Libnet.ro
UNICEF

17:45

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Cea mai mare crestere a infectarilor din ultimele doua luni

Adevărul Adevărul,
Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Cea mai mare crestere a infectarilor din ultimele doua luni

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Miercuri a fost inregistrata cea mai mare crestere a numarului de noi cazuri, din ultimele doua luni. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Filipine confirma 2.539 de noi cazuri. Este cea mai mare crestere de o singura zi

Ministerul Sanatatii din Filipine a raportat miercuri 2. 539 de noi cazuri de coronavirus, marcand cea mai mare crestere de o singura zi a infectiilor confirmate. Totodata, in ultimele 24 de ore, cinci persoane.

Cea mai mare turma de zimbri vazuta in ultimii 200 de ani, in salbaticie, in Romania. in grup sunt si doi vitei

Doi pui de zimbru, recent veniti pe lume, au fost zariti de catre rangerii proiectului LIFE Bison in turele de monitorizare din Muntii Tarcu. Ei fac parte dintr-o turma impresionanta, cea mai mare observata in Romania in ultimele doua secole.

Cea mai mare surpriza din televiziune! Mihai Gadea, oferta pentru Selly! Vine celebrul vlogger la Antena3?

Selly, pe numele sau Andrei Selaru, este cea mai mare celebritate din generatia sa. Tanarul vlogger are peste 627. 000de vizualizari pe canalul sau de Youtube, iar recent a intrat in oprobiul anumitor specialisti din educatie dupa ce a dezvaluit intr-un material ca sistemul de invatamant din Romania nu ii pregateste pe tineri pentru viata. Selly a fost invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana marti dimineata; disconfort termic in regiunile sud-estice

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ploi torentiale si vijelii valabila in cea mai mare parte a tarii pana marti dimineata, dar si de disconfort termic pentru regiunile sud-estice.

Creste numarul de imbolnaviri cu noul coronavirus in judetul Buzau

Dupa doua zile de relativa acalmie, creste din nou numarul de imbolnaviri cu noul coronavirus in judetul Buzau. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Buzau, in ultimele 24 de ore, la nivelul judetului au fost confirmate 9 cazuri noi de COVID-19.

Numar record de infectari cu noul coronavirus in judetul Galati. Spitalele raman fara paturi libere si fara medici

Alte 15 cadre medicale de la Spitalul de Urgenta din Galati au fost diagnosticate cu COVID-19. Patru sectii ale unitatii medicale au fost inchise si nu se mai primesc decat cazurile de urgenta.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Putem majora pensiile cu 10%, in contextul in care crestem major investitiile. Trecem prin cea mai mare criza economica din ultima suta de ani (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, intr-o interventie in cedrul Stirilor B1 TV, ca legea privind cresterea pensiilor, in forma care a fost adoptata de Parlament, nu consinea nicio sursa.

Pandemia de COVID-19. Romania, cea mai abrupta curba a cresterii infectiilor cu noul coronavirus din Europa de Est

Romania are cea mai abrupta crestere a curbei de infectare cu noul coronavirus din Europa de Est, cu o crestere accentuata, arata un raport al Centrului European pentru Controlul si Preventia Bolilor ECDPC).

Directorul FBI, adac fara precedent la adresa Chinei: Este cel mai mare pericol la adresa SUA

Directorul FBI a spus ca actele de spionaj din partea guvernului Chinei reprezinta cea mai mare amenintare pe termen lung pentru viitorul SUA. Vorbind la Institutul Hudson din Washington, Christopher Wray a.

Directorul FBI, atac fara precedent la adresa Chinei: Este cel mai mare pericol la adresa SUA

Directorul FBI a spus ca actele de spionaj din partea guvernului Chinei reprezinta cea mai mare amenintare pe termen lung pentru viitorul SUA. Vorbind la Institutul Hudson din Washington, Christopher Wray a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )