Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa, disponibila la metroul bucurestean din 8 februarie

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa, disponibila la metroul bucurestean din 8 februarie

Bucurestenii abonati la operatorul telekom Vodafone, care calatoresc cu metroul, vor avea acces, timp de o luna si jumatate, la cea mai mare zona de Internet gratuit din Europa. continuă pe România Liberă

Acest planor va zbura la cea mai mare inaltime fara motor

Airbus se pregateste sa testeze capacitatea planorului Perlan 2, care nu are motor, dar care va atinge altitudinea de 27 kilometri. Daca intr-adevar va fi o reusita, planorul va fi vehiculul cu aripi care a atins cea mai mare inaltime. Desigur, realizarea in sine este demna de luat in seama, dar daca Airbus stabileste un [].

Seful Bancii Europene de Investitii, intalniri la varf la Bucuresti. Romania are cea mai mica rata de creditare din Europa

Presedintele Klaus Iohannis il primeste marti, de la ora 15,00, la Palatul Cotroceni, pe seful Bancii Europene de Investitii, Werner Hoyer, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale, citat de Agerpres.

Marius Bostan: Rata cea mai mare de crestere va fi in sectorul IT, in urmatorii 10-15 ani

Bursa de Valori Bucuresti BVB) si Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala au semnat, vineri, un protocol de colaborare, dedicat sprijinirii IMM-urilor din sectorul IT and C.

Miscare agresiva: Vodafone ofera Internet gratuit la metrou

Vodafone intra pe piata cu una dintre cele mai agresive oferte de marketing, oferind cel mai mare spatiu cu Internet gratuit din Europa: toate statiile de metrou din Bucuresti vor avea Internet gratuit, prin 4G.

Aria protejata cu cel mai mare efectiv de ursi bruni din Europa, preferata de Ceausescu, a fost pradata de hoti. 160 de arbori au disparut

Una dintre cele mai importante arii protejate din tara, care potrivit studiilor are cel mai mare efectiv de ursi bruni din Europa, a fost pradata de hoti weekendul acesta. Nu mai putin de 160 de arbori au disparut din situl Natura 2000, unde obisnuia sa mearga la vanatoare Ceausescu.

Turbomecanica, cea mai mare crestere de la Bursa, dupa aprobarea unui program de rascumparari

Titlurile producatorului de componente de aeronave Turbomecanica TBM) au preluat conducerea in topul cresterilor de la Bursa de Valori Bucuresti, inregistrand o apreciere de 23,1%, in perioada 28 ianuarie- 4 februarie, raportat la moneda euro.

VIDEO Un 335 S Spider Scaglietti, vandut cu 35,7 de milioane de dolari. Cum arata cea mai scumpa masina de curse din lume

Un 335 S Spider Scaglietti din 1957, prima masina care a reusit o viteza medie de peste 200 km/h pe turul de circuit in celebra cursa de anduranta de 24 de ore de la Le Mans, a devenit cel mai scump automobil de curse din lume vandut la licitatie, dupa ce a fost adjudecat pentru, atentie, 35 de milioane de dolari 32. 200 euro).

Cea mai noua oda a soselelor din Romania, compusa de un camionagiu. Ce mesaj si-a inscriptionat pe camion FOTO

Un munte de deseuri de 22 de ori mai mare decat piramida lui Keops otraveste aerul si apele langa Galati

Halda de zgura a combinatului siderurgic ArcelorMital unul dintre cele mai mari depozite de deseuri industriale din Europa ar fi trebuit inchisa, conform acordurilor cu UE, inca din 2014, insa, din considerente economice, va mai fi exploatata pana in 2023. Profitul din reciclarea deseurilor metalice din halda este estimat la circa 200 de milioane de euro.

Cea mai cunoscuta unitate de masura din istoria Romaniei, expusa la muzeu. Cum arata celebra oca a lui Cuza

Ocaua si metrul etalon, unitati de masura introduse de Alexandru Ioan Cuza, pot fi admirate in aceasta luna la Muzeul de Istorie si Arheologie Constanta. Piesele de o foarte mare insemnatate au fost introduse de Domnul Principatelor Romane in anul 1864.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )