Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cea mai neagra zi de la debutul pandemiei: 614 cazuri noi de COVID-19 in ultimele 24 de ore. inca 17 decese legate de coronavirus si 240 de pacienti la terapie intensiva

B1 B1,
Cea mai neagra zi de la debutul pandemiei: 614 cazuri noi de COVID-19 in ultimele 24 de ore. inca 17 decese legate de coronavirus si 240 de pacienti la terapie intensiva

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi, ca 614cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate in ultimele 24 de ore din 13. 179 de teste, ducand bilantul total al imbolnavirilor depistate la nivel. continuă pe B1

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Cea mai mare crestere a infectarilor din ultimele doua luni

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Miercuri a fost inregistrata cea mai mare crestere a numarului de noi cazuri, din ultimele doua luni.

Digi 24: Judetele fara cazuri noi de COVID-19, in ziua cu cel mai grav bilant de la debutul pandemiei

Romania se confrunta cu cel mai mare bilant zilnic de infectari cu COVID-19 de la debutul pandemiei 555 de cazuri noi. Chiar si asa, sunt cateva judete in care nu a fost confirmat niciun caz nou de coronavirus in ultimele 24 de ore.

Cea mai crunta boala medievala a revenit in actualitate: alerta pentru ciuma bubonica, emisa

Desi ai putea asocia ciuma bubonica cu cea mai intunecata perioada din perioada medievala, in China tocmai s-au inregistrat noi cazuri. Supranumita moartea neagra, ciuma bubonica a.

CORONAVIRUS |Filipine confirma 2.539 de noi cazuri. Este cea mai mare crestere de o singura zi

Ministerul Sanatatii din Filipine a raportat miercuri 2. 539 de noi cazuri de coronavirus, marcand cea mai mare crestere de o singura zi a infectiilor confirmate. Totodata, in ultimele 24 de ore, cinci persoane.

Capitala a avut cele mai multe cazuri noi de COVID-19 din tara, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ

Capitala a contabilizat cea mai mare crestere a numarului de cazuri noi de COVID-19 din Romania, potrivit bilantului de joi, cand la nivel national a fost depistat cel mai mare cuantum zilnic de imbolnaviri.

Cauza exploziei de cazuri de coronavirus din Dambovita, judetul cu cea mai mare creste din ultimele 24 de ore

Judetul Dambovita a tinut capul de afis al raportarii de miercuri, 8 iulie, cu cele mai multe cazuri de COVID. 59 de cazuri noi au fost inregistrate intr-o zingura zi. Medicii atrag atentia asupra necesitatii respectarii cu strictete a masurilor de protectie sanitara.

CORONAVIRUS. 397 de cazuri noi si 31 de decese, in ultimele 24 de ore. La ATI sunt 231 de pacienti cu COVID-19, iar 1.393 de asimptomatici au fost externati

Grupul de Comunciare Strategica anunta ca in ultimele 24 de ore au mai fost depistate alte 397 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Astfel, bilnatul total de SARS-CoV-2 in tara noastra ajunge la.

Record negativ in Romania: 555 de cazuri noi de COVID-19 confirmate in 24 de ore. inca 18 pacienti cu coronavirus au decedat, iar alti 237 sunt la terapie intensiva

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri, ca 30. 175 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 la nivel national, dintre care 555 reprezinta cazuri noi de imbolnavire, la un numar total.

Record negativ in Romania: 555 de cazuri noi de COVID-19 confirmate in 24 de ore. inca 18 pacienti cu coronavirus au murit, iar alti 237 sunt la terapie intensiva

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri, ca 30. 175 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 la nivel national, dintre care 555 reprezinta cazuri noi de imbolnavire, la un numar total.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Am finalizat cea mai mare lucrare de infrastructura rutiera din Bucuresti, legatura intre cartierele Titan si Berceni (FOTO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sustine ca a finalizat cea mai mare lucrare de infrastructura rutiera din Bucuresti. Edilul a anuntat ca, de sambata, se va deschide circulatia pe toata zo.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )