Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unde gasesti cea mai buna oferta sportiva la meciurile de fotbal?

B1 B1,
Unde gasesti cea mai buna oferta sportiva la meciurile de fotbal?

Cele mai multe pariuri sportive sunt plasate pe meciurile de fotbal din diferite campionate ale lumii. insa pariorii experimentati, care au trecut de faza pariurilor simple pe meciurile de fotbal, cauta ceva. continuă pe B1

Oscar 2018: Casey Affleck s-a retras din lista prezentatorilor. El urma sa inmaneze trofeul pentru cea mai buna actrita

Actorul Casey Affleck s-a retras din lista prezentatorilor galei Oscar 2018, unde urma sa inmaneze trofeul categoriei cea mai buna actrita in rol principal, scrie Variety.

Obiective turistice unicat. Unde se afla cea mai mare biserica subterana si cea mai inalta sosea din Romania

Judetul Valcea este considerat un tinut binecuvantat. Peisaje unice, biserici din patrimoniul Unesco, cea mai inalta sosea din tara, salina cu cea mai mare biserica subterana, al doilea Athos, toate aceastea sunt doar o mica parte din comorile ascunse ale Valcii.

Nemtii au facut anuntul oficial. Cea mai ieftina masina de la Mercedes se relanseaza vinerea aceasta

Urmatoarea generatie a compactei A-Class, cea mai ieftina masina din gama nemtilor de la Mercedes, va debuta oficial chiar la sfarsitul acestei saptamani, pe 2 februarie. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma.

Cea mai norocoasa luna a zodiilor in 2018 - Este o perioada magica si a dorintelor indeplinite

Anul 2018 este unul promitator din punct de vedere astral. Afla care este cea mai norocoasa luna pentru fiecare dintre ele! Berbec Ai multe motive pentru a fi entuziasmata anul acesta, mai ales daca vine.

Radiografia pietei muncii: angajatiiisi doresc birouri decorate creativ, acces la cea mai inalta tehnologie si beneficii multiple

Piata muncii a suferit numeroase modificari: angajatorii gasesc, cu greu, oamenii potriviti si reusesc, cu dificultate, sa atraga oameni noi. Candidatii vor sa primeasca mai multe beneficii, flexibilitate si salarii competitive, peste ce ofera piata. Asa arata ghidul We are HR, editia ianuarie - martie 2018.

Pretul apartamentelor a crescut cu 14,24% in Cluj-Napoca. Cea mai mare majorare procentuala s-a inregistrat intr-un cartier aflat la perfieria orasului

2017 a reprezentat un boom al cresterilor preturilor de pe piata imobiliara, iar Cluj-Napoca a fost orasul in care s-a resimtit cel mai bine aceasta explozie. Astfel ca, in 2017, pretul de vanzare al apartamentelor a crescut in 8 cartiere din oras in medie cu 14,24% fata de anul precedent, arata un studiu al unei agentii imobiliare din oras.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )