Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cea mai norocoasa luna a zodiilor in 2018 - Este o perioada magica si a dorintelor indeplinite

Antena3 Antena3,
Cea mai norocoasa luna a zodiilor in 2018 - Este o perioada magica si a dorintelor indeplinite

Anul 2018 este unul promitator din punct de vedere astral. Afla care este cea mai norocoasa luna pentru fiecare dintre ele! Berbec Ai multe motive pentru a fi entuziasmata anul acesta, mai ales daca vine. continuă pe Antena3

Obiective turistice unicat. Unde se afla cea mai mare biserica subterana si cea mai inalta sosea din Romania

Judetul Valcea este considerat un tinut binecuvantat. Peisaje unice, biserici din patrimoniul Unesco, cea mai inalta sosea din tara, salina cu cea mai mare biserica subterana, al doilea Athos, toate aceastea sunt doar o mica parte din comorile ascunse ale Valcii.

Oscar 2018: Casey Affleck s-a retras din lista prezentatorilor. El urma sa inmaneze trofeul pentru cea mai buna actrita

Actorul Casey Affleck s-a retras din lista prezentatorilor galei Oscar 2018, unde urma sa inmaneze trofeul categoriei cea mai buna actrita in rol principal, scrie Variety.

Nemtii au facut anuntul oficial. Cea mai ieftina masina de la Mercedes se relanseaza vinerea aceasta

Urmatoarea generatie a compactei A-Class, cea mai ieftina masina din gama nemtilor de la Mercedes, va debuta oficial chiar la sfarsitul acestei saptamani, pe 2 februarie. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma.

DECIZIE de ultima ora! Cea mai CONTROVERSATA TAXA dispare odata cu GUVERNUL TUDOSE! Este vorba despre ...

Presedintele Calin Popescu Tariceanu a afirmat, vineri, ca taxa de solidaritate a fost eliminata din programul de guvernare, insa a spus ca nu se renunta la impozitul pe venitul global, care nu este.

Radiografia pietei muncii: angajatiiisi doresc birouri decorate creativ, acces la cea mai inalta tehnologie si beneficii multiple

Piata muncii a suferit numeroase modificari: angajatorii gasesc, cu greu, oamenii potriviti si reusesc, cu dificultate, sa atraga oameni noi. Candidatii vor sa primeasca mai multe beneficii, flexibilitate si salarii competitive, peste ce ofera piata. Asa arata ghidul We are HR, editia ianuarie - martie 2018.

Unde gasesti cea mai buna oferta sportiva la meciurile de fotbal?

Cele mai multe pariuri sportive sunt plasate pe meciurile de fotbal din diferite campionate ale lumii. insa pariorii experimentati, care au trecut de faza pariurilor simple pe meciurile de fotbal, cauta ceva.

Pretul apartamentelor a crescut cu 14,24% in Cluj-Napoca. Cea mai mare majorare procentuala s-a inregistrat intr-un cartier aflat la perfieria orasului

2017 a reprezentat un boom al cresterilor preturilor de pe piata imobiliara, iar Cluj-Napoca a fost orasul in care s-a resimtit cel mai bine aceasta explozie. Astfel ca, in 2017, pretul de vanzare al apartamentelor a crescut in 8 cartiere din oras in medie cu 14,24% fata de anul precedent, arata un studiu al unei agentii imobiliare din oras.

Test de cultura generala despre mari si oceane. Care este cea mai sarata mare din lume?

Va propunem un test de cultura generala despre marile si oceanele de pe Pamant. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre intrebari ati stiut.

Se deschide Maternitatea dupa renovari de 5 milioane de euro. Autoritatile spun ca este cea mai moderna din Romania

Corpul renovat al Maternitatii va fi deschis saptamana viitoare. A fost complet renovat cu 5 milioane de euro, are sali de operatie complet utilate si saloane ca in Occident.

Cea mai eficienta dieta! Topeste 20 de kilograme in trei luni

Vrei saslabestirepede si sanatos? Trebuie sa incerci aceastadietacare are la baza cateva principii simple si usor de urmat. Te va ajuta sa pierzi 20.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )