Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, a ramas fara economiile de-o viata

Antena3 Antena3,
Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, a ramas fara economiile de-o viata

Adriana Iliescu, cea mai in varsta mama din lume, are probleme cu banii. La 76 de ani, femeia se straduieste sa isi creasca fata de noua ani, dar grijile financiare aproape ca au doborat-o. Pe langa. continuă pe Antena3

O seara exceptionala cu Angela Gheorghiu, cea mai stralucitoare soprana din lume, la Sinteza Zilei

Mihai Gadea a fost onorat sa o aiba ca invitata in studioul Sinteza Zilei pe una dintre cele mai iubite si apreciate romance, la nivel global, Angela Gheorghiu. Cea mai stralucitoare soprana din lume a lansat.

Cea mai scumpa autostrada din lume se afla in Boston: Proiectul a costat 14,6 miliarde dolari (FOTO)

Cea mai mare autostrada din lume a fost construita in Boston si a costat 14,6 miliarde dolari, potrivit Boston Globe. The Central Artery/Tunnel Project, sau The Big Dig, asa cum a mai fost denumita, este cea m.

Asa arata cea mai LUXOASA BISERICA din lume. Cladirea a costat 145 de MILIOANE de dolari

In Clearwater, Florida, Statele Unite ale Americii s-a ridicat cea mai luxoasa biserica din lume. Cladirea, care se intinde pe mai multe etaje, are numeroase incaperi, capele, biblioteci si camere de reculegere,.

Cel mai lenes functionar din lume este un american: Expert in schimbari climatice, a absentat de la munca 18 luni, motivand uneori ca este in misiune CIA

Expert in schimbari climatice si cel mai bine platit angajat al Agentiei americane de protectie a Mediului, EPA, John C. Beale risca cel putin 30 de luni de inchisoare, dupa ce, in loc sa munceasca, a preferat ani de zile sa citeasca carti, sa mearga cu bicicleta sau sa-si petreaca vacantele in locuinta sa din Cape Cod. Acesta a pretins chiar ca este spion CIA pentru a-si motiva absentele de la munca, scrie Slate. fr.

Business report: Cel mai valoros pasaport din lume. Cat te costa se devii cetatean european; Restantele statului omoara firmele, dar va fi si mai rau; De ce este blocata creditarea: bancherii cred ca firmele sunt prea riscante pentru a le acorda imprumut

Catastrofa din Grecia se repeta in America. Incarcat de datorii si cu economia in recesiune, Puerto Rico, stat aflat sub administratia SUA, este la un pas sa ajunga in situatia Greciei. nsula din Caraibe, cu 3,7 milioane de locuitori, da fiori. Scoala in Europa: Sansa de-a depasi conditia educationala a parintilor. Particularitatile Romaniei. Romania este tara europeana cu cel mai mare procent de copii care au acelasi nivel de educatie cu parintii lor. Indicatorul se numeste.

Cea mai materialista tara de pe glob: 71% din cetatenii ei isi masoara succesul prin lucruri

China este cea mai materialista tara din lume, potrivit unui studiu IPSOS realizat in 20 de tari pe 16. 000 de persoane. Asta inseamna ca 71% din chinezi spun ca isi masoara succesul prin lucrurile pe care le detin.

VIDEO Magia Craciunului la Alba Iulia. Cum ii intampina pe turisti cea mai mare Cetate din Romania

Cetatea Alba Carolina, cea mai mare si mai frumoasa din Romania, isi intampina vizitatorii cu imagini spectaculoase. Pentru a creste atractivitatea monumentului, dar si a orasului, in perspectiva sarabatorilor de iarna, municipalitatea a realizat un spot video de promovare denumit Magia Craciunului la Alba Iulia.

Reorganizare ISTORICA la una din cele mai mari companii din lume

ProcterGamble vrea sa isi reorganizeze operatiunile din strainatate, fiind posibil ca divizia pentru Europa de Vest si cea pentru Europa de Est sa devina una singura, pentru reducerea costurilor, potrivit.

Cea mai populara aplicatie din lume: Candy Crush Saga. Duolingo primeste titlul de Aplicatia Anului

Cea mai populara aplicatie din 2013 pe AppStore-ul celor de la Apple este Candy Crush Saga, realizata de catre studioul King.

6 motive pentru care pielea ta arata cu 10 ani mai batrana

Nu e femeie pe lume care sa nu-si doreasca sa arate bine, sa aiba pielea ferma si sa radieze de sanatate. Iata 6 motive pentru care pielea ta arata cu 10 ani mai batrana si sfaturi sa dai putin timpul inapoi, de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )