Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cea mai mica masina electrica. Cat costa si cum arata modelul de oras care are si capacitatea de a furniza energie caselor (VIDEO)

B1 B1,
Cea mai mica masina electrica. Cat costa si cum arata modelul de oras care are si capacitatea de a furniza energie caselor (VIDEO)

Toyota are pe piata din Japonia o masina electrica ultracompacta, care poate transporta doi pasageri si costa in jur de 15. 000 de dolari. Cu o lungime de 2,49 metri, o latime de 1,29 metri, o inaltime de. continuă pe B1

Aceasta este cea mai mica masina electrica. Cat costa si cine a produs-o

Viitorul trebuie sa devina verde si oamenii incep sa-si achizitioneze o masina electrica. Asa ca tot mai multi producatori de masini au inceput sa-si indrepte productiile catre.

Business report: Cati bani ii da lunar Starbucks unui barista in Romania. Cat costa cea mai mica masina electrica. Standardul de CV pentru pozitiile de conducere. Putin: Un conflict intens ar insemna sfarsitul civilizatiei

Standardul de CV pentru pozitiile de conducere * 110. 000 de profesori si oameni din scoli s-au programat pe platforma de vaccinare. Dintre celelalte profesii, preotii sunt cei mai putini * Cati bani ii da lunar Starbucks unui barista in Romania * Cea mai mica masina electrica. Cat costa si cine a produs-o * Noi documente vor fi scutite de plata taxelor notariale * Cum arata bugetul alternativ al PSD: haiducie pe hartie si bunastare la saraci * Legea ambroziei- amenzi majorate * Razboiul politic al vaccinului * Costul vietii in diferitele state ale lumii, la inceput de 2021 * Vladimir Putin, la Davos: Un conflict intens este imposibil acum. Ar insemna sfarsitul civilizatiei * Conducerea ASF a ales seful unic peste asigurari * Finantele vor sa modifice legea privind garantarea depozitelor. Cele mai importante schimbari * 2021 are toate premisele pentru a deveni anul fraudelor digitale * Antreprenorii se asteapta la al treilea val al pandemiei.

Liberalizarea pietei energiei Care este diferenta intre pretul din serviciul universal si cea mai mica oferta a furnizorului actual

Asociatia Energia Inteligenta a analizat preturile dintre serviciul universal si pretul din cea mai mica oferta a actualilor furnizori de energie, care au statut si de furnizori de ultima instanta ENEL, CEZ, Electrica, E. in urma analizei a observat ca exista o diferenta mica intre pretul de Serviciul Universal si pretul din cea mai mica oferta a furnizorului actual, cu o singura exceptie ENEL. Ce face ca ENEL sa fie atat de diferit fata de restul furnizorilor din Serviciul Universal?.

LIBERALIZAREA PIETEI ENERGIEI Diferenta intre Pretul din Serviciul Universal si cea mai mica oferta din piata

Conform unui Ordin recent al ANRE, furnizorii sunt obligati sa trimita 3 oferte catre portofoliu propriu de consumatori casnici din Serviciul Universal. Aceste oferte sunt exclusiv ofertele proprii ale furnizorului actual, una dintre acestea fiind in fapt pretul de Serviciu Universal pe care consumatorii il achita deja de la 1 ianuarie 2021. Acesta practica impusa prin legislatia secundara din Romania, conform analizelor efectuate de Asociatia Energia Inteligenta in randul consumatorilor induce ideea ca in urma alegerii unei dintre ofertele primite consumatorul va beneficia de cea mai mica oferta din piata existenta la acel moment.

Cat costa acum bluza celebra a Printesei Diana. Este un chilipir pentru multi oameni

Printesa Diana continua sa fie in inimile admiratorilor sai. Cat costa acum o bluza identica cu cea a regretatei Lady D si care este pretul la care se ridica piesa de vestimentatie a acesteia? Cat costa acum bluza celebra a Printesei Diana Printesa Diana a fost cu certitudine una dintre cele mai iubite femei din .

Panorama spectaculoasa din cea mai inalta cladire din Timisoara. Cat costa luxul sa vezi din locuinta tot orasul FOTO

Cladirea ISHO Riverside A este prima cladire rezidentiala de 20 de etaje din Timisoara. Locuintele de la ultimul etaj oferi o panorama spectaculoasa cu orasul.

Cat costa un loc de parcare in 2021, de fapt. Cat va creste taxa in acest an

Criza parcarilor din Bucuresti, si autoturismele parcate pe carosabil, determina primarii sa ceara marirea taxelor de parcare. Pana in 2020, taxa era undeva la 1. 000 lei pe an. Acum primarii cer o majorare cu pana la 600 de lei. Banii, spun primarii de sector, ar ajuta la construirea de noi parcari in Bucuresti, prin colectarea .

Elena Udrea, dupa ce DNA a cerut sa fie condamnata la 12 ani de inchisoare: Daca o omoram pe Kovesi aveam sanse la o solicitare de pedeapsa mai mica

Elena Udrea a reactionat, miercuri, dupa ce procurorul de sedinta de la DNA a cerut Curtii de Apel Bucuresti condamnarea ei la 12 ani de inchisoare in dosarul finantarii campaniei din 2009, sustinand ca pedeapsa ceruta este mult prea mare si ca nimeni nu a luat niciun ban. Cred ca daca o omoram pe Kovesi, cea care a vizat personal acest rechizitoriu in 2017, aveam sanse la o solicitare de pedeapsa mai mica din partea DNA, spune Elena Udrea.

Cea mai buna prajitura tavalita. Ingredientul secret, pe langa nuca de cocos

O parjitura putin complicata la prima vedere, dar cu care cu siguranta care iti vei satisface oaspetii. Prajitura tavalita cu ciocolata si cocos e un deliciu care necesita o mai mare atentie, dar sigur vei repeta experienta. De ce ai nevoie si care sunt pasii pentru un desert fabulos? Reteta prajitura tavalita cu cocos Nu .

Epidemiologul Octavian Jurma raspunde la cea mai arzatoare intrebare. Cu ce ne vaccinam: Pfizer sau Moderna

Medicul epidemiolog, Octavian Jurma, a explicat recent ce le raspunde pacientilor atunci cand este intrebat ce varianta de vaccin este mai buna. Avand in componenta aceeasi tehnologie, ARN mesager, raspunsul la aceasta intrebare nu poate fi, pentru moment, decat unul subiectiv. Astfel, celebrul epidemiolog le spune oamenilor ce raspunde atunci cand ii este adresata aceasta .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )