Libnet.ro
UNICEF

06:46

Cea mai mica bancnota din lume e din Romania. Cum arata si cat valoreaza

Playtech Playtech,
Cea mai mica bancnota din lume e din Romania. Cum arata si cat valoreaza

Un record inedit si neasteptat este detinut de Romania. Este vorba despre cea mai mica bancnota din lume. Iata cum arata si cat valoreaza! Romania are cea mai mica bancnota din lume in 1917, in plin Razboi Mondial, Ministerul de Finante al Romaniei emitea de urgenta o bancnota de 10 bani. Dimensiunile sale sunt, fara . continuă pe Playtech

VIDEO Nu ai auzit niciodata de ea, dar este cea mai rapida masina din lume disponibila comercial

Daca ai o afinitate pentru masinile incredibil de rapide, te vei bucura sa afli ca tocmai a fost depasit un nou record mondial cu o masina de productie. Bolidul din imaginea de mai sus este.

Care sunt cele mai sigure masini din lume. Specialistii au stabilit topul

Specialistii in auto-moto au stabilit care sunt cele mai sigure masini din lume. Cele mai sigure masini existente la momentul actual pe piata auto sunt Volkswagen Golf, Audi Q7 si Q8 si Ford Puma. Topul celor mai sigure masini din lume este alcatuit din 10 modele de masini. Acestea sunt cele mai trei sigure masini .

Care e cea mai mica unitate de timp si cat masoara, de fapt?

Oamenii de stiinta au masurat cea mai scurta unitate de timp: timpul in care o particula de lumina traverseaza o molecula de hidrogen. Timpul respectiv, pentru inregistrare, este de 247.

Cea mai rapida masina de serie din lume a depasit pragul de 500kmh

SSC Tuatara este bolidul care detine acum recordul pentru cea mai rapida masina de serie din lume, atingand o viteza de 508kmh.

Cea mai ieftina benzina din Romania: anuntul zilei pentru toti soferii. E o adevarata pomana

In urma unei aplicari al unui adaos comercial de numai 0,1%, preturile la toate categoriile de carburant s-au redus considerabil la o benzinarie. Aceasta benzinarie se afla in Campina. Anul.

VIDEO Cel mai scump televizor din lume, confirmat: de ce costa cat o Tesla

LG a dezvaluit in urma cu aproape doi ani un televizor rulabil, sub forma de prototip. Acum s-a transformat intr-un produs comercial si costa cat un apartament cu doua camere. LG lucreaza.

Cea mai mare amenda acordata unui sofer din Romania, confirmata de MAI: ce a facut de banii aia

Nimic nu este neplacut decat sa iei o amenda de circulatie, mai ales cand vine insotita de suspendarea permisului de conducere. Ce faci insa cand ai luat cea mai mare amenda din.

Secretele celui mai bun piure de cartofi din lume. Cheful a primit stele Michelin pentru acest preparat

Piureul de cartofi pare unul dintre cele mai banale preparate din lume, insa un chef francez a reusit sa-l transforme intr-o opera de arta, pentru care a primit stele Michelin. Cei care au gustat din piureul lui Joel Robuchon au spus ca nu exista cale de intoarce la ceea ce stiau pana atunci.

Cea mai ieftina masina electrica din Romania e chiar la eMAG, iar pretul e uimitor

Cat asteptam Dacia electrica, promisa ca fiind cea mai ieftina din categoria sa, pe eMAG e deja una foarte ieftina. Ce poti face cu ea? Ei bine, te poti plimba. Are o autonomie decenta si.

Universitatea de Vest din Timisoara, cea mai buna universitate din Romania in Best GlobalUniversitiesRankings2021

La nivel international, UVT ocupa locul 557 din totalul celor 1. 678 de universitati din 86 de tari ierarhizate in acest an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )