Libnet.ro
UNICEF

18:15

Care sunt cele mai sigure masini din lume. Specialistii au stabilit topul

Playtech Playtech,
Care sunt cele mai sigure masini din lume. Specialistii au stabilit topul

Specialistii in auto-moto au stabilit care sunt cele mai sigure masini din lume. Cele mai sigure masini existente la momentul actual pe piata auto sunt Volkswagen Golf, Audi Q7 si Q8 si Ford Puma. Topul celor mai sigure masini din lume este alcatuit din 10 modele de masini. Acestea sunt cele mai trei sigure masini . continuă pe Playtech

Care sunt cele mai importante idei pentru a invata cum sa fim fericiti?

Exista pasi pe care ii putem face pentru a cultiva fericirea?.

Cea mai mica bancnota din lume e din Romania. Cum arata si cat valoreaza

Un record inedit si neasteptat este detinut de Romania. Este vorba despre cea mai mica bancnota din lume. Iata cum arata si cat valoreaza! Romania are cea mai mica bancnota din lume in 1917, in plin Razboi Mondial, Ministerul de Finante al Romaniei emitea de urgenta o bancnota de 10 bani. Dimensiunile sale sunt, fara .

Previziune sumbra pentru omenire: Urmeaza cele mai negre luni din intreaga pandemie

2020 este un an dificil pentru oamenii din intreaga lume. Pandemia de coronavirus a facut multe victime si multe lucruri au fost date peste cap. Oamenii de stiinta anunta ca urmeaza cele mai negre trei luni din intreaga pandemie. Previziune sumbra pentru oamenii din toata lumea Directorul Centrului de Cercetare si Politica Bolilor Infectioase la .

Inspiratie pentru iarna! Cele mai faimoase paltoane din filme!

A venit sezonul rece, iar una dintre cele mai bune parti ale acestui lucru este ca putem sa ne imbogatim garderoba cu paltoane cool si calduroase. Daca esti lipsita de inspiratie in acest sens, iata aici cele mai faimoase paltoane din filme! .

Cele mai mari probleme din Romania ating cote alarmante. Cu ce dificultati se confrunta oamenii zilnic

In contextul Programului Aer curat pentru Europa, Comisia Europeana a invitat mai multe state membre, inclusiv Romania. intalnirea avea ca scop procedurile de incalcare a legii privind poluarea excesiva a aerului. Comisia Europeana: Cele mai mari probleme din Romania ating cote alarmant Comisia considera, in 2018, ca Romania nu a luat masuri care ar fi .

Cele mai bune documentare de pe Netflix

Vrei sa iti petreci timpul liber intr-un mod placut, dar si util? Iata care sunt cele mai bune documentare de pe Netflix.

Serviciile de sanatate, poluarea aerului si infrastructura rutiera sunt cele mai importante trei probleme urbane

Serviciile de sanatate, poluarea aerului si infrastructura rutiera sunt cele mai importante trei probleme urbane, arata un sondaj derulat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei si Banca Mondiala, potrivit caruia in noua orase nivelul de satisfactie depaseste 90% Cluj-Napoca, Oradea, Alba Iulia, Brasov, Drobeta Turnu Severin, Timisoara, Sighisoara, Slatina si Iasi).

VIDEO Nu ai auzit niciodata de ea, dar este cea mai rapida masina din lume disponibila comercial

Daca ai o afinitate pentru masinile incredibil de rapide, te vei bucura sa afli ca tocmai a fost depasit un nou record mondial cu o masina de productie. Bolidul din imaginea de mai sus este.

Secretele celui mai bun piure de cartofi din lume. Cheful a primit stele Michelin pentru acest preparat

Piureul de cartofi pare unul dintre cele mai banale preparate din lume, insa un chef francez a reusit sa-l transforme intr-o opera de arta, pentru care a primit stele Michelin. Cei care au gustat din piureul lui Joel Robuchon au spus ca nu exista cale de intoarce la ceea ce stiau pana atunci.

VIDEO Cel mai scump televizor din lume, confirmat: de ce costa cat o Tesla

LG a dezvaluit in urma cu aproape doi ani un televizor rulabil, sub forma de prototip. Acum s-a transformat intr-un produs comercial si costa cat un apartament cu doua camere. LG lucreaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )