Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mica piata auto din lume creste: Cuba a vandut 50 de masini in 6 luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai mica piata auto din lume creste: Cuba a vandut 50 de masini in 6 luni

Piata auto din Cuba incepe sa creasca, dealerii de masini au vandut in prima jumatate a anului 50 de masini si 4 motociclete de la eliminarea, pentru prima data in jumatate de secol, a limitelor impuse populatiei la achizitiile auto, dupa ce preturile. continuă pe Wall-Street Ro

Rusii inaugureaza in cateva zile cea mai mare platforma petroliera din lume. Berkut va opera in regiunea subarctica a Pacificului

Platforma de exploatare Berkut, o instalatie gigant care va fi finalizata in cateva zile, este amplasata la 25 de km in larg, pe coasta Insulei Sahalin din Marea Ohotk, pe tarmurile ruse ale.

Romania la inaltime. Prejmer, cea mai puternic fortificata Biserica din Transilvania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate cu.

Simona Halep este cea mai bine clasata jucatoare ramasa la Wimbledon dupa eliminarea Serenei Williams

Romanca SImona Halep a ramas cea mai bine clasata jucatoare din cursa pentru trofeul de la Wimbledon dupa ce Serena Williams, locul 1 TWA, a fost invinsa, sambata, in turul trei, de frantuzoiaca Alize Cronet.

VIDEO Mercedes-Benz a construit cea mai impunatoare structura din istoria Festivalului Vitezei de la Goodwood

Evenimentul britanic a capatat de la an la an o importanta tot mai mare, crescand exponential datorita mediilor sociale si Internetului. in acest fel, Goodwood si al sau Festival al Vitezei au devenit un loc de pelerinaj pentru fanii industriei auto din toata lumea.

Cel mai inalt turn din lume va fi construit in China!

In China se va construi cea mai inalta cladire din lume. Turnul va avea 1 kilometru altitudine. a1. ro/news/cel-mai-inalt-turn-din-lume-va-fi-construit-in-china-id351897. html.

Secretele longevitatii japonezilor. Ce mananca si ce obiceiuri au oamenii cu cea mai mare speranta de viata din lume

Stilul de viata al japonezilor se bazeaza pe cateva reguli de baza, care promoveaza sanatatea organismului, prevenind aparitia unor afectiuni grave, precum cancerul mamar si cel de prostata, dar si bolile cardiovasculare.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014 CALARASI Rata mai mica de promovabilitate cu 5% fata de 2013

Cu o rata de promovabilitate mai mica cu aproximativ 5 procente decat in 2013, 60,91%% dintre elevii de clasa a VIII-a din judetul Calarasi au reusit sa treaca examenul de Evaluare Nationala 2014. Semn ca subiectele au reusit sa le dea batai de cap si nu le-au putut rezolva ca la carte sta singura medie de 10 obtinuta la examenul de Capacitate 2014.

Cel mai bun termometru din lume, facut din lumina

Fizicienii de la Universitatea din Adelaide au creat termometrul cel mai sensibil din lume - de trei ori mai precis decat cele mai bune termometre existente. Acestia spun ca au fost capabili sa masoare temperatura cu o precizie de 30 de miliardimi dintr-un grad.

XOLO Win Q900s, cel mai usor smartphone din lume

In lupta dupa superlative absolute in specificatii, cel putin momentan, XOLO Win Q900s este cel mai usor smartphone din lume. Cu toate ca un numar foarte mic de utilizatori isi alege telefoanele dupa superlativele absolute pe care si le asuma la un moment dat, producatorii parca abia asteapta sa se mandreasca cu astfel de titluri. Telefonul de mai sus este cel mai usor smartphone din lume. XOLO Win Q900s cu Windows Phone reuseste sa se incadreze in 100 de grame.

China construieste un turn de 1 kilometru, cel mai inalt din lume

Cu o altitudine de 1 kilometru, cel mai mare dintre cele doua turnuri Phoenix, a caror constructie este planificata pentru Wuhan, capitala provinciei Hubei din China, va fi cel mai inalt turn din lume.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )