Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cea mai materialista tara de pe glob: 71% din cetatenii ei isi masoara succesul prin lucruri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai materialista tara de pe glob: 71% din cetatenii ei isi masoara succesul prin lucruri

China este cea mai materialista tara din lume, potrivit unui studiu IPSOS realizat in 20 de tari pe 16. 000 de persoane. Asta inseamna ca 71% din chinezi spun ca isi masoara succesul prin lucrurile pe care le detin. continuă pe Wall-Street Ro

Zimbraria Neagra, cea mai mare din tara, ar putea fi inclusa intr-un fond de vanatoare

Chiar daca zimbrul aflat in regim deschis si semi deschis este protejat de lege, la Bucsani, impunatoarele animale ar putea fi vanate pentru a rentabiliza Zimbraria Neagra. Masura a fost anuntata chiar de conducerea Directiei Silvice Dambovita, care in acest moment incearca alaturi de ICAS Brasov si Facultatea de Silvicultura din Brasov, sa obtina aprobarile pentru a cuprinde Zimbraria Neagra in fondul de Vanatoare Bucsani.

webRelease: Campania De profesie: medic in Romania a castigat Premiul European pentru Excelenta, la cea mai prestigioasa competitie europeana de comunicare

Cea mai importanta campanie dedicata problemei exodului personalului medical din tara, De profesie: medic in Romania, a fost premiata la prestigioasa competitie internationala European Excellence Awards. Initiativa, lansata de Consiliul Investitorilor Straini, prin Grupul de Lucru pe Sanatate prezidat de GSK, realizata cu sprijinul Ministerului Sanatatii si Colegiului Medicilor si implementata de agentia GMP PR, a fost considerata cea mai de succes campanie, la nivel european, in categoria de comunicare a Asociatiilor. Hotnews. ro a prezentat 18 reportaje multimedia despre doctori, in marea lor majoritate tineri, care lupta cu si pentru sistemul medical, in ciuda greutatilor inerente si a salarilor mici.

Un fost director din Botosani a incasat in 2013 cea mai mare indemnizatie de somaj: 5.755 de lei pe luna

Cea mai mare indemnizatie de somaj aflata in plata, care este si cea mai mare din 2013, se ridica la 5. 755 de lei pe luna, este incasata de un fost director adjunct la o societate comerciala din Botosani, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

5.755 lei: cine a luat cea mai mare indemnizatie de somaj in 2013

Cea mai mare indemnizatie de somaj aflata in plata, care este si cea mai mare din 2013, se ridica la 5. 755 de lei, platiti unei persoane din judetul Botosani care a ocupat postul de director adjunct la o societate comerciala, precizeaza ANOFM, potrivit.

UbiSlate 7Ci este cea mai ieftina tableta cu Android

Desi competitia este foarte mare pentru titlul de cel mai subtire sau cel mai usor gadget, UbiSlate 7Ci se lupta pentru tilul de cea mai ieftina tableta. Tabletele, datorita configuratiei si calitatatii constructiei variaza foarte mult la capitolul pret. Cele mai simple si mai putin performante se apropie de niste valori infime, in timp ce un iPad Air de ultima generatie cu 128GB memorie interna si 4G poate fi cumparat cu aproape 1000 de euro. Este vorba de targeturi diferite [].

Cea mai mare statuie dedicata lui Nelson Mandela, dezvelita la Pretoria

Cea mai mare statuie a lui Nelson Mandela a fost dezvelita astazi la sediul presedintiei sud-africane din Pretoria. Statuia il infatiseaza pe fostul presedinte al Africii de Sud zambind si cu bratele.

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, a ramas fara economiile de-o viata

Adriana Iliescu, cea mai in varsta mama din lume, are probleme cu banii. La 76 de ani, femeia se straduieste sa isi creasca fata de noua ani, dar grijile financiare aproape ca au doborat-o. Pe langa.

INFOGRAFIC Cea mai mare minciuna a statului roman si un proiect inoportun

Am vazut in ultimele saptamani cum spitale importante din Bucuresti au ramas fara medicamente de baza, cum pacientii sunt hraniti ca porcii, din galeti, sau cum chirurgi romani utilizeaza de doua sau de trei ori un bisturiu de unica folosinta. In acelasi timp i-am auzit pe politicieni explicandu-ne cum au marit bugetul Sanatatii si cum, noi toti, vom primi asistenta medicala decenta in contul taxelor pe care le platim. De ani de zile, aceasta este cea mai mare minciuna a statului roman. O simtim cu totii pe pielea noastra. Aceasta minciuna poate fi insa dezamorsata cu ajutorul unui proiect punctual. Un proiect care este considerat inoportun chiar de Ministerul Sanatatii.

Cea mai mare minciuna a statului roman si un proiect inoportun

Am vazut in ultimele saptamani cum spitale importante din Bucuresti au ramas fara medicamente de baza, cum pacientii sunt hraniti ca porcii, din galeti, sau cum chirurgi romani folosesc de doua sau de trei ori un bisturiu de unica folosinta. In acelasi timp i-am auzit pe politicieni explicandu-ne cum au marit bugetul Sanatatii si cum, noi toti, vom primi asistenta medicala decenta in contul taxelor pe care le platim. De ani de zile, aceasta este cea mai mare minciuna a statului roman. O simtim cu totii pe pielea noastra. Aceasta minciuna poate fi insa dezamorsata cu ajutorul unui proiect punctual. Un proiect care este considerat inoportun chiar de Ministerul Sanatatii.

John McCain: Putin pune presiuni pe tarile vecine, iar Ucraina este bijuteria cea mai de pret

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este acuzat ca exercita presiuni asupra Republicii Moldova si a tarilor baltice,in special asupra Ucrainei, care este considerata bijuteria cea mai de pret, in dorinta sa.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )