Libnet.ro
UNICEF

21:30

Acest planor va zbura la cea mai mare inaltime fara motor

Playtech Playtech,
Acest planor va zbura la cea mai mare inaltime fara motor

Airbus se pregateste sa testeze capacitatea planorului Perlan 2, care nu are motor, dar care va atinge altitudinea de 27 kilometri. Daca intr-adevar va fi o reusita, planorul va fi vehiculul cu aripi care a atins cea mai mare inaltime. Desigur, realizarea in sine este demna de luat in seama, dar daca Airbus stabileste un []. continuă pe Playtech

Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Perspectivele de vanzare pentru Oltchim OLT) si Albalact ALBZ) au mentinut cele doua titluri in topul randamentelor, in saptamana 25 ianuarie - 1 februarie, tranzactiile fiind reduse pe cele doua simboluri, dar in urcare fata de media de la inceputul anului.

Beijing Enterprises cumpara EEW cu 1,43 miliarde de euro

Compania chineza de stat Beijing Enterprises Holding a acceptat astazi sa plateasca 1,438 miliarde de euro 1,608 miliarde de dolari) pentru preluarea firmei germane EEW Energy from Waste, cea mai mare investitie chineza in Germania de pana acum, informeaza agentia DPA.

Cea mai mare tabara de romi din Paris, evacuata de politia franceza

Tabara Petite Ceinture din Paris era in curs de evacuare miercuri, de catre politie, dupa ce aproximativ 300 de persoane, inclusiv numerosi copii, s-au instalat in iunie in zona dintre Portes des Poissonniers si Clignancourt, in arondimentul al XVIII-lea, relateaza Le Parisien online.

Temperaturi record! Cea mai calda noapte de februarie

Vremea a continuat sa se incalzeasca in cea mai mare parte a tarii. Miercuri, 3 februarie, a fost cea mai calda noapte de februarie din ultimii ani. 11 grade Celsius s-au inregistrat in sudul tarii. Nu mai.

Cea mai mare intreprindere de panificatie, Franzeluta, a ramas fara director

Directorul combinatului de panificatie, Victor Cojocaru, a prezentat cererea de demisie din functie, iar Consiliul intreprinderii i-a aprobat-o, in cadrul unei sedinte.

Presedintele Ucrainei: Pericolul unui razboi deschis cu Rusia este mai mare

Liderul de la Kiev, Petro Porosenko, a declarat ca amenintarea privind declansarea unui razboi deschis dintre Ucraina si Rusia este mai mare in acest an, iar Moscova ignora prevederile Acordului de la Minsk.

Halep, premiata de WTA, pentru a doua cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie. Cine e pe primul loc

Jucatoarea de tenis Simona Halep a primit locul al doilea in topul facut de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii ianuarie.

Vita Stroganoff. Cea mai buna reteta

Cred ca Vita Strognoff este pentru rusi, precum pastele Carbonara pentru italieni. Este foarte gustoasa, nu ai nevoie de multe ingrediente si este nevoie de doar cativa pasi pentru a prepara cea mai buna reteta de vita Stroganoff. Calitatea carnii este foarte importanta. Evita cubuletele de carne gata taiate pentru tocanita si cumpara muschi de vita sau carne pentru friptura. Serveste cu piure de cartofi, orez sau paste.

Anuntul facut de McDonalds Romania. Compania a inregistrat cel mai mare profit de la intrarea pe piata

McDonalds Romania a obtinut in 2015 cel mai mare profit de la intrarea pe piata, de peste 10 mil. euro, de peste doua ori mai mare decat in anul anterior si de peste zece ori mai mare decat in 2012, cel.

Asociatia Parintilor din Colegiul Vianu din Bucuresti, despre cazul elevului care ar fi fost umilit sa se tarasca in genunchi pentru o nota mai mare: Acest incident nu este izolat si tinde sa devina un fenomen, in special in scolile de elita

Asociatia Parintilor din Colegiul National Tudor Vianu din Bucuresti afirma, referitor la cazul elevului care ar fi fost umilit sa se tarasca in genunchi in fata profesorului de matematica, pentru un punct in plus la teza, ca, din informatiile pe care le detine, acest incident nu este izolat si tinde sa devina un fenomen, in special in unitatile scolare de elita. Desi nu exista si nu va fi cazul de nicio sesizare oficiala din partea elevului in cauza sau a parintilor sai, consideram ca evenimentul este grav si nu trebuie tratat in nota obisnuita a sistemului, mai afirma Asociatia de parinti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )