cutremurului in functie de regiune. Contactati de HotNews. ro, oficialii Institutului si-au aratat nemultumirea si ne-au transmis adresa PAID care cere Institutului sa estimeze nivelul daunelor, in conditiile in care acest lucru ar trebui facut de firmele de asigurari care au incheiat contractele respective. UPDATE Reprezentantii PAID au precizat pentru HotNews. ro ca nu este nevoie ca INFP sa estimeze daunele, ci numai sa confirme intensitatea seismului si sa delimiteze zonele calamitate. Acestia mai spun ca este o neintelegere, pe care o vom regla printr-o adresa lamuritoare inaintata INFP.

FOTO Olteanul cu cea mai mare colectie de cactusi din tara: a adunat in 50 de ani 5.000 de teposi in podul casei sale

Victor Copacescu 73 de ani), un inginer tipograf din Craiova, creste in casa 3. 400 de specii de cactusi, cu mai multe exemplare din fiecare specie. Cel mai vechi este cu trei ani mai in varsta decat el. Pensionarul si-a adunat colectia in decursul a 50 de ani.

FOTO Olteanul cu cea mai mare colectie de cactusi din tara: a adunat 5000 de teposi in podul casei sale

Victor Copacescu 73 de ani), un fost inginer tipograf din Craiova, creste in casa 3. 400 de specii de cactusi, cu mai multe exemplare din fiecare specie. Cel mai vechi este cu trei ani mai in varsta decat el. Pensionarul si-a adunat colectia in decursul a 50 de ani.

Dupa 4 arene sold-out in Budapesta, cea mai mare productie de Craciun a lui HAVASI vine la Bucuresti!

Cel mai nou spectacol de Craciun al lui HAVASI care a debutat cu un succes extraordinar, va ajunge in doar 10 zile la Bucuresti. Saptamana trecuta artistul a sustinut 4 concerte sold-out pe scena celei mai mari arene din Budapesta in fata unei audiente de aproximativ 50. 000 de impatimiti ai artei, inregistrand un record uimitor in lumea muzicii clasice moderne.

Dupa 4 arene sold-out in Budapesta, cea mai mare productie de Craciun a lui HAVASI vine la Bucuresti!

Cel mai nou spectacol de Craciun al lui HAVASI care a debutat cu un succes extraordinar, va ajunge in doar 10 zile la Bucuresti. Saptamana trecuta artistul a sustinut 4 concerte sold-out pe scena celei mai mari arene din Budapesta in fata unei audiente de aproximativ 50. 000 de impatimiti ai artei, inregistrand un record uimitor in lumea muzicii clasice moderne. Spectacolul HAVASI Symphonic va aduce magia Craciunului la Bucuresti pe 20 decembrie, fiind pregatite pentru publicul din Romania numeroase surprize in premiera: productia regizata de Brian Burke, unul dintre cei mai renumiti regizori de live entertainment din Statele Unite, cele mai recente compozitii ale artistului, solisti remarcabili din toate colturile lumii, prezenta pe scena a unui cor gospel cat si vocea Lion King prin invitatul special al show-ului Lebo M. Acesta este nerabdator sa aduca vocea si spiritul Regelui Leu in fata publicului roman.

Cruciada DIICOT a ajuns si pe Bursa: cea mai mare ancheta de la Dosarul Rompetrol

DIICOT a dat startul celei mai mari anchete desfasurata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) de la dosarul Rompetrol si pana in prezent, in vizorul institutiei aflandu-se oficiali si apropiati ai SIF Banat-Crisana SIF1) si SIF Muntenia SIF4).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )